Cum de a forța să se căsătorească cu un bărbat mult ca o căsătorie ar fi de dorit!

Cititorii recomanda!

Respirația - un semn al prezenței paraziților în organism! Cititorii noștri recomanda această metodă. eliminarea paraziților După o analiză atentă a acestei metode, am decis să-i ofere atenția. aviz medical. >>Eterna întrebare, care privează restul multor femei: „? Cum obțineți un om să se căsătorească“ Sună deprimant, nu-i așa? Și omul, în acest caz, apare într-o anumită victimă neajutorat ca și în cazul în care este forțat să ceva oribil sau neplăcut. Dar au existat vreodată un moment în care oamenii înșiși erau dornici de luptă: luptă într-un turneu, a făcut faptele și dueluri nobile chiar au luptat pentru a câștiga inima femeii pe care o iubește și să facă favoarea ei! Din păcate, acele zile eroice sunt de mult apuse, iar acum femeile au „luptat“ pentru a produce propriile lor oameni cu care visează să creeze o familie fericită completă.

Bărbații, dimpotrivă, nu caută să realizeze o astfel de idilă de familie. Ele sunt destul de mulțumiți cu căsătoria civilă notorii. Și care este foarte confortabil! Locuiește imagina un astfel de om cu femeia se bucură de atenție și îngrijire ei, toate beneficiile unui mediu de origine confortabil, și poate fi chiar avea copii, dar se simte destul de liber și poate în orice moment obține cu ușurință departe cu o altă femeie, dacă toate acestea se referă la familie l plictisit brusc. Nici un fel de răspundere pentru „amanta“ lui sau în fața legii!

O femeie într-o astfel de situație, forțată să aștepte ani de zile, iar când este copt pentru o decizie serioasă și nu poate ajuta în căutarea unui moduri diferite inteligent de a obține un om să se căsătorească cu el însuși. La urma urmei, ea vrea să aibă copii ei a fost tatăl legal, condiții confortabile de familie cu drepturi depline pe care le va ridica, șef de încredere al familiei, care va oferi întotdeauna pentru familia sa. Ea are nevoie de stabilitate, claritate și garantează că toate acestea ea nu va lua nici o razluchnitsa insidios. La urma urmei, fără a salva certificatul de căsătorie, soțul civilă a continuat să se simtă liber și își rezervă dreptul de a alege unde și cu cine vrea să trăiască.

Sunt oameni care nici măcar nu merg la căsătoria civilă. Perioada lor de bomboane buketny poate fi foarte lungă și o tranziție lină la vizite regulate, călătorie week-end petrecut în străinătate și plăcut în societate un prieten mare. Și el a fost destul de fericit, și iubita lui complet lipsit de putere să-l să se căsătorească pentru că marșul de nuntă a sunat la el ca o înmormântare.

Cum se poate schimba această situație și încă convinge sau de a convinge un om să o căsătorie legală? În primul rând, să vedem, ce este

Se sperie oamenii în relațiile oficiale?

Cum de a forța să se căsătorească cu un bărbat mult ca o căsătorie ar fi de dorit!

Care este motivul pentru care oamenii se tem de relații oficiale?

Bună afacere „căsătorie“ este, desigur, nu va fi numit, dar nimeni nu ar argumenta că o viață plină de bucurie cu un iubit încă îl stabilește ceva în comun, și anume, familia. De ce atunci sunt puncte de vedere atât de radical diferite de bărbați și femei, ei? În cazul în care femeile - este o sursă de bucurie și fericire, bărbații - dureri de cap continuă, strecurate în ceea ce privește finanțele și sentimentul în unele capcană.Aici este o listă cu cele mai frecvente motive pentru care oamenii nu doresc să se căsătorească. Amintindu-le, ne întoarcem acum la partea practică a lucrurilor, destinate în special pentru femei.

Cum de a forța să se căsătorească cu un bărbat mult ca o căsătorie ar fi de dorit!

Cum să-l atragă în jos pe culoar?

Aceasta nu ar fi rezistat și nu eschivat alegere din relația oficială de familie, există mai multe modalități reale de eficiente pentru a obține tipul de a se căsători, dar fă-o ușor și discret.

artilerie grea

După cum v-ati ghicit, probabil, prin acest termen se referă dur de neprețuit pentru orice fată susținută de mama potențială a mirelui. După cum se știe, fiecare om care caută o femeie pentru ei înșiși, cel puțin în unele moduri similare cu mama sa. După toate astea, el știa din copilărie și a primit iubire necondiționată și de îngrijire, înțelegere și sprijin pe tot parcursul. Ansamblul acestui el vrea să găsească în soția sa pentru o viață întreagă. Prin urmare, sarcina dumneavoastră este de a face prieteni cu mama lui și de a găsi ei în ochii statutul unui partener de viață ideal pentru fiul ei favorit. În acest caz, toate aranjamentele necesare de mână îndoială, acesta va prelua automat.

\ „Dragă, vom avea un copil ... \“

Dacă descoperiți că așteaptă un copil de la iubitul ei, atunci întrebarea cum să obțineți tip să se căsătorească cu el, dispare de la sine. Pentru o lungă perioadă de timp această metodă a fost și rămâne una dintre cele mai eficiente. Timp în acest caz, lucreaza pentru tine, astfel încât procesul de pregătire pentru un astfel de bun venit pentru tine nuptials uneori accelerat. În același timp, aceasta este o mare șansă de a verifica cât de mult iubitul tău te iubește: dacă această știre îl va mulțumi, înseamnă că te iubește la fel de mult ca tine. Și dacă supărat sau se amestecă până considerabil, există riscul ca în ultimul moment el încă laș, și trebuie să ridice un copil singur.

Nu este necesar, totuși, să fie abuzat în acest fel, gândindu-se o sarcină inexistentă, în scopul de a împinge partenerul lor ezită să ia măsuri decisive. În cazul în care înșelăciune va fi dezvăluit atunci când este deja făcut, acest „secret de familie“ se poate transforma cu ușurință într-o bombă care ar putea exploda în orice moment. Băieți într-adevăr nu le place să fie înșelați într-o astfel de problemă sensibilă.

Ceea ce ne face diferit?

În cazul în care dvs. ales frica de perspectiva Wallow de familie în viața de zi cu zi sumbră, trebuie să-l arate în avans ilustrații într-adevăr cupluri fericite. Poate că în familia ta sau printre prietenii în comun exista familii care, timp de mai mulți ani a trăit în căsătorie și încă se referă vibrantly unul de altul. Încearcă să ajungi să-i cunosc, de multe ori vizita ei la petrecere. Să viitorul tău soț vede că există viață după nuntă, și să aibă un bărbat căsătorit fericit, care nu regret că căsătorit oficial. De ce perechea ta nu a devenit unul dintre ei?

De la contraindicații: nu fac în mod regulat prietenul ei să vă însoțească la nunta mulți prieteni. De obicei, aceasta este o provocare serioasă pentru cei mai mulți tineri, astfel încât există un risc de a provoca efectul opus, iar apoi tu nu trucuri nu-l atrage la registratorul.

Deci, acum la dispoziția dumneavoastră este un arsenal de moduri diferite de a aduce evenimentul râvnit.

Și totuși, cea mai eficientă și nadozhnoo instrument în existența pe pământ - este iubire - sinceră, reciprocă și care nu sunt supuse nici unei circumstanțe externe. Dacă este între voi, nu aveți nevoie de nici un fel de violență, și totul se va întâmpla în timp util de timp într-un mod natural. Ce suntem noi să vă sincer și doriți!

Cititorii recomanda!

Complexul slăbire cel mai eficient, în opinia cititorilor noștri este un sistem inteligent unic pentru corectarea greutății «Lipocarnit» cu CLA-acizi. Lipocarnit pentru pierderea in greutate - este un instrument complet pentru crearea unei mâini în care nutritionistul de renume mondial și om de știință Per Dyukan. Componenta principală a complexului este un CLA acid. Acest lucru înseamnă că - una dintre cele mai bune până în prezent nu este doar arde „rezerve strategice“ de grăsime. Acid intareste musculatura, si, forma, prin urmare, îmbunătățirea corp. Potrivit medicilor. "