Cum de a fuma o țigară drept

 • Rakhimov Galina • Un specialist

  Este puțin probabil ca noi absentia te poate învăța să o facă. Și recunosc, nu că ne-am tinta. Dar ce să facă - a cerut să răspundă! Fumatul influențează pe stilul este foarte mult: plasticitatea musculare, obiceiurile gestual, capacitatea de a relaxa în, măiestria, în cele din urmă. Chiar și structura mâinii afectează frumusețea procesului - Vă rugăm să rețineți că, în subțire de sex feminin degete țigară arată mai bine decât grăsime, sosiskoobraznyh.  În ceea ce privește posibilitatea de a glisa - este necesar să se „adapteze“ - cineva de strângere superficial „cădere“ cuiva o respirație lungă va părea mici în volum. Repeti în fața unei oglinzi, modelul celor postura, gesturile, mișcările pe care le sunt atrase de.

  Vă mulțumesc foarte mult, Rakossa. Iată ce-i se pare interesant :))))

  proces de fumat țigară în sine ar trebui să fie frumos, rafinat. Atunci când o persoană fumează, el este relaxat, odihnă. Mișcarea sa calm și lent. Unele fum să apară vtarshe vârsta ei, cineva fumează să se calmeze pe cineva asa ia mâinile. Dar, în orice caz, toate de fum, deoarece acestea nu pot trăi fără ea.

  Se aprinde la toate - diferite. Cine a brichetelor sau chibrituri, și care, prin foc sau alte surse de foc. Dar este necesar să se aprindă în mod corespunzător o numai pe chibrituri sau brichete. Pentru iluminarea unui meci, trebuie mai întâi să se lovească pentru a se potrivi cutii. Astfel, se va aprinde, și apoi aduce la vârful țigării, astfel încât flacăra este măturat uniform țigări vârful. Aceasta este urmată de o înghițituri ușor, la aer cald pătruns mai adânc în țigaretă.

  Prin aprinderea unei bricheta are propriile sale caracteristici specifice. La mijlocul anilor '50 ai secolului trecut de marinari greva de moda brusc bricheta pe picior, de aceea este atât deschis și lumini. Asta este nevoie de pricepere. Este folosit pentru a fi un semn de putere, agilitate și „pantă“, precum și se pare pur și simplu frumos. Sau puteți lumina într-un mod standard - cu degetul, dar nu este spectaculos.  Când aveți o țigară în mâinile lor, nu-ți fie frică de ea, să păstreze o țigară în pace. Totuși, acesta nu este un ciocan pneumatic, și țigări obișnuite cu o greutate de câteva grame. Cel mai bine este să-l păstrați între index și degetul mijlociu de la vârful, în cazul în care se află filtrul. Când doriți să reduceți brațul lui, pur și simplu trece la degetele comune. Nu se recomandă să se uite la o țigară, atunci când a întârziat. Se pare foarte urât.

  Noi trebuie să învețe să nu acorde atenție la el, imaginați-vă dacă țigara și mâna - este un tot unitar. Talk, râde, băutură și fum. O țigară în gură poate fi învârtit ușor, important să nu se comprima filtrul. Este posibil și necesar să se vorbească, atunci când a lansat fum. Acest lucru nu este de a întrerupe conversația în procedurile de eliberare de fum separate. Este imposibil de a păstra tot timpul țigara în gură. Acesta poate fi, astfel, mototolită sau puternic se udă cu salivă. În plus, o țigară în gură mai mult fum intră în ochi, ceea ce poate provoca ruperea.

  Trăgând o țigară din ambalaj trebuie să fie, de asemenea, posibilitatea de a face frumos. În cazul în care un pachet de țigări mult, puteți obține țigara dorită, apucă marginea hârtiei în dinții filtrului. Sau, puteți lovi cu degetul peste partea de jos a ambalajului și apoi unele țigară fir împușcat mai mult decât altele. Va trebui doar să-l apuca, iar restul să se ascundă înapoi în ambalaj. În cazul în care un pachet de țigări un pic, puteți sufla puternic în cutie și apoi încărcați la unul dintre țigara la gură. Va trebui doar să-l prind.

  Puteți organiza o țigară între degetul mare și arătător și pe degetele mijlocii împreună. În acest caz, trebuie să luați elegant inelul și degetul mic. Dar este mai bine să faci cu prietenii tăi atunci când joci poker, sau vopsea glonț. Fumatul este o colecție de mișcări frumoase mâinile, degetele, buzele si capul. Pentru mulți oameni, principiile lor la mișcarea mâinii. Poate că va avea propria lor metodă, individuale frumos de a fuma o țigară.

 • Vreau să încep de fumat!

  Prezenta resursă poate conține 18+ de conținut.

  Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate pe site-ul este de familiarizare și educaționale în natură și nu este destinat pentru auto-diagnostic și auto-medicatie. Selectarea și administrarea de medicamente, tratamente, precum și controlul aplicării lor poate fi realizată numai de către medicul curant. Asigurați-vă că să se consulte cu un specialist.

  Renunțe la fumat nu este o problemă!

  Obțineți suport gratuit timp de 30 de zile!

  • # 10003; Vei reuși. Cu noi să renunțe la fumat este foarte ușor.
  • # 10003; Nu au nevoie de nici o voință. Nici o agonie furioasă.
  • # 10003; Ați renunțat la fumat cu succes. Rămâne de a lua primul pas # 11015;
  • # 10003; Alăturați-vă încetarea stodnevku 21.

  Al doilea pas - câștigă sprijin în e-mail!