Cum de a găsi „turma“, în care echipa mea, oamenii aproape în spirit

Cum adică „să fie în turma lui“ (echipa / colaborare / fraternitate, etc)? Cât de important este un sentiment de apartenență?

Este întotdeauna „rățușca cea urâtă“ găsește colegul său simpatic?Ce înseamnă „închistate“ și oamenii știu despre el?

Dacă tot timpul în jurul valorii de „păsări“ - fie că este vorba într-adevăr așa, iar persoana are nevoie să-i placă în basm pentru a merge într-o călătorie - găsi ei înșiși, sau ar trebui să reconsidere atitudinea și dragoste destinație nepodetstski „casa Coop / utyatnik / curcan“?

Este „porc de gâscă nu tovarisch“?

Pentru un copil mic este foarte important să fie acceptat de familia sa. Acest lucru îi dă un sentiment de siguranță pace, securitate, un sentiment de „noi“.

În cazul în care copilul a fost norocos și familia sa, rudele sale ia dependența de „lor“, familia lui a rămas cu el de-a lungul vieții sale.

Se întâmplă, și nu spun că rar, atunci când un copil este respins de către familia sa. Formal, este luat, dar nu este „Stânca noastră“, sau poate fi ca un tată cu care mama copilului într-o relație proastă.

Se poate ca copilul arata „exact ca“ tipul de membru, dar caracterul lui, nevoile și interesele, dezvoltarea sa nu este aceeași cu cea adoptată în familie, iar apoi sa „hraneasca“, dar resping la nivelul de acceptare, apartenență, „nostru“ - "străine".

Există familii în care fuziunea, valorile de clan și foarte mari. Libertatea-iubitoare persoană care iubește autonomia lor poate fi extrem de dificil de a „potrivi“ în acest furnicar (roi), care trăiește pe principiul „unul pentru toți și toți pentru unul.“

In adolescenta începe a doua criză a nașterii individului, căutarea răspunsurilor la întrebarea „Ce sunt eu?“.

Tinerii se simt acut singurătatea în cazul în care trăiesc într-un mediu ostil pentru ei sau nu știu cum să se stabilească contacte.

Adolescenții coborâți în efectivele, se uită la lumea prin ochelarii alb-negru, cu seriozitate și apăra viguros opiniile lor - astfel încât există o naștere a sinelui și realizarea de către persoana (persoane).

Aceasta este o etapă foarte importantă în dezvoltarea unui adult. El înțelege „ce“ și învață să se despartă de „nici un astfel de“ și să fie împreună cu cei care-l accepte și să înțeleagă asta.

Pentru un copil din familia sa a fost decizie foarte necesară. pentru un adolescent devine o perspectiva cheie.

Cineva trece această criză mai târziu, cineva este o reevaluare a valorilor, și de multe ori, în cazul în care persoana trăiește într-un mediu confortabil, conștient de gândire poate începe departe și nu un adolescent.

Acceptare și înțelegere - două chei pentru a găsi „turma“ și oamenii apropiați în spirit.

Cineva te place, cineva este dezgustător, dorința de a se distanța, la sentimente neutre cineva.

Aici se bazează pe parametri cea mai mare parte pur biologice, cum ar fi mirosul, dinamica mișcării sau îngroșarea vocii, temporitme, temperamentul, etc.

1. O persoană poate dori prea mult în modul „idealizare“, atunci când în detrimentul iubirii suprimate suspiciune și dezgust.

Mai devreme sau mai târziu, o astfel de relație se încheie din nou în depreciere, sentimente negative, care, la rândul său, va bloca calitățile bune ale acelei persoane.

Soluție: pentru a converge suficient de încet, astfel încât să aibă timp să Edge de separare reacțiile lor, atitudinea lor față de cealaltă persoană, și se va opri atunci când există o dorință de a spune „stop“.

2. În cazul în care persoana este cineva respinge suprima ea și puternic tinde să se apropie, pentru a comunica cu „Vasya“, că el nu va accepta să fie evitate sau în alt semnal că nu a fost „nu, suntem de la diferite școli.“Soluție: stați la o distanță confortabilă. Pentru a înțelege motivele pentru atitudinea sa negativă.

3. Persoana foarte mult, pe bază de reciprocitate, oamenii vin împreună, ignorând faptul că acestea nu sunt doar diferite, dar valoarea lor contrazic adesea valorile reciproc.

Se pare, în cele din urmă destul de o relație dureroasă, care este adesea tratată ca o dependentă, în cazul în care „lupta împreună, și una fără cealaltă nu se poate.“

Oamenii se simt mai aproape subconstient unii pentru alții ca suntem suflete pereche, oameni nativi ca și în cazul în care se cunoșteau toată viața lor, etc. dar în mod conștient resping reciproc, ele sunt contrare valorilor.

Și apoi începe o cale conștientă suprimat, iar acestea se încadrează în cercul vicios al leagăne fără sfârșit relații dependente.

Nevoia de intimitate emoțională, este necesar „turma“, un sentiment cald de securitate și care aparțin satura timp și de calitate, apoi „foamea“ a minții nu „agăța“ pentru oricine ar doar să aibă aceste calități.

La fel ca catelus foame de stradă, de funcționare și cu încredere un om bun, care-l va lua la el, și ei vor fi prieteni pentru viață, și trecătorii indiferenți, și pentru măcelar, în credulitatea naiv și credința în om.

Și, un important de calificare de viață, dacă vedeți că punct de vedere emotional, la nivelul senzațiilor pe care un frumos arată persoana nu sunt cea mai bună calitate a mintea ta, nu se apropie și mai mult.

„Când te dedici îmblânzi, atunci cazul și plânge“, - a declarat Fox Micul Prinț, la revedere.

Dacă doriți lacrimi erau curate, tristețe și durere, trădare nu otrăvit, furie și frustrare, se referă la un nivel mai apropiat de acest lucru și că identitatea unei persoane cu care comunicați.

Și apoi am ajuns la valorile reale. Pentru ei înșiși și pe alții să înțeleagă mai bine, să urmeze nu numai un impuls sau intuiție, și în mod clar înțelege de ce și de ce să alegeți acei oameni și distantsiruetes din acestea pentru a înțelege cauzele singurătății în mulțime și dorul de ea, să invite răspunsuri poissledovat bine gândite următoarele întrebări cu privire la valorile:

1. Fii tu însuți (individualism) sau catolicitatea (suntem implicați în proprietate, familie prietenos, personalul este mai mare decât I-ego)

Caracteristicile inițiale, baza personalității

3. Dezvoltarea sau întreținerea

4. gândirea magică - mistică - eroică - grosolan materialist, crede - științifică și tehnologică - ontologică (adică, de transformare) și, în consecință, imaginea mondială

5. Starea Formalitățile (persoană) și ce anume * sau adevarata afacere (realizat Sinele) sau potențial?

6. sentimente sau gânduri sau acțiuni determină atitudinea ta față de tine și pentru alții?

7. Sinceritate sau politeții?

* De exemplu, o persoană care crede că dacă John aude chanson, VA - 100% nu o culturală, nu este un intelectual, un om care nu a cercului său. Că într-adevăr reprezintă Vasya nu știa filtrele nu au voie să vadă.

Dacă vă concentrați pe astfel de criterii externe realizovanna, este valoros pentru a le cunosc cu precizie.

Asigurați-vă că pentru a completa lista problemelor proprii lor, alegând selectat astfel încât Paramount să primească bucuria și respectarea rezultatelor deciziilor lor.

Valoarea perioadei curente de viață:

0.Vera (ce / cine a)

1. Cariera sau familie (copii)

2. Cariera sau sănătate

3. Sănătate și Familie

4. Plăcerea (divertisment) sau o carieră, familie, sănătate

5. Loialitatea și Libertate

6. - totuși doriți să se clarifice și să se perfecționeze

7. Care este problema reală de dezvoltare hotărîți?

8. Copil, Adult. Un părinte sau matur. personalitate integrată - cine esti si cine vrei?

9. Bani (bunăstarea) * sau lene (pasiv)?

* Construirea unei ierarhii a valorilor curente sunt corelate între ele, cum ar fi „familie“ sau „lene“, etc.

Alegerea între valorile (dacă nu este făcut înainte) vine întotdeauna atunci când resursele sunt limitate.

Iar atunci când resursele sunt redundante, valoarea reală poate fi, în general, cunoscute, inclusiv omul însuși.

Acum, să acorde o atenție la persoanele cu care sunteți aproape și cu care ar dori să se apropie - au cu aceste valori?

Cum ai putut să-l facă clar ai fost?

Verificați-te, te duci exact la propria lui, căutați-le sau selectați „străin străin“, jucând trauma copiilor și realizarea scenariului de renegat „necinstiți“, singur?

Astfel, o înțelegere clară a exact ceea ce înseamnă pentru tine:

1. proximitate din experiența anterioară

2. Apropierea de interesele actuale, utilitatea pentru fiecare alte

3. proximitate ca (senzații emoționale senzual)

4. apropierea în spirit (valori vector cale transpersonal)

Și capacitatea de a: doresc să fie activi, să învețe, să conveargă, să fie în contact și să se mute departe, pentru a da drumul din trecut și se bucură de prezent și viitor - o „chei de aur“ de la castelele din singurătatea nedorite de chin „lor“ sau nedorite aparținând „celuilalt“.