Cum de a îmbunătăți viziune în recuperare acasă pe termen scurt

Ochii de aproape orice om modern, suferă sarcinile enorme, care, desigur, duce la anumite probleme și dorința multor oameni pentru a restabili viziune. Cum de a îmbunătăți viziune acasă? Prelungită au, ecrane de malnutriție TV si calculatoare, stres fizic si nervos - aceasta este doar o parte din motivele pentru care odată cu vârsta acuitatea vizuală poate fi redusă. Din fericire, repara parțial această problemă aveți posibilitatea să proprii, o abordare integrată, și fără a recurge la asistență medicală.Exercițiile de gimnastică pentru ochi, sau de odihnă bună utilizare

Cum de a îmbunătăți viziune în recuperare acasă pe termen scurt

Există mai multe modalități de a restabili ochi funcționalitate completă, dar pentru a înțelege modul în care îmbunătăți în curând viziune la domiciliu, trebuie să stabilească mai întâi cauza deteriorării. Remediu - primul și cel mai important pas pe calea spre succes.

Ceea ce contează este faptul ce este prezent un fel de defect: hipermetropie, miopie, etc. Deși multe metode sunt universale și ajută la îmbunătățirea acuității vizuale într-un timp scurt, chiar și pentru o săptămână, pentru orice boală ...

În cele mai multe cazuri, probleme cu viziune cauzate de obosirea ochilor.

Motivul poate fi lumină inadecvate sau prea luminos, în selectarea postura greșită de a efectua o acțiune (de exemplu, stând la o masă, nu ar trebui să reducă capul scăzut, astfel încât să nu perturbe circulația sângelui), lipsa de întreruperi și altele.

Cum de a îmbunătăți viziune în recuperare acasă pe termen scurt

Eliminarea acestor factori de multe ori ajută la păstrarea vederii pentru anii ce vor urma.

Și dacă scurt restul de 10 minute pentru ochi combinat cu gimnastica, atunci viziunea ta poate fi chiar mai bine.

Potrivit pentru acest scop, următoarele exerciții:

 • „Punctul de sticlă.“ În mijlocul foii de sticlă este necesară pentru a desena un punct, cu un diametru nu mai mare de 1 cm (puteți tăia un cerc de hârtie de culoare închisă, cu ajutorul pumn, și stick-l pe sticlă). Standing printr-o fereastră la o distanță de 3 metri ar trebui să rândul său, să se uite la punctul, apoi la orice obiect fix pe stradă. Concentrându-se viziune recomandată timp de aproximativ 15 secunde. 5-7 repetari cu tulpina ochi, de obicei dispare.
 • mișcarea ochilor (pe un cerc - alternativ într-o direcție și în direcția opusă, în sus și în jos, la stânga și la dreapta, pentru „opt“ cale). Este de dorit să se efectueze timp de 5-7 minute, și poziția capului nu se schimbă.
 • mișcare diagonală. Înainte de schimbarea direcției este necesară să clipească.
 • clipirea intensivă.
 • Cruciș. Așezat în poziția cea mai convenabilă trebuie să fie de 5 secunde, iar repeziþi puternic tulpina cu toti muschii superioare a corpului; si respira pentru a respira chiar și 5 secunde și apoi deschideți ochii larg expirația, expirați și relaxați-vă.
 • Neat efecte de masaj vârful degetelor de la nas la temple, sub ochi și deasupra lor.

Cum de a îmbunătăți viziune în recuperare acasă pe termen scurt

 • Concentrarea a obiectului de la distanță, și apoi vârful nasului. Exercițiul ar trebui să fie de aproximativ 10 de ori, și numai în cazul în care nu cauzează disconfort.
 • 10 minute palming sesiune (tehnica descrisă mai jos).

Cu operare regulată și corectă a îmbunătățirii complexe Gimnastica de pana la 100 la suta poate avea loc foarte rapid, chiar și pentru o săptămână. Dar numai în cazul în care miopie a fost neglijabil.

Recuperarea săptămânii urmând procedura „Palming“

American oftalmolog Bates a venit cu o metodologie care ajută la restabilirea rapid acuitatea vizuală fără intervenție medicală, în doar o săptămână. Eficacitatea sa a fost confirmat în mod repetat, în practică, dar rezultatul depinde în primul rând de patologia specială. În cazurile severe, pentru a reveni viziune de 100 la suta in utilizarea palming imposibila si necesita un tratament medical serios. • Stai jos la masă, odihnă coatele în ea (pentru mai mult confort, le poate pune sub o pernă mică moale); observă localizarea spate, gât și gât - acestea trebuie să fie pe o singură linie.

Cum de a îmbunătăți viziune în recuperare acasă pe termen scurt

 • Se agită mâinile și se freacă palmele împotriva celuilalt atâta timp cât acestea nu devin calde. Acești pași simpli ajuta la ameliorarea stresului psihologic și să se relaxeze.
 • Pune într-o mână de palme relaxate și se aplică pe față, astfel încât adânciturile lor sunt ochi exact opuse (degetele mici ale mâinilor la baza sunt închise pe pod ca arcul de ochelari, iar partea de jos a palmei se sprijină pe pometi). Eforturile de a face nu este necesar să fie în măsură să clipească în mod liber, dar lumina la ochi, trebuie să nu pătrundă.
 • Închizând ochii, trebuie să se gândească la ceva plăcut, sau să se concentreze asupra viziunii lor timp de aproximativ 10 minute (poate fi mai lungă).

Această tehnică se bazează pe relaxarea mintii, deoarece stresul poate strica semnificativ vederea, și tratamentul, în multe cazuri, este necesar să se înceapă cu eliminarea acestuia.

Resort poate fi oriunde (acasă, la locul de muncă, în vacanță, și așa mai departe. D.) La primul semn de oboseală și de oboseală oculară. În acest caz, timpul de execuție nu este limitat. Se crede că, dacă un om a deschis ochii pentru mâini dese, vede absolut negru, atunci se obține efectul dorit și tensiunea ridicată. În cazul în care culoarea nu este negru - sesiune ar trebui să continue.

produse farmaceutice pentru tratamentul ochiului

Desigur, pentru a vindeca defecte grave ale ochilor și a restabili viziune pierdut, folosind numai droguri, este imposibil. Cu toate acestea, ele sunt foarte utile în îndepărtarea unor astfel de factori care pot strica în mod semnificativ.

Cei mai mulți oameni știu că, cuptoare de aer condiționat, surse de radiații electromagnetice (cum ar fi calculatoare și televizoare), produse cosmetice, particule de praf, și așa mai departe. D. sunt dăunătoare pentru ochi. Acestea provoacă uscarea excesivă sau ochii umezi, o reacție dureroasă la lumină și alți stimuli, precum și prezența senzație de corp străin ( „nisip în ochi“).

uscăciune și tratamentul inflamației poate fi realizată prin picături de ochi sau alte mijloace, de exemplu:

Cum de a îmbunătăți viziune în recuperare acasă pe termen scurt

 1. "Aevit";
 2. "Stillavit";
 3. „Sulfat de atropina“;
 4. „Gluconat de calciu“;
 5. ascorbic și acid nicotinic;
 6. Complexe de vitamine cu luteina si seleniu, si altele.

Consultați-vă medicului dumneavoastră, puteți afla cum să îmbunătățirea vederii la domiciliu, și ce medicamente pot fi utilizate pentru a umezi mucoase.

Tratamentul anomaliilor vizuale în casă: remedii populare

Mulți oameni preferă să restabilească funcția vizuală, folosind „rețete bunicii“.

Se tratează încălcări grave ale acestora, desigur, nu are sens, cu toate acestea, îmbunătățirea circulației sanguine retiniene, o ușoară creștere a acuității vizuale, scuti oboseala si de stres cu ajutorul lor se întâmplă cu adevărat.

Următoarele recomandări sunt cel mai frecvent utilizate:

 • Includerea în alimentele care conțin dieta vitamina A si zinc, accelerează absorbția acestuia. Un mare număr dintre acestea sunt prezente în caise, multe legume (inclusiv - în morcovi), ouă, ardei gras, suc de dovleac și semințe.

Cum de a îmbunătăți viziune în recuperare acasă pe termen scurt

Nu neapărat să mănânce aceste produse, în forma sa pură.

Puteți folosi și alte rețete:

 • Ochi picături de suc de afine. Pentru prepararea lor trebuie amestecat suc de fructe cinci boabe cu apă distilată în proporție de 1: 2. Soluția rezultată este recomandată utilizarea în fiecare zi (1-2 picături în fiecare ochi). Eating boabe proaspete sau decongelate sunt de asemenea utile. Desigur, o îmbunătățire semnificativă a vederii pur si simplu nu va veni, ci o tendință pozitivă este confirmată de practica.
 • Soluția de suc de aloe, eyebright, albastru albăstrea și miere. Pentru producerea unui agent de măcinat 200 de grame de frunze de aloe (numai potrivite plante mature), le-a amestecat cu euphrasy și cornflower (3 linguri din fiecare component) și se toarnă amestecul a fost bun vin roșu sec și miere lichidă complet natural (600 ml fiecare ingredient ). Toate acestea trebuie să fie bine amestecat și insista într-un loc întunecos sub capacul închis ermetic, timp de trei zile, amestecând din când în când. înseamnă După aceea au nevoie să fiarbă baie de apă timp de o oră și se răcește pentru a bea 1 oră. L. De 3 ori pe zi, înainte de mese.
 • Suc de morcovi proaspăt cu miere. 1 ceașcă de băut poate fi de 1 ori pe zi (pentru 200 ml este utilizat timp de 1 oră. L. Honey).

Cum de a îmbunătăți viziune în recuperare acasă pe termen scurt

 • Un amestec de patrunjel, miere și suc de lămâie. Un fascicul de verde zdrobit, folosind o mașină de tocat și se amestecă cu restul ingredientelor (1 v. L.). Acceptate luni de dorit în fiecare zi, mananca 1 lingura. l. amestec de post.

Foarte util pentru tratamentele de apă contrastante.

Acestea sunt realizate după cum urmează:

 1. 2 containere umplute cu apă (unul - cald, cealaltă - rece).
 2. O persoană trebuie să fie scufundat alternativ timp de 10-15 secunde, într-o singură direcție, apoi într-un alt recipient. Ochii ar trebui să fie ținute închise în același timp.
 3. Trebuie să vă conectați cu apă caldă.

Îmbunătățirea aduce o metodă alternativă - contrastante comprese (într-o poziție culcat pe spate pe ochi șervețele alternativ stivuite înmuiate în apă caldă și rece).

Răsfățați ușor viziune, dar tratamentul poate dura o lungă perioadă de timp, astfel încât să nu se gândească la modul de a restabili viziune in casa, este mai bine să aibă grijă de prevenire.