Cum de a începe de fumat

Cum de a începe de fumat

Un scurt, dar destul de eficient de conducere.

Deci, v-ați decis să încerce plăcerea fumatului. Acest ghid este scris scurt, astfel încât să puteți începe chiar acum, așa că urmați acest ghid pas cu pas și să învețe totul în clipi din ochi. Dacă aveți un prieten sau un prieten care este, de asemenea, interesat de acest lucru, începe împreună!Pasul 1. Cumpara două pachete de țigări și o brichetă.
Exista literalmente sute de mărci și tipuri de țigarete, fiecare dintre care are aroma proprie și caracteristici unice, astfel încât există o mulțime de a alege. Pentru a începe să rămână sau Marlboro Light Marlboro Red 100 mm (ambele tipuri sunt vândute în ambalaj greu). Dacă nu se potrivesc, pentru a alege acele țigări pe care le plac mai mult - o lumină și un pachet de polnovkusovyh pentru a fi în măsură să le compare.

Pasul 2: Fa-te confortabil.
Stai jos și relaxează-te.

Etapa 3: Procesul de Repeti.
Deschideți pachet de țigări ușoare și de a lua unul. Țigara este mult ca un pai, cum ai desena sau suge ceva în gură printr-un pai, și apoi înghiți. Spre deosebire de țigări care, în loc de înghițire inhalați. Stoarce o țigară cu buzele, apoi expirati pe nas. Trageți aer prin țigară, apoi deschide gura, împingând țigara și inhaleze rapid, luând o respirație profundă, gura plină. Astfel, vom obține următoarele: a strânge și fum umple gura, apoi ia țigara și inhaleze fumul in plamani. Foarte simplu. Repetați acest proces de câteva ori să se obișnuiască, chiar dacă acesta va fi ușor și confortabil de a face acest lucru.Etapa 4: o lumină și inhala.
Acum este timpul pentru a încerca fumat este într-adevăr. Deoarece aceasta este prima ta experiență, în același mod ca și în cazul cafelei sau alcool, pur și simplu nu vă așteptați să se bucure pe deplin de gust. Aceasta va veni mai târziu, probabil, doar după câteva pachete. Se pune țigara în gură, expirați complet, lumina bricheta, țineți focul la vârful unei țigări, iar apoi retrageți fumul in gura. Scoateți țigara din gură și inhaleaza brusc. Pentru o clipă, țineți-vă respirația și apoi expirați complet.

Ar trebui să simțiți fluxul de plăcere, și prima reacție este o dorință de a face un al doilea puf, dar pentru a face acest lucru nu-l merita. Destul este de ajuns - suficient pentru prima dată, sau puteți poplohet dramatic))). Deci, pentru a primi o experiență de proces, așteptați cel puțin o oră, dar nu mai mult de o zi. Puteți apoi din nou să aprindă o țigară, și de această dată nu au două fumuri. Treptat, a adăugat un puf de fiecare dată când aprinde o țigară proaspătă. De îndată ce primul pachet de țigări este de peste, deschide a doua.

Aveți în continuare întrebări? Bine ați venit la celelalte secțiuni ale „ABC-ul fumatului“, în cazul în care am încercat să acopere toate nuanțele de distracție, precum și la forum.