Cum de a începe să atragă un copil și cât de mult pentru a da

Cum de a începe să atragă un copil și cât de mult pentru a da

În viața unui copil vine o vreme când trebuie să fie familiarizat cu produsele alimentare „pentru adulți“. Și apoi o mulțime de mame sunt preocupați - cum să înceapă copilul Lure? Desigur, cel mai bun lucru în această situație ar fi să se consulte un medic pediatru, care va face regim individual alimente pentru copii. Dar este încă posibil să se identifice principalele principii ale alegeri alimentare pentru hrănirea copiilor și dreptul de introducere a acestora în meniul de copil.Cum de a începe hrănirea copilului complementare

Nu cu mult timp în urmă, primul produs pediatrie pentru copii de hrănire numit suc. În timpul nostru, de asemenea, unii experți sunt de părere. Dar majoritatea experților cu privire la introducerea de alimente complementare încă nu recomandăm să acordați suc copilului până atunci, până când a început să fie consumat în cantități suficiente de alimente pentru adulți. Sucul este suficient produs alergenic.

Copiii de azi sunt din ce în ce reacții alergice, astfel provoca dezvoltarea lor luând sucul nu este necesar. În plus, medicii subliniază faptul că sucul se referă la produsele grele, care sunt slab absorbite și pot cauza iritatii la nivelul sistemului digestiv. Unii experți cred că utilizarea timpurie a unui copil suc poate duce la dezvoltarea unor anomalii ale sale gastrită, pancreatită, rinichi.

Deci, la urma urmei, în cazul în care pentru a începe copilul Lure? Pediatrii recomanda pentru a alege ca primul piure de legume de alimentare sau terci.

hrănire complementară piure de legume pentru copii

piureuri de legume bine potrivite pentru acei copii care câștigă constant în greutate normala. În plus, legumele vor ajuta copilul sa scape de constipatie, care afectează mulți copii. Primele legume în dieta unui copil poate fi o conopidă, morcovi, dovlecei. Apoi, cartofii pot fi administrate. Pat, în cazul în care scaun lichid, dovlecei este mai bine să se introducă un pic mai târziu.

O întrebare foarte importantă este, cât de mult pentru a atrage un copil. Introducerea de alimente complementare, de obicei, începe cu o linguriță de un produs nou. De fiecare dată ulterioară volumul a fost crescut de două ori. Nu aveți nevoie pentru a forța copilul să mănânce o anumită cantitate de alimente. Când a întors departe de lingura, este mai bine pentru a elimina nada, și să-l invite la piept. Dacă vom continua să insiste asupra manca tot volumul de hrănire, copilul, în viitor, poate abandona complet.

Cel mai bine este să înceapă să se introducă noi alimente în dimineața pentru a ține evidența stării copilului. Introducerea unui produs nou poate fi însoțit de reacții alergice, tulburări de stomac.

Primul care atrage un copil ar trebui să fie pasate de la un tip de legume. O săptămână mai târziu, puteți introduce o nouă legume. Fierte piure de cartofi nu trebuie să adăugați sare. Unii parinti cumpara kiddies piureuri de legume de producție industrială. Alții preferă să gătească propriile mese. Prepararea legumelor este cel mai bine într-un cazan dublu sau în puțină apă. După aceea legume fierte sunt piure blender.Lure cereale pentru copii

Mulți părinți, pentru a decide unde începe alimente solide un copil, pentru a alege terci. De asemenea, alege terci ca prima masa, expertii nu recomanda cresterea in greutate, copilul slab.

În primul rând terci pentru copil poate fi terci de cereale, care nu conțin un gluten special de proteine. Aceste cereale sunt hrișcă și orez. Mai târziu, puteți introduce terci de porumb și mei. cereale Lure copii sunt pornind de la un singur tip de cereale. În primul rând terci fierte fără sare și zahăr. laptele matern crescute în cazul în care un copil este alăptat, sau un amestec artificial, în cazul în care copilul este hrănit cu biberonul. De asemenea, puteți dilua cu apă. Păstrați terci fierte nu poate fi mai mult de 30 de minute.

Cât de mult pentru a hrănirea copilului? Pentru prima dată, da copilul o lingura de lapte (amestec artificial), care este conectat un pic terci. De fiecare dată ulterioară cantitatea de alimente complementare crește de două ori. Astfel, într-o săptămână cantitatea de hrănire terci copilul a fost ajustat la 100 g

Când terci este primul produs hrănire un singur tip de cereale este dat timp de 10 - 14 zile. Apoi, trece la al doilea tip, apoi al treilea și așa mai departe. În cazul în care terci pentru copil consumat deja fructe și legume, o săptămână poate fi amestecat cu terci de ovăz pentru a încerca produsele.

Experții indică o serie de avantaje ale introducerii primelor cereale hrănirea copilului. Kashi ajuta la stabilirea funcționarea corectă a sistemului digestiv al copilului. Acest lucru este deosebit de important pentru acei copii care suferă de diaree, crampe stomacale, reacții alergice.

Introducerea de carne alimente complementare

Cum de a începe să atragă un copil și cât de mult pentru a da
Primele produse pentru hrănirea copiilor sunt legume, fructe, terci. După aceea este timpul să înceapă complementar carne de alimentare pentru copii. Carnea trebuie corpul uman ca sursă de proteine ​​animale și fier ușor asimilabil. Aceste substante nutritive sunt necesare pentru formarea ied imunitate si hemoglobina normala in sange. Carnea conține multe elemente utile urme care sunt implicate în formarea sângelui și stimulează secreția tractului gastrointestinal. Astfel de elemente sunt urme de cupru, magneziu, cobalt, zinc, calciu, fosfor, vitaminele din grupa B.

carne de Lure Copil introdus după nouă luni pentru un copil care este alaptat, iar după opt luni pentru copil, care este hrănit-formulă. De obicei, după 10 - 11 luni, carnea trebuie să fie prezente în firimiturile de meniu în fiecare zi.

Cât de mult pentru a atrage un copil în cazul introducerii de carne? Începe să introducă alimente solide un copil de carne în doze foarte mici, pe vârful unei linguri. Oferind firimituri de carne de două - trei ori pe săptămână, crește treptat cantitatea. Până la sfârșitul primului an de viață a unui copil cantitatea de carne adusă la 60 - 80 g (5 - 6 linguri) pe zi. Carnea poate fi adăugată la supe, piureuri de legume, cereale.

carne de pui complementare este cel mai bine să ia un pui sau de curcan. Sub hemoglobina redusă în sângele copilului este bine de vițel potrivit, aburit. După 10 - 11 luni, puteți introduce firimiturile cu carne de iepure. carne de porc macră și carne de vită poate fi administrat în meniul copilului, după 11 - 12 luni. După vârsta de 11 luni ar trebui să se acorde copil, de două - trei ori pe lună ficat. 10 - 15 g din acest produs sunt în măsură să furnizeze necesarul zilnic copilului pentru fier si vitamina A.

Înainte de vârsta de doi specialiști pentru copii nu recomandăm oferindu-i organele interne (rinichi, inimă, plămâni). Aceste alimente contin purine, care sunt dăunătoare pentru corpul copilului. Carne de rață și de gâscă sunt sfătuiți să dea copilul după trei ani. Gatiti supa de carne poate fi copii după doi ani.

Cum de a începe complementare carne de alimentare pentru copii? În prima lună a firimiturile preparate din carne fierte si pasate sub formă de piure. Puteți merge apoi la pasta de carne sau de ficat, chiftelute din carne tocată, aburit. Pate de ficat este bun pentru a adăuga un pic de morcov și câteva picături de ulei de măsline. Astfel de medici o pate recomanda tunderea copiilor care sunt predispuse la deficienta de fier si anemie.

Unii parinti cumpara copii copii conserve de carne producția industrială. Nu există un consens cu privire la beneficiile sau efectele negative ale acestor produse nu există. La fiecare părinții înșiși decide ce să se hrănească copilul. Desigur, este necesar să se asculte recomandările pediatrului.