Cum de a întâlni oameni noi

Cum de a întâlni oameni noi

Una dintre principalele reguli netvorkera - pentru a conecta oamenii. care poate fi interesant sau util unul de altul. Și aici există o întrebare pur tehnică: Cum de a face cunoștință cu oamenii și modul în care să se introducă oameni unul cu altul. Și nu e atât de dificil, dacă urmați câteva reguli.

Cuvântul „eticheta“ - norme și reguli de conduită a oamenilor în societate - a apărut în secolul al 17-lea, în Franța, sub Ludovic al XIV-lea. Oaspeții rege auzit carte, numită „etichete“, care spune cum un om ar trebui să se comporte la recepția Majestății Sale. Cineva, probabil, va crede că în timpul nostru, aceste reguli „regale“ de comportament nu înseamnă nimic, și nu va fi corect! Desigur, este foarte important să fie relevante și să îndeplinească societatea în care sunt așa, de exemplu, în sport și mediul academic - o etichetă diferită. Dar, dacă luați o modernă de succes oameni de afaceri, jurnaliști sau politicieni - să aibă maniere bune și sunt abilități destul de naturale.

Prin urmare, să știe cum să se familiarizeze cu oamenii de mai sus el în stare, trebuie să fiți siguri! În articolul de astăzi am cita instrucțiuni practice pe care ar trebui să fie făcut, introducerea de oameni unul cu altul, și cum să se familiarizeze. Îi îndemn să nu adere exact la aceste reguli, dar cele mai multe dintre acestea au crezut, pur și simplu, dictate de bunul simț și poate adopta.

Cum de a întâlni oameni noi

În orice moment, oamenii au putut să învețe, dar se întâmplă întotdeauna în mod diferit. De exemplu, în Evul Mediu timpuriu a existat un obicei de a folosi un intermediar sau pentru a începe comunicarea nu direct, ci prin hârtie. Această metodă este utilă pentru oamenii timizi care se tem să înceapă o conversație tine, dar prea mult timp pentru lumea noastră dinamică.

Aflați cum să se familiarizeze cu oamenii în mod corespunzător, cum să facă o impresie pozitivă pe o cunoștință nouă, și cum să se prezinte. Pentru a face acest lucru, pentru a asculta aceste sfaturi simple.

Cum să te prezinți?

Cum de a întâlni oameni noi

Cum de a începe intalniri cu cineva? Asta-i drept, cu prezentarea. Pe modul în care te conduc în primele minute, depinde de comunicare în continuare. Înainte de a întâlni oameni, amintiți-vă regulile de bază ale etichetei.

Dacă vă concentrați asupra afacerii sau comunicarea oficială, prima, fără a aștepta întrebări interlocutorului, suna imediat numele și prenumele, organizația în care lucrează, de birou. Desigur, aceasta nu se comportă în acest fel, dacă vă cere indicații pe stradă sau mergeți la magazin. Dacă ajungi să cunoști un bărbat și o femeie, inițiativa trebuie să facă dovada sexului puternic, dar nu întotdeauna. Prima este o fată, dacă ea întâlnește un om care este starea mult mai în vârstă sau mai mare. Dacă oamenii iau același rang, primul este cel care este mai mic.

Atunci când întâlnirea cu câțiva oameni sau companii trebuie să fie prezentate mai întâi. Memorând regulile, cum să se familiarizeze cu persoane pe care le cunoașteți și ceea ce aveți nevoie în timpul unei prezentări zâmbitoare și caută în fața celeilalte părți. Dacă sunteți cu alții, nu se grăbesc să aștepte în liniște rândul lor, și-a dat mâna.

Este inițiatorul comunicării - introducerea de oameni unul cu altul

Cum de a întâlni oameni noi

Înainte de a introduce o femeie, un bărbat ar trebui să se ridice în picioare, o femeie nu au nevoie, dar există două excepții: în cazul în fața bătrânei ei sau un om respectat în societate.

Reprezentarea familiei, la prima convocare, pe care ei vor cădea, de exemplu, „fiica mea“, „sora mea“, etc. apoi prenumele și patronimicul. Dar dacă sunteți cineva familiarizat cu părinții lor, atunci va spun numele primului.

În cazul în care obiectivul dvs. - pentru a furniza reciproc aceeași vârstă, putem restrânge doar numele. În compania familiei si a prietenilor este lipsit de etica pentru a permite novice numit cuvântul „prieten“, sau altfel poate fi jignit, sunt toți prietenii tăi.Ce se poate face după prezentarea?

Cum de a întâlni oameni noi

Pentru a ști cum să se întâlnească oameni, nu este suficient, și amintiți-vă că vorbesc după performanță. În primul rând, exprimă bucuria pe care le imagina. De exemplu, spune o frază simplă: „Mă bucur să te cunosc“, „Foarte frumos,“ etc. Dar schimbul ciudat și greșit imediat la o parte cu noi prieteni, cel puțin câteva fraze, conversația ar trebui să înceapă cu un statut superior. Dacă un bărbat și o femeie vorbind, prima doamnă poate începe o conversație pe orice subiect.

Amintiți-vă regula una mai importantă a etichetei - nu pot fi accesate în „tu“, acest lucru este permis numai cu cea mai apropiată persoană.

Dacă aflați despre oameni, încearcă să acorde atenție tuturor participanților, nu selectați cineva unul, este nepoliticos.

La prima impresie, după întâlnirea

Cum de a întâlni oameni noi

Mulți oameni încearcă să din orice situație, inclusiv dragoste, beneficiu. Dar cel mai probabil să fi observat în timp ce interacționează cu persoane necunoscute sincer zâmbet și arăta prietenoasă. De obicei, acești oameni ocupă o poziție înaltă în societate și sunt de succes în profesia lor. Cum de a întâlni oameni noi și să facă o impresie bună asupra lor? Simplu! Doar folosi sfaturile noastre.

Nu aveți nevoie să adere strict la un dialog formal să fie interesați de faptul că ai spus noul tău prieten. Pentru a face acest lucru, nu vă puteți pune întrebări sau să dea sfaturi, doar asculta cu atentie. Crede-mă, este sigur de a fi apreciat. Nu ia ochii, și cu siguranță nu „a alerga în jurul valorii de“ ochi uite în fața însoțitorului său. Acest lucru va convinge un prieten pentru interesul și sinceritatea ta.

Încercați cât mai mult posibil pentru a apela un nou companion pe nume, acesta va fi așa de bine. Amintiți-vă cum reacționezi atunci când, în timpul unei conversații pronunță numele tău. Subiecte de conversație ar trebui să fie interesați de amândoi, dar evita plângeri cu privire la viața privată, este, în general, mai bine să nu atingeți, lăsați conversația cu privire la problemele și provocările cu prietenii și cei dragi.

La început conversația se comporte calm, încercați să nu ridice vocea și să nu persevereze, să fie tolerante la interlocutor.

Și, în sfârșit, mai mult de un sfat - omologii lor plăcută. Poți spune un compliment, dar ar trebui să fie din inimă. Dacă nu știți ce vă place într-o persoană, este mai bine să nu spun nimic, dar nu flata, apelantul se simte imediat.

Din fericire, aceste sfaturi vă vor ajuta să răspundă la întrebarea - cum de a întâlni oameni.