Cum de a lupta purici într-un apartament în casa de la metodele de distrugere

Cum de a lupta purici într-un apartament în casa de la metodele de distrugere

Puricii - insecte mici, sursa de alimentare de care este sângele oamenilor și animalelor domestice. Apariția acestor paraziți în apartament - o vedere neplăcută. Mușcături de purici în sânge pot obține infecții periculoase.În scopul de a obține cu succes scăpa de insecte trebuie să se familiarizeze cu ciclul lor de viață, și caracteristici. Locuri locația și caracteristicile de nutriție din larve și adulți sunt diferite. Prin urmare, distrugerea paraziților ar trebui să fie abordată în mod cuprinzător. Ucide insectele numai pentru animalele de companie sau pur și simplu pe canapea nu este suficient. Puricii se multiplica foarte rapid, de aceea este important să nu piardă timp și să înceapă lupta în timp pentru a căuta ajutorul profesioniștilor.

Caracteristici și specii de insecte

Cum de a lupta purici într-un apartament în casa de la metodele de distrugere

Pentru a face față cu succes cu puricii în apartament, trebuie să vă asigurați că ei s-au stabilit într-un apartament, nu alte insecte. Bloch are caracteristicile sale distinctive:

 • Lungimea corpului 1-5 mm. Pe fiecare parte este ușor turtit, acoperite cu peri și țepi care ajuta insecta să se atașeze la suprafețe.
 • purici de culoare pot fi de la galben până la maro închis.
 • Bloch capabil să sară pe distanțe lungi (mai mare de 500 de ori propria sa dimensiune), din cauza picioarelor din spate suplimentare.

Pe corp sau animale purici umane nu sunt permanente, cum ar fi păduchii, ci doar se hrănesc cu. Ele pot speria cu ușurință off, ele nu musca in mod constant. Dar a scăpa de ele este mai dificil, în măsura în care este necesar să se ocupe de aproape fiecare colț al apartamentului. Păduchii trebuie să se ocupe doar zona infectată a corpului.

Flea 2 ani ciclu de viață. Pe parcursul acestei perioade, femela depune până la 500 de ouă. După 2 săptămâni, ei au deja o imagine completă a puricilor. Larvele sunt cel mai bine adaptate în mediul cald și umed în cazul în care o mulțime de hrană pentru ei (cușcă de hamster, toalete pentru animale de companie) .Există sunt multe specii de purici. Dar corpul uman poate trăi timp de aproximativ 30 de ani.

Cum de a lupta purici într-un apartament în casa de la metodele de distrugere
Aflați mai multe despre regulile de aplicare a unei serii de instrumente de ploșnițe Raptor în apartament.

tratamente eficiente pentru Paduchii la copii la domiciliu, cu ajutorul populare și cele mai sigure mijloace sunt descrise în această pagină.

Tipurile comune de purici in apartament:

, Trebuie să identifice zonele care trebuie să fie proces mai atent înainte de a trece la auto-distrugere a acestor „lipitori“. Puricii se stabilească cea mai mare parte nu mai mult de 1,5 m de la podea.

Cu cât sunt mai periculoase animale de companie purici

Cum de a lupta purici într-un apartament în casa de la metodele de distrugere

Purici muscatura este foarte neplăcut și dureros. Pe piele, există semne de iritație și mâncărime (pulicosis). În cazul în care mușcăturile sunt numeroase, de a dezvolta o reacție alergică, există o erupție secundară. În cazul în care muscatura pieptănare, ele pot deveni infectate si pustule apar pe piele.

Dar mușcăturile - nu cele mai periculoase riscuri cauzate de purici. Acesti paraziti pot transporta mai multe boli infectioase:

purici totală poate provoca mai mult de 200 de infecții.

reguli și metode generale de distrugere a paraziților

Cum sa scapi de purici în propriul apartament? Distruge parazitii cu mâinile lor este dificilă. Prin urmare, trebuie să acționăm conform planului:

 • Să identifice modalități de a obține purici în cameră și pentru a le bloca. Cel mai adesea insectele aduc animalele de companie la lână, și, uneori, ajung în casă cu haine de la subsol (mai ales la etajele de case).
 • Etapa 2 - pentru a scăpa de purici la animale de companie, pentru a le proteja de dăunători pentru întreaga perioadă de luptă împotriva lor în apartament.
 • Conduita riguros proces intreaga camera folosind insecticide sau alte mijloace, în funcție de gradul de contaminare.

Condiția principală pentru o luptă de succes - meticulozitate. În caz contrar, după o perioadă scurtă de timp purici reapar.

accesorii esențiale

Cum de a aduce puricii din apartament? Strategic, este important să se utilizeze un aspirator. Ei au tratat suprafețe poroase, pardoseli, canapele, un loc unde pot trăi insecte și ouăle lor conținute. După mai curat razatoare de vid care urmează să fie tratate și curățate, astfel încât acesta nu a devenit un loc in continuare pentru reproducere de paraziți.Cum de a lupta purici într-un apartament în casa de la metodele de distrugere

Curățarea apartamentului trebuie să se pregătească:

 • găleată;
 • zdrențe;
 • mănuși de cauciuc;
 • masca de protectie;
 • mijloace de combatere a dăunătorilor.

Bloch se concentreze alimente înguste, astfel încât gama de mijloace pentru a le distruge, nu este foarte mare. Acești paraziți nu mănâncă momeala cu otravă. Pentru a le otrăvesc, utilizarea unor astfel de preparate în forme spray-uri, aerosoli, pentru prepararea soluției concentrate, pulberi. Pentru a scapa de paraziti din blana animalelor folosesc sampoane speciale, gulere, picături.

Important! La selectarea substanțelor chimice pentru razatoare să acorde o atenție la componenta activă principală. Acesta trebuie să fie sigure pentru locuitorii apartamentului, nu provoacă efecte secundare.

Spray-uri și aerosoli

Înainte de procesarea de apartament propulsoare trebuie să-l elibereze de oamenii care trăiesc acolo și animale. Spray toate suprafețele (plintelor, haine, paturi, mobilier). închide ermetic ferestrele și ușile. După câteva ore, puteți aerisiți camera. Plus aceste fonduri de purice în apartamentul eficienței lor ridicate și viteza de acțiune. Dar că toate măsurile de siguranță corespunzătoare pe care le pot provoca toxicitate pulmonare, iritații ale sistemului respirator.

spray-uri și aerosoli efectivi:

concentrate

Cum de a lupta purici într-un apartament în casa de la metodele de distrugere

Aceste substanțe chimice trebuie diluate cu apă, în conformitate cu instrucțiunile și se pulverizează spray la fața locului.

Procesul de apartament Puricii? medicamente pentru îmbunătățirea performanței:

 • Tsifoks - flacon de 50 ml, după diluare cu apă, pot fi tratate cu circa 100 m2 de suprafață.
 • Tetriks - 30 ml de produs diluat 1 litru de apă. Poate fi frecat sau pulverizat pe suprafață.
 • Călău - 1 ½ sticlă de un litru de apă.
 • Medilis - 25% emulsie pe baza cipermetrin piretroid. Per 1 m 2 de suprafață au nevoie la 50 ml dintr-o soluție apoasă.
 • Butoxi de purici în apartament - 30 ml de produs diluat 10 L de apă. Suficient pentru procesare suprafață de 100 m 2.

remedii populare și rețete

Avantajul acestor metode de a ucide puricii - siguranța lor pentru ocupanții apartamentului. remedii populare Rețete pentru puricii în apartament:

 • Componentele se amestecă egale de bicarbonat de sodiu și sare. Se diluează cu apă și se lasă timp de 10 ore. Spray înseamnă toate suprafețele. După 8-10 ore de vid.
 • Se agită timp de 2 h. Lingura Artemisia 2 ore. Lingura vetrice, 4 h. Lingura eucalipt. Se toarnă un pahar de apă clocotită. Se lasă soluții la infuzat 10 ore. Spray de la un spray în întreaga apartament. În schimb, soluția poate fi de a pune aceste plante în saci de pânză și plasate în apartament. Puteți respinge, de asemenea, purici catei de usturoi, descompus la domiciliu.
 • Pentru spălare facilități folosi o tinctura de pelin, cu adaos de uleiuri de anason și de conifer.
 • Se diluează în ½ litru de apă câteva picături de amoniac. Se spală această facilitate etaje.
 • Se prepară un decoct din tansy si rostopasca. Stropiti-le în întreaga apartament.

Fondurile de purice pentru animale de companie

Cum de a lupta purici într-un apartament în casa de la metodele de distrugere

 • Gulere (Hartz) - protejează animalul în timpul celor 3 luni. Asigurați-vă că pentru a purta dispozitiv de ciclu în timp ce mersul pe jos pe stradă.
 • Șampoane (Rolf Club) - aplicate tuturor corpului pentru animale de companie, evitând ochi, nas, urechi. După un anumit timp, se clătește cu apă.
 • Picături (Baruri Rolf) - frecat în piele în gât, pe umăr.
 • Combs și un pieptene - eficient cu putin infestat cu purici.

apartament Reguli de procesare

Inainte de prelucrare apartamentul de purici, aceasta ar trebui să fie pregătite:

 • Face curățare umedă.
 • pachet strâns toată mâncarea din casă și să se ascundă.
 • Toate obiectele personale, lenjerie de pat, jucării moi, se spală pantofii scame.
 • Perne si paturi pentru a face pe stradă, și a lăsat în soare. Puteți utiliza generatorul de abur pentru a le manipula.
 • Mobilier tapițat, covoare aspirării.
 • Toate suprafețele și loc retras să se ocupe de insecticid în cauză.
 • După eveniment pentru a închide toate ferestrele și ușile și se lasă timp de câteva ore.
 • După revenirea la aerisi apartament, lucra suprafețe și ștergeți curate.
 • curățare completă petrece câteva zile după despăducherea.

Ciclul repetă după 4-6 zile. În acest timp, larvele mature de purici, iar acestea ar trebui să fie distruse din nou. Este suficient la 2-3 cicluri pentru a obține complet scăpa de dăunători.

Cum de a lupta purici într-un apartament în casa de la metodele de distrugere
Cum de a trage capul capusa la domiciliu, în cazul în care a ieșit? Citiți informații utile.

Cum să scapi de șoareci într-o casă privată pentru totdeauna? Metode eficiente de combatere a dăunătorilor sunt descrise în acest articol.

Prevenirea purici

Este mai bine pentru a preveni apariția insectelor în casă decât afacere pe termen lung cu ei. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmați câteva reguli.

Cum de a lupta purici într-un apartament în casa de la metodele de distrugere

 • Pentru a monitoriza curățenia apartamentului, de multe ori aerisirea.
 • Păstrați plante cu un miros puternic, repelent purici (pelinul, vetrice, geranium).
 • Purtați gulere speciale pentru animalele de companie, în special în cazul în care acestea sunt de mers pe jos pe stradă. inspectați-le frecvent pentru prezența de creaturi care trăiesc în lână.
 • Face curățare umedă cu dezinfectante.
 • De multe ori covoare aspiratul, mobilier tapițat.
 • Îmbrăcăminte și lenjerie regulat de spălare doar menține uscate.

Puricii poate fi luat un apartament chiar și îngrijit impecabil. Paraziții pot aduce animalele acasă după plimbare, ei pot obține de la vecinii lor, cu subsol. Este important să nu pierdeți apariția insectelor în apartament. La cea mai mică suspiciune de prezența lor este de a mobiliza toate mijloacele posibile pentru a scăpa de ei în curând.

metode eficiente de combatere tehnici și insecte dăunătoare mici în următoarele video:

Atenție! Numai astăzi!