Cum de a opri musca unghiile, sau pentru a intarca copilul de

Fiecare persoană este expusă la unul sau un alt obicei care nu este întotdeauna posibil să te vindece. Unele dintre ele nu provoacă disconfort mult. Dar există un obicei prost, care nu numai că strică sănătatea, dar are, de asemenea, o serie de alte dezavantaje. Acum se duce la cei care, din orice motive, muscaturi unghiile. obicei inestetic în cercurile științifice menționate ca Onychophagia poate avea loc atât la copii cât și adulți. Acesta oferă o persoană o mulțime de dificultăți, atât de mulți se gândesc la modul de a opri musca unghiile sale și că trebuie să facă.Cum de a opri musca unghiile, sau pentru a intarca copilul de

Înainte de a răspunde la această întrebare, ar trebui să aflăm de ce musca degetele. Pot exista mai multe, și ele depind de vârstă. Pentru copii mici, joacă un rol important exemplu al părinților. Adulții dăunătoare musca unghiile sale, ceea ce indică un prag scăzut de stres. Apoi vom spune mai multe despre fiecare dintre posibilele cauze ale dependenței neplăcute.

De ce copii și adulți rozi unghiile lor?

La copii, unghiilor-musca este format, de obicei, mai aproape de 4 ani sau cam asa ceva mai târziu. Înainte de aceasta, în funcție de vârstă, ca atare, nu este, astfel încât să dezvăța de la ea destul de ușor. Mai în vârstă copilul, cu atât mai dificil este eradicată obiceiul. Acum este necesar să înțelegem de ce copiii sunt încă încep să mușca unghiile lor?

Cum de a opri musca unghiile, sau pentru a intarca copilul de

Mai în vârstă copilul devine, cu atât mai puțin de a trăi confortabil cu achiziționarea unui asociat. Ca adult, persoana care mușcă unghiile în mod activ, uneori, obtinerea de la această mică plăcere. Desigur, într-un obicei societate, ca regulă, nu se manifestă, ci pentru a determina prezența sa este foarte simplu: doar o privire la mâinile lui. Cand si de ce musca unghiile lor chiar suficient de adulți?

 • Cel mai adesea, se întind degetele la gură în timpul experiențelor emoționale puternice. Situația internă complexă, suprimarea dorinței sexuale, tensiunile frecvente duc la tensiune nervoasă. Pentru a obține descărcarea emoțională și a atenua starea lor, oamenii au recurs la calea lui obișnuită, fără măcar să ne gândim de ce oamenii musca unghiile lor.
 • Ca și copii, adulți trage degetele în gură atunci când se concentreze ceva. Prezența acestei dependențe se poate vorbi adesea despre dezechilibrul și lipsa de încredere. În acest caz, intarca-te musca degetele tale vor fi foarte problematică. Unii oameni musca ajută să se ascundă agresiunea și furia lor. Psihologie - complexul știință, așa că, dacă nu le poate înțelege singur, este mai bine să se consulte un specialist.

Obiceiul interferează cu Communicating confortabil și, uneori, poate afecta chiar și studiile sau cariera lor. În plus, puteți auzi de multe ori: „Mi-am mușcat unghiile la sânge.“ În acest caz, în plus față de problema estetică, există o infecție pericol plăgilor. Din păcate, această listă de reacții adverse nu este terminat.Ce poate provoca roadere unghiile?

Dacă doriți să scape de obiceiul și se întreba cum se dezvăța musca unghiile, ca motivație, vă vom spune de ce această relație este dăunătoare.

 1. După cum se știe, omul înconjurat zilnic de mii de bacterii invizibile. Cu toate acestea, ele rareori provoca daune semnificative organismului. Ce crezi, de ce? Bacteria nu poate pătrunde prin bariera pielii, dar este ușor să intre în organism prin gura, cauzând efecte adverse. număr foarte mare de a le acumula în mâinile și sub vârful, motiv pentru care nu poate musca unghiile sale. Împreună cu bacteriile rele pe care le puteți ridica viermi și că veți fi de acord, nu este foarte frumos.
 2. daune semnificative are acest obicei pentru dinți. În cazurile cele mai severe pot fi observate ciobiri sau boli ale gingiilor. Cel mai adesea consecințe neplăcute este supus unui copil a cărui dinți nu au ajuns încă la scadență.
 3. unghiile mușcate demonstrează lipsa ta de toate celelalte. manichiura neîngrijită repels interlocutorul, cauzând adesea în el un sentiment de ostilitate. Consecințele pot fi foarte trist, până la data concedierii. Privind la următoarea fotografie, veți dori să învețe rapid cum să oprească musca unghiile, iar aceste sfaturi vă vor ajuta în această problemă dificilă.

Cum de a opri musca unghiile, sau pentru a intarca copilul de

Cum se uita de torturantă de cuie?

În primul rând, vă atragem atenția asupra faptului că a scăpa de un obicei prost, uneori, necesită un efort imens. De aceea, înainte de a închide roaderea unghiilor, folosind remedii populare sau vopsea speciala, ton si lucrari interioare. În cazul în care pentru a începe și ce să facă, vă întreb? Sfaturi va fi diferit, dar tot ce ai nevoie pentru anumite rezistență și răbdare. În acest caz, tratamentul poate să nu fie universală, pentru că toată lumea este diferit.

 1. Cei pentru care nu este străin de psihologia umană, pentru a înțelege că toate condițiile relevante sunt necesare pentru a obține un rezultat pozitiv. Mulți oameni nu au nici o idee despre cum să se oprească roaderea unghiilor, se confrunta cu stres constant. Dacă nu sunteți încă în măsură să transforme lumea din jurul tău, trebuie doar să schimbi atitudinea față de problemele. Nici o vopsea, remedii populare și alte sfaturi nu vă ajută, dacă faci fiecare detaliu al vieții va avea valoarea scară universală. Ce să fac? Începe tratamentul sufletului. Cineva ajuta la ameliorarea bai calde de tensiune, cursuri de yoga, și pentru cineva pentru a dovedi foarte util pentru plimbări lungi în aer proaspăt și sporturile active.
 2. Atunci când disconfortul interior este redus, musca un pic slăbit, și să se ocupe cu ea va fi mai ușor. Înainte de a aplica la vârfurile de lac de unghii amar sau muștar, încercați metode mai umane. Vei invata sa controleze dependenta. Pe internet, pe forumuri discuția poate citi de multe ori fraza: „Eu gnaw lor“ pe mașină ". Acest lucru înseamnă că obiceiul de a apelat la tine într-un ritual de zi cu zi, cum ar fi spalatul pe dinti. De fiecare dată, să acorde o atenție pentru a încerca să mestece unghiile mele si a le preveni, va fi mai ușor să te intarcati.
 3. Puteți încerca sfatul celor care știu deja cum să se oprească roaderea unghiilor. Oamenii care au trecut prin tratamentul dependenței, susțin că foarte bine la principiul substituției. Încercați să păstrați în mâinile unui stilou, creion, sau, de exemplu, un antrenor pentru mana - un beneficiu dublu. Păstrați-vă întotdeauna în apropierea unui mar sau alte fructe pentru o gustare.
 4. Dacă sunt în creștere până tânăra prințesă, și nu știi cum să intarca un copil musca unghiile, încercați să facă manichiura copiilor ei. O astfel de metodă este perfect valabilă în ceea ce privește fetele adolescente. Ca o regulă, foarte rău rontaie sfaturi, decorate, cum ar fi paiete, si unghii favorit de unghii nu ar vrea să mănânce. fetele mai mari se pot practica unghia. Gel si acrilic pe gustul nu este foarte plăcut.
 5. Chiar si bunicile noastre a dat seama cum să ne dezvățăm musca unghiile cu muștar și iod. Astăzi lac special pot fi utilizate pentru aceste scopuri. Principiul de acest fel de simple și logice: unghiile amar nu este de dorit. Cu toate acestea, sondajul a arătat, metoda este departe de a fi perfectă, și nu se potrivește tuturor. Cel mai bine este să dea în la această metodă copii mici, dar adolescenți și adulți, în cele mai multe cazuri continua sa mestece unghiile lor. Dar, poate, te va ajuta unghii amar, asa ca de ce nu-l încercați?
 6. transporta întotdeauna foarfece și pilă de unghii în cazul ruperii unghiilor sau formarea de Burr. Deci, te scapa de tentația și să aibă timp să se gândească de ce nu poate musca unghiile lui, și ce să facă pentru a se vindeca de obicei.