Cum de a opri pentru a discuta cu persoana

Pentru a evita scenele zgomotoase și luptele violente, trebuie să decidă să găsească o modalitate de punere în aplicare și pentru a intra pe ea, să-l dreapta.Dacă se cântărește totul și a lua o decizie informată, apoi, pentru a începe cu, încercați să-l discute cu cei pe care-l direct în cauză. Comunicată mintea lui ce sa întâmplat în care nu-ți place între tine. Se poate ca el evaluează situația destul de diferit, sau are unele gânduri proprii cu privire la această chestiune, care va fi în măsură să prezinte la tine. Orice conflict poate fi soluționat numai după ce toate părțile pentru a discuta situația unele cu altele.

În cazul în care decizia de a înceta a fost luată de tine, și nu sunt de gând să-l schimbe, ar trebui să vorbești în continuare la fostul tău prieten. Fă-l ușor, dar pentru a face lucrurile mai ușor, puteți încerca să lucreze pentru ei înșiși tactici de comportament.

Nu agrava conflictul și să rămână calm, deoarece orice emoții negative în natură nu pot fi constructive, iar situația este și mai complicată.Nu uita că o persoană, relația pe care doriți să se oprească, a fost anterior dragă ție și merită să te respect și adevăr.

Principalul lucru pe care trebuie să intre în conversație - trebuie să transmită la el motivele pentru care relațiile viitoare sunt imposibile. Dacă ai de gând să te desparti de el pentru totdeauna - spune-i despre el, și de ce. Dacă nu vă place ceva în relația ta, dar nu doriți să-și piardă un om - să încerce să-l facă să înțeleagă că nu mai poate fi cel mai bun prieten al său, dar în același timp, să încerce să rămână prieteni.

Cum de a opri pentru a discuta cu persoana

Asigurați-vă că pentru a lăsa partenerul tău să vorbească. Poate fi bine ca el să explice acțiunile sale din propriul său punct de vedere, vă poate ajuta să rezolve o situație de conflict, sau dimpotrivă - el va iniția pauză.

Este de la sine înțeles că sfârșitul prietenie care a durat ani de zile, nimeni nu este ceva simplu. Tu pentru un timp va vizita gândul la cât de bine ai făcut. Nu este necesar să te tortura. Dacă nu sunteți sigur - trebuie doar să vorbesc cu omul din nou și, eventual, prietenia ta va veni la viață.