Cum de a păstra Omul

Prevenirea ceartă Man

Ce este prevenirea nu va fi mult timp pentru a explica. Nu este nevoie să fie un profesionist pentru a înțelege ceea ce este prevenirea oricărui eveniment. În acest caz, pierderea unei persoane dragi.


Cum să se comporte ca o fată, la:
1. Nu te tip plictisit
2. Nu-l răni
3. Nu-l scoate din el însuși

De obicei, aceste trei cazuri sunt cauza discordiei și de eroare din partea femeilor.
1. O comună cauză separații. Mai ales pentru acei tipi care sunt folosite pentru a schimba fetele
în fiecare săptămână! Uda :) Și le-au schimbat sau pentru că nu sunt mai bune decât altele, sau la fel, sau se crede că voi toți știți deja.
Cum trebuie să se întâlnească cu un tip, astfel încât să nu-l deranja? Din păcate, dacă ai un afemeiat, sau doar rasfatata fete copil, va avea un timp greu cu el. Dacă te repede prea aproape, el va crede că a atins deja și va pierde interesul. Ai nevoie de a păstra departe de aceste baieti. Nu-i spui nr. Dar nu a spus da. Puteți chiar da o cifră fantomatic care vă place. Acest lucru va fi amaneta lui, și asigurați-vă că în cazul în care nu este de ajuns. Această metodă este adecvată pentru auto-încredere, băieți brash, răsfățați. Va fi rău pentru comun. Dar, amintiți-vă că executați riscul de a pierde-l, chiar și cu mai multe luni de întâlniri, dacă renunți moale. Acestea vor recunoaște imediat că ești slab, și doar pretind! Ei vor pleca fără a spune la revedere.
Cât de inteligent prieten de-al meu a pus:
- Cu aceste tipi, să iubim, noi nu trebuie să-i iubim, și ea, și cu atât mai mult, cu atât mai bine. Aceste persoane nerecunoscător de genul celor de sex masculin.
Chiar și pentru alte tipuri de tipi trebuie să rămânem la aproape același tip de relație. Ea nu ar trebui să treacă peste tip, îl numesc de multe ori, alocați date, etc. Acest tip de relație, atunci când ea predomină, corespunde celui de al treilea tip de baieti, tyuftyam! :) Ei bine, sau doar pasiv. Da, și acestea. Le place atenția asupra lor și chiar nu pot merge la contactul cu soarta lui, din cauza lene, teama, etc.


Deci, prietenul tău sau „nesimțit“ sau „normale“, sau „Tyuftya“, în conformitate cu acest lucru, trebuie să alegi tactica de prevenire, astfel încât să nu deranjeze pe tip!

Cum de a păstra Omul

Sper că vă dați seama cum să nu deranjeze pe tip? Și cum să nu-l jignesc? Se pare că tu crezi că este ușor, dar nu! Omul rănit ușor. Iată câteva cazuri de expresii jignitoare fete:
1. Sunt ultimul tip a fost doar un leu în pat. (Insulta în fire)
2. Uau, uite ce tip mușchii asta! (Insulta la puterile sale, cred că un indiciu de slăbiciune)
3. Ești un om în cele din urmă sau nu? (Reproșuri nimănui nu îi place. Chiar și femeile)
4. Va cumpăra parfumuri mele (flori, etc.). (Poate fi doar un indiciu foarte subtil de a spune acest tip, și este mai bine să înainte de a ajunge. Acest lucru poate ofensa buzunar, mai ales dacă este gol)
5. Te măriți cu mine, sau pur și simplu ne-am întâlni?

Și acum dau expresia ei vis de un om, eu cer să-l ia cu umor :), dar este adevărat:
1. Vino la mine, bea bere vor face cu sexul. (Păstrați picăturile de inimă într-o geantă de mână)
2. Ai văzut cum acest judecător nenorocitule ieri a dat Spartak o penalizare (Lokomotiv, etc că echipa sa)
3. Poți să mă ajute să se mute la un dans lent, și că am uitat, atunci când dansez :)
4. Care considerați cel mai romantic vremyaprovedeniem femeie. (În cazul în care nu sovret, apoi prins :))
5. (Privind la el romantic) pot să-mi dau cele mai frumoase din lume. dragoste?

Cum să nu-l scoate din tine?
În primul rând, nu trebuie să faci astfel de lucruri. De obicei, ea stie ce aduce omul din el însuși în comportamentul femeilor. Ea ar trebui să fie atent. Diferite în multe feluri. Unul ia o fusta scurta, o alta ca ea. Nu-i place atunci când ea fumează, cealaltă din această baldeet.
Nu este nevoie să fie puternic ștrangulate, multe femei miroase un kilometru. Este frustrant.
Pune o mulțime de vopsea de pe fata. Totul ar trebui să fie normal.
Nu mai este nevoie de gros purta o fusta, prea slab, blugi skinny.
Ai nevoie să te îmbraci cu gust, în diferite moduri, de a improviza, nu contează dacă una sau două ori ai pus ceva ce el nu-i place, atunci este important să nu se poarte.
De la tine nu ar trebui să miros sudoare. net de par!
Urmați dinți zâmbet respirație. Dacă vă spălați pe dinți, aceasta nu înseamnă că nu există nici un miros. Este posibil, după toate și boala de stomac.
Față și mâini. Curățați și manichiură.
Pentru acest ticălos, chiar dacă el vrea, ceea ce nu a putut găsi vina.
Și cel mai important:
Încrederea.
Acesta este cel mai important lucru pentru toată lumea. Și că, după ce a citit multe dintre articolele sunt comprimate, zvârcolindu-se și încercând să efectueze imediat toate sfaturile. Aceasta este o prostie. Asta e tot ce trebuie să se gândească atunci când ești singur. Și să acționeze în consecință, nu se gândește la asta, din când în când să se uite după ei înșiși, și după întâlnirea care reflectă pe greșelile și modalitățile de eradicare a acestora în continuare lor