Cum de a păstra un bărbat lângă ea

Cum de a păstra un om, să câștige atenția, astfel încât el nu a putut imagina viața fără tine? Interesat de un om, și atenția lui este doar jumătate din luptă, sarcina principală este de a menține relația pentru o lungă perioadă de timp. Acesta nu va fi un secret din faptul că majoritatea oamenilor sunt invadatori, ei sunt interesați de procesul în sine, în plus, sexului puternic prefera originalitate în tot.Pe această bază, este important să se înțeleagă că pentru iubitul tau ar trebui să fie întotdeauna interesant, misterios și imprevizibil. Încercarea de a figura vă prezice comportamentul, el creează o cătușă, se leagă puternic la tine, din care nu va fi ușor să iasă.

Moduri de a păstra un om

Deci, câteva reguli de bază pentru a păstra un om, că este important să adere la interesul pe care nu sa răcit. Fii pentru el monotonie mereu luminos, imprevizibil și interesant de plictisit, fără excepție, atât bărbați cât și femei. Deschideți-vă la un iubit-o cu diferite părți, dar nu se deschid pe deplin toate secretele.

Mulți oameni, cum ar fi cuceritori adevărați, alegând în necunoștință de procesul de luptă pentru inima iubitei sale. Deci, nu fi de prisos pentru a arăta prietenul tău cât de mult sunteți de personalitate interesante și unic, care atrage atenția celorlalți oameni care sunt gata în orice moment pentru a ajuta. Prin alegerea acestei strategii, este important să ne amintim limitele admise, nu le place să dea un motiv de gelozie, în caz contrar, nu va fi capabil să supună omul ei și să păstreze lângă el.Intrigue - fundamentul relațiilor puternice

existența workaday monotonă nu trebuie să-mi placă nici bărbat, nici femeie, ci pentru că este important să se diversifice viața ta, face mai vibrante și incitante. Nu vă fie teamă de a iniția o varietate de propuneri pentru odihna activa, extrema-minte timp de activitate și produse noi, exotice, care va apela la tine și omul tău. Deveniti pentru muza lui iubita, inspira-l la realizarea tuturor tipurilor de fapte, fie că este o cariera stralucita sau cina delicios fierte.

Un alt punct-cheie într-o nouă relație sunt poveste de dragoste din trecut. Nu-i spune despre fostul ei iubit, chiar dacă el insistă, și întreabă despre el, râde-l, dacă este posibil. Încercați să uite iubitul. în cazul în care ai fost, și să se dedice o nouă relație. Pentru a captiveze un favorit mult timp și păstrați-l lângă el, este important să fie în măsură să fie versatil.

transformare

Să poată fi transformate, pentru a fi blând și jucăuș pisica iubitul ei interne, un pasionat iubitor, doamnelor stilat si elegant și, desigur, gazda perfectă. Această combinație de calități - visul oricărui om, și chiar dacă nu aveți toate aceste caracteristici, va fi capabil să joace acest rol perfect. Amintiți-vă, ca un copil ai vrut să devină lume celebru și popular actrita si realiza visul în realitate cu iubitul ei, iar rezultatul nu va aștepta mult timp. Dar cel mai important punct, desigur, rămân relație pură și sinceră, dacă vă place, cu toată inima ta a ales sa, nu va fi dificil să fie femeia care este în valoare de lângă el.