Cum de a păstra un bărbat mai tânăr decât ea - Clinica alb

Cum de a păstra un bărbat mai tânăr decât ea - Clinica alb
Când tânărul acordă o atenție la o femeie mai în vârstă decât vârsta lui, primul lucru pe care ea se simte - euforie! Nu orice femeie poate câștiga atenția unui tânăr admirator, și să păstreze atenția - și cu atât mai mult nu este o sarcină ușoară.De ce oamenii merg

Fiecare persoană aspiră la ceva nou. În cazul în care femeile pot întâlni schimbarea coafura sau achiziționarea unui nou geantă de mână, de multe ori oamenii caută noutate în sine în relația.

În esență, puternică jumătate a omenirii - este cuceritorii. Prin urmare, în multe cazuri, în ochii oamenilor importanța unei femei care cade peste ea, din cauza comportamentului său accesibil și uniformitate. La urma urmei, este întotdeauna acolo și vine pe primul apel, este absolut previzibil, și așa mai departe. D. Astfel de femei destul de repede plictisit. Pentru că omul nu are nevoie să-l cucerească și pentru a atinge în mod constant.

Multe femei cu varsta cuprinsa care au atins o poziție înaltă în viață și societate - între tineri îndrăgostiți au sau soți. Dar, în cele mai multe cazuri - nu este dragoste, ci o banală „de cumpărare“. Adesea băieții sunt aproape din cauza de cadouri scumpe și un cont bancar solid. Și în cazul în care este sentimentele sincere. Aici ei chiar „nu miroase!“ Deci, - în viitorul apropiat, va fi dezamăgit numai! Dacă nu doriți să păstrați „gigolo“ - urmați sfatul psihologilor!

Cum să păstrați bărbatul tânăr alături de ea

Desigur, fiecare problemă are o soluție - „! În piscina cu capul“ doar analiza situația, și să nu se grăbească În cazul în care dumneavoastră preferat răcit, apoi încercați să schimbe tactica comportamentului lor. Devino femeia care admiratorul dvs. devine cult obosit. Desigur, trebuie să facă toate eforturile pentru a face acest lucru, de exemplu, pentru a deveni independenți, uneori bitchy, puternic, imprevizibil, dar dacă o faci gândiți cu atenție și cu atenție fiecare pas, efectul pozitiv nu va fi mult timp în vin. Deci!

1. Apreciem cel pe care se tem să-și piardă.

Tinere încerca să păstreze stresul în plămâni. Astfel, forma semnificația sa. De exemplu: ceva timp, să fie extrem de blând și afectuos cu el, și apoi dispar brusc.

Cum de a păstra un bărbat mai tânăr decât ea - Clinica alb


vă invită la o întâlnire - „Sunt foarte ocupat,“ în mod constant de apel - „nu sunt acasă și nu au timp“, etc ...

perioada de timp de separare poate proceda în moduri diferite. Dacă te întâlnești în fiecare zi, apoi o săptămână de separare forțată va fi doar dreapta. Aici abordarea este esențială, dar fără fanatism - nu se poate exagera, că omul nu cred că, dacă ai despărțit! În acest combustibili dorința sa de: „Desigur, de asemenea, să fii nebun, dar acum nu este pur și simplu nici un moment. Îmi pare rău, dragă - PJSC „!. Un om trebuie să se plictisească, și chiar mai nedumerit de comportamentul tău.2. Dorința de noutate.

De multe ori, motivul pentru care tânărul aruncă femeia care stă în previzibilitatea excesivă partenerului său de rang înalt. El știe ce mâine va aduce, ce să se aștepte într-o oră, cum ar reacționa la o glumă, etc. Pentru a menține tânărul lângă el - .. Trebuie să fii mereu imprevizibil, misterios, enigmatic. Încearcă să se comporte perfect astăzi, Laudă, spune cuvinte dulci, în ansamblu a fost de acord cu el. Și mâine, începe să acționeze în sus, de a răspunde la rece la atingere, ceea ce face remarci caustice. Și nu aveți nevoie pentru a explica!

Desigur, nu trebuie să-l facă în fiecare zi alte. Un om nu ar trebui să știe în ce formă apăreți astăzi. Principalul lucru - este de a schimba tactica, pentru a arăta imaginație și flexibilitate. De exemplu, pentru a urca la omul iritat și obosit cu reproșurile - poate costa scump. Stai cu ochii pe el și receptiv la una sau alta din starea lui.

3. Păstrați suspansul.

Nu se poate deschide complet! Lăsați omul în cap au în mod constant întrebări cu privire la relația voastră și vă direct. Dar, în orice caz, este imposibil să nu exagerați - ar trebui să fie în jurul valorii de o limită! Abil interes încălzit va face un iubit tot timpul mă gândesc la tine. Simțiți-vă liber să folosească aluzii, de a crea un pericol secret sau imaginar. Dacă folosiți cu pricepere aceste instrumente, rezultatul este evident.

Cum de a păstra un bărbat mai tânăr decât ea - Clinica alb


4. Programarea pe viitor, ne oferă acum.

De exemplu, în fiecare lună sărbătorim ziua primei lor dată sau în fiecare week-end să-și petreacă împreună. Urmați aceste ritualuri cu grijă deosebită pentru omul tău tânăr a dezvoltat un obicei persistent. Aceasta va dura ceva timp, iar omul însuși începe inconștient să-și planifice viitorul lor împreună cu tine.

5. interes real.

Bărbați, și în special pentru tineri, foarte obosit de a ajunge rapid iubitori, chiar și pe cei bogați. Deveniti pentru el celălalt: interesele grijile ei, se bucură de succesul său, sprijin în vremuri dificile. Amintiți-vă, un om normal se afirmă și se realizează în activitățile sale. Atunci când o femeie este cu adevărat interesat de ceea ce pentru el este foarte important seturi abil tema întrebărilor poate menține o conversație și ceva sfaturi sensibil - pentru bărbați este foarte, foarte important. O femeie începe să aprecieze chiar mai mult, pentru a transforma în relația va fi o credibilitate deosebită.

Aflați cum să stârnească în mod corespunzător gelozia soțului ei. Trebuie înțeles în mod clar că acordați atenție și sunteți în continuare interesat de celălalt, indiferent de vârstă. Cu toate acestea, trebuie neapărat să fie o față, granițele dintre care, în orice caz, nu se poate mișca! Numai flirt inocent lumina, și nimic mai mult. În urma izbucnirii geloziei trebuie să fie sigur pentru a reasigura dragi. Dar trebuie amintit că puteți pierde în orice moment, pentru că foarte mulți oameni vor fi onorat pentru privilegiul de a fi în jurul valorii de tine.

Cum de a păstra un bărbat mai tânăr decât ea - Clinica alb

Niciodată nu vorbesc cu tânărul despre foștii parteneri. A fost „TO“, atunci este trecut! Chiar dacă omul însuși vă va întreba despre trecut, să știe că relația anterioară nu este important pentru tine. De asemenea, nu întreba un om despre trecutul lui. Dacă el e cu voi toți în spatele pentru el. Mai ales niciodată Merte pe el însuși prin atitudinea sa fostul. Dacă este ultima femeie sa schimbat, aceasta înseamnă că au existat motive și aceasta nu înseamnă că el se va schimba și tu. Fii înțelept și nu intruziv.

Lista de recomandări cu privire la modul de a păstra un bărbat mai tânăr decât ea, poate fi continuată pe termen nelimitat. Fiecare persoană este diferită și consiliere stereotipă nu este potrivit pentru fiecare femeie. Femeia trebuie să aibă secretele lor și trucuri, chei, care sunt potrivite numai pentru un singur aleasă. Cel mai important lucru pentru a ajunge afară și să-l utilizați în mod corespunzător! Un om nu ar trebui să anvelope lucrurile tale de sex feminin. Nu te pierzi în urmărirea unei relații fericite. Nu merge prea departe, și mai mult decât analiza!