Cum de a păstra un om, 12 relații Moduri

Omul va fi capabil să câștige chiar neghiob cele mai obișnuite, pentru că, după cum știm, există un sens special nu este necesar. Dar acest lucru nu este fiecare om va fi capabil să țină. Cum o faci?Cum de a păstra un om, 12 relații Moduri

Faceți cunoștință cu un drept, ea încearcă să mă facă să inverseze interes. Dacă se dovedește, ea lovește cu el, promițând cum consideră relația pentru care este pregătit să meargă la lungimi mari. Cum altfel? Este o persoană preferată! Ea începe să se dedice la el tot timpul liber, uitând cu privire la propriile lor interese și hobby-uri, care sunt eliminate, iar cercul de prieteni devine din ce în ce mai mici, ca urmare acesta este închis doar pe un singur amant. Și de ce avem nevoie de cineva, dacă totul este bine, în afară de cazul se mută la nuntă (ea crede).

Cufundarea în visele o viață lungă și fericită cu acest om, ea nu se observa nici o schimbare, mai ales atunci când vine vorba de comportamentul a doua jumătate. În mod normal, toate acestea se observă prea târziu, când mult așteptatul și un iubit-o în loc de o mână și propunerea de inima spune ruperea relațiilor. În agonie și nedumerirea ea începe să se derula aceste relații în minte, în mod constant întrebându-se: „Ceea ce a lipsit? După ce l-am dat totul!“. Ca rezultat, la fel ca cea mai mare parte a populației feminine din lume, ea ajunge la concluzia că „toți oamenii - bastarzi, ei nu înțeleg ceea ce doresc!“ Și tot așa.

Nu vom gândi stereotipic, și să încerce să înțeleagă motivele care au condus la faptul că omul își pierde interesul nu cu mult timp în urmă iubit. Realizând aceste motive, analizându-le, și urmând sfaturile descrise mai jos, veți fi întotdeauna în măsură să rămână singura pentru omul ei, fără a avea grija rival. Pur și simplu nu va fi!

Motivele pentru răcirea relațiilor din partea oamenilor.
Trebuie să spun că noi toți tind să caute noutate. Și dacă femeile găsi într-un lucru nou sau o coafura noua, atunci oamenii au nevoie de prezența de noutate într-o relație cu o femeie.

Orice om prin natura - Cuceritorul, și, prin urmare, femeile ar trebui să se prezinte în așa fel încât a dorit întotdeauna să câștige. Acesta pinteni instinct de cucerire, își menține interesul pentru o femeie.

Femeile se minimalizeze propria importanță în ochii bărbatul pe care îl iubea din cauza disponibilității sale.

Acestea sunt principalele aspecte ale răcirea relațiilor dintre un bărbat o femeie, la care apariția plumb o varietate de motive.

Modalități de desfășurare a oamenilor.
Cum de a păstra un om, pentru a lega firul invizibil puternic? Mai întâi trebuie să se schimbe, pentru a deveni fata de vis pentru el, în orice mod - un succes, puternic, sigur de sine, independent, într-o oarecare măsură, răutăcios, că el nu obosește să iubească. Este foarte important de la bun început de-a doua jumătate a da să înțeleagă că el este special pentru tine, și cel mai important unic. arată de zi cu zi cum o valoare, face unele lucruri frumoase și speciale pentru el. Tu, desigur, nimeni nu îl obligă să slujească, să-și îndeplinească dorințele și capriciile sale la cerere. Doar uneori chiar și lucrurile mici cele mai obișnuite (pentru a găti trata său favorit, pentru a cumpara ceva, ceea ce a visat mult timp, etc.), sensibilitate, grijă și atenție se poate spune despre sentimentele tale mai mult decât cuvinte.Fii mereu la îndemână pentru a avea grijă și de înțelegere specială atunci când este rău. De obicei, sexul puternic se confruntă cu toate emoțiile în ei înșiși, de teama de a părea slab. Dar comportamentul bărbaților dă întotdeauna starea lui emoțională. Tot ce trebuie să-i arăți că ai observat o schimbare în starea lui, există probleme, în timp ce nu nasedaya fara vina si nu cere nimic. Omul însuși vrea să vă spun, și chiar să ceară sfatul într-o anumită chestiune. În cazul în care Consiliul, el nu are nevoie, ea va fi în continuare plăcut manifestată față de el grijă și atenție.

Femeia al cărei om mândru, nu să fie lăsat să-i. Barbatii de multe ori se afirmă, auzind de ceilalți oameni admira cealaltă jumătate lui.

Relația cu iubitul ei, întotdeauna încălzit. Când ea este într-o relație, este vigilent, gândindu-mă că acum eu sunt un om nicăieri pe ea nu merge nicăieri. O mare greșeală! Rutina în relația nu și pentru bărbați, au nevoie de varietate. O femeie are nevoie să fie încălzită în mod constant la interesul său, pentru a face vopsea în viața împreună, nu lăsa lucrurile în voia lor, ceea ce duce la o rutină bine stabilită.

Fii diferit, inventiv și inventiv! Gestionați pentru a distra un om care este plictisitor, pe care problemele din apropiere va fi toate uitate.

Fii esential pentru jumatati lor, doar astfel încât să puteți păstra. Fie ca este vorba de un prieten, un amant magnific, cu mâna dreaptă, reprezentând toate lucrurile pe care el a fost în căutarea la femei, îmbinare cu ei împreună. Cu toate acestea, există un dar, poate începe să fie perceput de la el de la sine. Așa că, uneori, trebuie să arătăm omul cât de norocos a fost, cât de multe fapte bune pentru el, ca el va fi rău fără tine. De exemplu, puteți merge pentru o vacanță scurtă (săptămâni va fi suficientă), fără el, în locul în care el nu este dornic să meargă (la rude în sat, de exemplu). Dar aici trebuie să fim pregătiți pentru așa-numitele reacții adverse. Dacă ai putea merge într-o excursie singur, astfel încât același lucru se poate exercita și în condiții de siguranță. În plus, după revenirea ordinului nu așteptați pentru un apartament perfect.

Stai bine îngrijit, nu pierde inima si nu se executa. Funcționează sau de ședere la domiciliu, trebuie sa arati bine. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să meargă imediat pe o dieta, care rulează pentru sânii silicon și umfle buzele ei. Este important sa te respecti, ca tine și să încerce să fie atractiv. De obicei, în vremuri de întâlnire, femeile mîndri ore pentru a face o impresie asupra celor aleși. Dar atunci lucrurile se schimba, femeile nu mai siguri că acestea sunt ceea ce fac și dacă există, în general, nu mai urmeze coafura sunt. Case de multe ori au decolorat halat de baie și papuci. Frumusetea unei femei nu este în natura datelor și capacitatea de a evidenția punctele forte și punctele slabe ascunde, capacitatea de a privi întotdeauna femeie de lux. De multe ori femeie, nu este bine îngrijită provoacă un om să comită adulter, pentru că există atât de multe femei frumoase.

Dacă doriți un om să rămână cu tine pentru totdeauna, opriți enrage lui, atunci acesta va înceta să te înfuria. De multe ori, femeile cu vârfurile lor la omul să nu observe că acestea sunt prezentate cu ei prin ton Fiat, ca și în cazul în care pentru a explica copilului nesmyshlonomu cum și ce să facă. Toate acestea pot afecta stima de sine a oamenilor. Problema poate fi rezolvată în cazul în care un sfat sau cerințele dumneavoastră vor fi prezentate în tonul pozitiv normal.

Dacă ați primit deja prietenul dvs. a doua jumătate și sindrofie cu ei, nu i-au spus despre ea în mod direct. Nu l-au pus să aleagă pe care o vei cântare, iar pe de altă parte prietenii săi. Alegerea nu poate fi în favoarea ta, ea va face doar pe principiu. Un om nu se poate specifica cu care a trebuit să comunice cu și care nu.

În acest caz, problema este lipsa de atenție din partea lui a ceea ce aveți nevoie și să-i spui. Cum de a rezolva această problemă, el se va gândi. Poate că va fi mai puțin vedea prieteni, dar va fi doar decizia lui, dar nu capriciu sau ultimatumul tău.

Barbatii nu le place revnivits, în plus, este necesar să se realizeze și să accepte faptul că ei nu se va opri uita la alte femei. în acest caz, va trebui să fie dificil. De asemenea, atrage atenția asupra acelor femei care au atras atenția omului tău. Analizeaza ceea ce ar fi putut l-au prins. Dându-și seama că omul consideră senzual și atractiv într-o femeie, îl puteți folosi în avantajul lor. Poate provoca un pic de gelozie din partea oamenilor, este important să nu exagerați, și apoi favoarea ta imaginară la alte fanii pot provoca efectul opus. Atunci omul nu are nici o reținere. Tradare si infidelitate oamenii nu iartă.

Nu fi obsesiv, nu merg prea departe pentru a păstra un iubit-o în eforturile lor. Ea trebuie să rămână o iluzie de libertate, pentru care contează, și tu faci. Apoi, el se va ridica și va continua sentimentul că el ar putea pierde.