Cum de a păstra un om, blog Jaroslav Samoilov

Cum de a păstra un om, blog Jaroslav Samoilov

Aveți posibilitatea de a atrage sau învățat, dar nu știu cum să țină un om? Bărbații sunt introduse, dar la un moment dat dispar sau să dispară? În cazul în care răspunsul este „da“, atunci acest articol am scris doar pentru tine.Cum de a păstra un om? Cum de dorit, nu numai în prima săptămână, prima lună sau primul an? Cum de a deveni o femeie adevărată, un om de la care nici măcar nu se gândește la concediu?

De fapt, totul este simplu. Citiți și urmați sarcinile simple, care sunt în magazin pentru tine.

Sunteți de acord cu mine că există două extreme ale comportamentului de fete pe scenă, care vine după atragerea de oameni?

1. „femeie independentă“. Tot prin ea însăși, tot ce pot vedea prin oameni, inteligente, de succes.

Și fata asta a atras. El va ține un om?

De obicei, un bărbat lângă o femeie nu se simte că este necesar. După emisiunile ei stare - eu sunt cool, tot ce am, cu sau fara tine - ceea ce este diferența.

Femeia dă omului libertate, dar nu arată că a fi dorit.

2. „Femeia-slujitor.“ Una care „se uită în gura lui,“ omul. Se face totul pentru el. El încearcă foarte greu. De ce? Ea prezintă în necunoștință de exemplu: „Vezi tu, îmi pasă de tine și vrei să iei doar grijă de mine“

O femeie prezintă un bărbat fi vrut, dar nu-i dea libertate. Omul se simte în mod corespunzător.

Am comunica cu fetele câteva săptămâni. Se pare mare, chiar și femeile apelează la ea. Dar! Întotdeauna mi-a scris, pune întrebări în stilul: „Ai fost dor de mine?“ „Când ne vom întâlni“ Mergând în vacanță și întreabă: „? Ce cadou iti aduc“ etc. mă simt obligat să ... Nici un om nu este o stare.

Este demn de remarcat faptul că majoritatea femeilor sari de la o extremă la alta.

„Eu fac totul pentru el, și el este un personaj negativ nu apreciază. Încă mi-a aruncat. Totul se întâmplă acum la cățea. " Devine o cățea, dar fericire încă nu.Cum de a păstra Omul

Pentru a antrena o calitate de sex feminin. Cu adevărat femei. Cu alte cuvinte, pentru a deveni o femeie adevărată.

În primul rând, femeia ar trebui să fie bun cu ea însăși. Dacă o femeie într-un vid, și ea încearcă să păstreze un om doar pentru a „nu fi singur“ - că este o capcană.

Scopul pentru armonie unele cu altele. Crească.

Femeia a prins omul. Provocarea: pentru a deveni și mai atractivă. Din nou, pentru mine, în primul rând.

Este vorba despre atractivitatea fiecare centimetru al corpului feminin, fata, păr, etc. nogotochkami La fel cum se referă la stilul de îmbrăcăminte, machiaj, gesturi, maniere, mers.

Bărbații sunt toate văd și toate notele, chiar dacă nu spui.

Asigurați-un vot anonim pe pagina sa în rețelele sociale. Aflați adevărul despre el însuși.

Din păcate, un prieten în 90% din cazuri minți. Când am făcut votul anonim la cererea familiar, ea a fost surprins. Prietenii ei a spus ea una, dar realitatea a fost diferită.

Această femeie iubește sexul și devine placere de la ea, bucurie și satisfacție. Ea vrea omul ei și traduce dorința lui.

Acum am scrie cât mai mult posibil în mod corect, dar ghici ce cuvânt am vrut să scrie în schimb:

Trebuie să fii depravat în pat. Punct. Nu știi cum? Aflați mai multe. Sute de clipuri video pe YouTube. Vă recomandăm, de asemenea, un articol despre compatibilitatea sexuala si despre barbatii dupa sex.

Scrie un om cu care ai făcut sex înainte și cere un feedback onest.

Scary? Acest lucru este normal. Asigurați-vă.

În mod constant scris despre asta. Aceasta este piatra de temelie. Ce face un om lângă tine? Banalitate, dullness, totul merge gravitate. Sau esti o femeie care influențează?

Vezi tu, cu atât mai mult aruncînd o credință în om, le admira, arătând bucuria (chiar și în lucrurile mici), cu atât mai bine omul devine. Și mai multe „trofeele“, se va aduce la picioarele tale.

Trimite-le un mesaj chiar acum:

Bună ziua, „Nume.“ Urc în profilul dvs. pe rețelele sociale. Vreau să-ți spun, că ești un om foarte puternic. Eu admir și cred în succesul tău!

Doar un mesaj. Câteva linii. Buzelor de sex feminin. Această putere incredibilă!

Cum de a păstra un om. Sfaturi bărbați

- „Auto“ și „servitoare“ - două extreme, în care rămân multe femei

- Există o modalitate de „femei reale“ - pentru a atrage oamenii să țină oamenii pentru fericirea atât pentru femei cât și bărbați. - pe tot parcursul vieții

- Fie că sunteți o femeie auto-suficient? (A nu se confunda cu aroganță)

- Fie că sunteți o femeie atrăgătoare?

- Aveți posibilitatea de a lua plăcere în sex?

- Care este starea radiind „inspira“ oamenii lui?

Dacă ați citit până la acest punct, așa că nu încerc să deșeuri. tu și urăm mult succes!

Citește în partea de sus a blog-ul meu materiale: