Cum de a păstra un om decent - Psiholog

Ce măsuri să ia o femeie la un bărbat de la ea este încă aici și nu fugi? Cum de a păstra un om decent lângă el, că într-adevăr el a apreciat calitățile tale bune și iubirea să fie cu tine mereu, pentru totdeauna?Cum de a păstra un om decent - Psiholog

Și următoarea întrebare - și dacă este necesar să o facă? Chiar dacă puternic „haldă“ și a căzut în dragoste, iar omul încearcă să evite, ceea ce psihologii recomanda in acest caz - cum să se comporte astfel încât șansele să fie împreună salvat maxim?

Nu păstra un om -, astfel, să-l instraineze

Femeia, toate forțele care doresc să se lege la un reprezentant al sexului puternic, pe care ea a placut, este o priveliște tristă. De ce acea femeie - este de înțeles. Pentru că ea deja atașată, se bazează pe un fel de inventat propriile circumstanțe erou numit pentru o zi „omul meu.“

Deci, namechtavshis, și capul și împărtășesc un om de calități minunate, pe care, de fapt, el nu a avut - ea dorește să-l prindă în cursă de la cap la picioare, și transporta de pe ascunzatoarea lui.

Cum de a păstra un om decent - Psiholog

Chiar și cuvântul „hold“, sună un pic suspect și umilitoare pentru femei - în loc de un om luptă pentru o femeie, se dovedește că o femeie leagă un bărbat.

Există doar două tipuri de oameni, celălalt nu este dat. Faptul că o femeie foarte mult, astfel încât acestea sunt gata să facă orice pentru ea ajunge lângă el (și de la cei care nu otobeshsya, nu există nimeni care să păstreze nu este necesar, și să ia inițiativa, de asemenea), iar cei - care mai ales nu au nevoie, și nu sunt interesat. Pentru a doua cursa - in prezent este mai scump.

Deoarece trageți va voi toți, pentru a arăta sentimentele vei face va tine - și omul ar găsi mai degrabă în liniște și abnegație pentru a primi, în același timp, a crede că totul este bine, el cu siguranță nu merită, pentru că el este atât de bine, și aveți evident, „nu duce“ - ar putea încerca și mai mult!

Cum de a păstra un om decent - Psiholog

În 100% din cazuri, o astfel de relație se termină foarte trist. Femeia în cele din urmă renunță, devine epuizat, și doar aproape întins pe pământ.

Inițiativa femeii și încercarea de a se apropia

Ce se întâmplă când o femeie începe să ia violent inițiativa de a arăta dragostea și afecțiunea lor? Un bărbat cu fiecare a doua femeie de un astfel de comportament, mai degrabă decât să spun - Oh, acum înțeleg ce e minunat, invers și respingeau întoarce tot mai mult.

Aceasta este natura oamenilor - bărbați interesați în noi orizonturi și partea de sus, iar dacă o femeie nu-i dea posibilitatea de a se câștiga, dar este dat tuturor, fără rest, un om își pierde foarte repede orice interes în astfel de relații, și gustul său pentru o astfel de femeie dispare pur și simplu.Cum de a păstra un om decent - Psiholog

Există mai mult de o supărare și dezgust. Omul pleacă. O femeie într-o uluire - pentru el. El încearcă să dau seama de relația, să vorbească, să înțeleagă - toate acestea, în scopul de a menține omul alături de el. Și devine mai rău și mai rău, până când omul vomită în cele din urmă toate legăturile.

Nu are nici un sens să păstreze omul lor

Lucru amuzant este că, în general, dețin pe omul care este de fapt „dvs.“ - nu există nici cel mai mic sens. Pentru că dacă este a ta, este de până la tine nu va dispărea niciodată. Și orice ai face, viata de peste si peste din nou, se va confrunta cu fruntea lor, atâta timp cât nu vei fi împreună, de a trăi împreună și există împreună. Pentru că viața în sine și puterile superioare care vă arată într-un mod diferit pur și simplu nu va funcționa.

Dar ce majoritatea femeilor, mai degrabă decât să se „relaxeze“ și da drumul situației?

I-au legat graifere ghearele în persoana pe care le doresc, crezând că în acest fel ei vor fi în stare să-și păstreze afecțiunea lui, iubire și sentimente. Un fel de strangularea, soc, care este ca un fel de om ar trebui să țină pe degetele de la picioare noastre, și nu lăsați-l să se deplaseze nu la dreapta și la stânga.

Și dacă ea este deja atașat și în dragoste?

Desigur, cea mai ușoară opțiune - este de a fi o femeie în minte, la începutul relației, și să nu se asocieze cu cei care nu au fost încă el însuși și dorința lui de a fi cu ea dovedită. Omul trebuie să dovedească acțiunile și lung curtare dreptul de a fi cu tine! discursuri și conversații Nu sunt frumoase, și anume acțiuni.

Cum de a păstra un om decent - Psiholog

În acest caz, din nou, este foarte important ca aceste acțiuni au fost efectuate pentru o perioadă destul de lungă de timp - după o distanță scurtă pentru a vă pune în cea mai bună lumină este destul de simplu, dar pe termen lung - afla detalii, adevăratele defecte de caracter, etc. Nu numai bărbații, ci și femeile - și există deja un om trebuie să se predea lui examen: fie el vede slăbiciunile tale, și este dispus să le tolereze și să continue curtare lor (și el chiar îi place să sufere, și doar să fie acolo pentru tine în vremuri dificile, atunci când nu ai chef, poți sugruma pe cineva ceva, inclusiv lui - aceasta este o manifestare a ceea ce poate fi numit un comportament demn de un om), sau să cadă liniștit în jos pe tine atunci când el își dă seama ce este cu adevărat am contactat. Și, dintr-o dată, un om nu poate fi ținut în nici un fel.

Dar aici este o altă opțiune - atunci când o femeie a căzut în dragoste și legat, desigur trist. În special pentru femei - pentru că este evident că relația nu a mers în conformitate cu script-ul său, nu femela, și de sex masculin. Ai aruncat lesa, si vei fi manipulat. O lacrimă lesa - dureroase și umilitoare.

Dar numai pentru a rupe aceste lanțuri - vei fi fericit cu un bărbat. Numai o femeie care este în stare să spună nu la om, și comportamentul său necorespunzătoare pur și simplu îl respinge - este capabil să se simtă într-o relație de armonie și armonie cu ea însăși.

Încercarea de a păstra un om decent - va duce doar la colaps în continuare a relațiilor. Dragoste - lasa. Un vechi adevăr, dar există încă urgentă.

Cum de a păstra un om decent - Psiholog

Atunci când o persoană este în regulă cu tine, atunci de ce cravata și a pus pe cătușele lui. Numai un nebun idiot ar fi oferit cu care este bine. Dacă el se duce, în ciuda faptului că el a fost cu tine bine și bine - și apoi să meargă, trăiască viața ta stupidă.

Și dacă nu vă place, atunci de ce dețin. Într-o încercare de a se bucura de egoista persoana pe care o iubești? Dar este că îl iubești, și, prin urmare, trebuie să se gândească la modul în care aceasta va fi bine. Sau crezi că știi mai bine decât el? Este o iluzie.

Cel mai bun lucru pentru o femeie - este de a da drumul și să permită omului să simtă libertatea, libertatea de alegere, în primul rând. Când își dă seama că nu există nici o constrângere afecțiune și nebun femeilor, el însuși tras la tine. Tu trebuie doar să țineți omul tău - și numai în care-l elibereze și să-l dea o alegere.