Cum de a păstra un om, Nanolyubov

De ce oamenii pleaca. De ce el mi-a lăsat. Cum să păstrați bărbatul pe care îl iubea. Ne-am petrecut atât de mult efort pentru ao obține, și el tocmai a plecat. Dar, de multe ori, ne uităm pur și simplu că lumina iubirii trebuie să fie menținută. În caz contrar, acesta va începe să se estompeze.Confruntându-se cu unicul său și de a construi o relație de mare cu el, suntem atât de fericiți că ne uităm despre sine. Ei bine, cum ar putea fi altfel? Nu mă simt rău pentru un iubit! Că interesele și hobby-urile noastre pe care prietenii și cunoscuții noștri! La urma urmei, noi l-am! Aruncat cu capul înainte în sentimentele și visele lor, vom înceta să observăm schimbarea comportamentului său, în relația sa cu el însuși. Și când ochnemsya poate fi prea târziu! Și vom începe să plângă cu amărăciune: „Ce-a lipsit?!“ Pentru a evita astfel de dezamăgiri amare, doar să ne vedem ce mecanisme sunt răcite o dată în dragoste cu un bărbat.

Fiecare persoană aspiră la ceva nou. Și în cazul în care femeile se pot întâlni pentru a cumpăra o nouă geantă de mână sau de coafuri în schimbare, bărbații tind să caute noutate în relația. jumătate puternică a umanității, în esența ei - este cuceritorii și exploratori. Ei au nevoie să se simtă în mod constant că ei caută tine. Importanța femeilor în ochii oamenilor sunt, de asemenea, în scădere din cauza comportamentului său accesibil. Este întotdeauna acolo, este vorba despre primul apel. Astfel de femei sunt rapid plictisit.

Cum să țină un bărbat lângă ea?

Fiecare problemă are o soluție. În cazul în care dumneavoastră preferat răcit, schimba tactica de comportament. Fie ca este vorba fata, el nu a primit obosit de închinare și dragoste. Pentru a face acest lucru, desigur, aveți nevoie pentru a încerca să schimbe ceva în mine, pentru a deveni independent, puternic, ușor răutăcios și de succes. Pentru a face acest lucru, citiți instruirea de bază - cum să fie o curvă? Dar relatia ta fericit este în valoare de ea. Deci, cum să păstreze un om?

1. Ca regulă generală, sunt prețioase pentru noi, cei pe care ne este frică să-și piardă.

Păstrați-l într-o tensiune de lumină. Deci, îți formezi semnificația. Încercați ceva timp pentru a fi cu el este foarte blând și afectuos, apoi dispar brusc. vă invită la o întâlnire - esti foarte ocupat, de asteptare - nu aveți acasă sau nu au timp să vorbim. Perioada de separare temporară poate fi diferită. Dacă te întâlnești în fiecare zi, apoi o săptămână de o astfel de separare forțată va fi suficient. Dacă ați văzut o dată pe săptămână, da iubitul ei mesyatsok plictisit. Dar nu exagera. Datele trebuie să fie de așa natură încât omul nu cred că ai lăsat. Se încălzește dorinta constanta de ea: „Da, vreau să te văd nebun, dar acum nu am timp. Îmi pare rău, draga mea! "

Cum de a păstra un om, Nanolyubov

El trebuie să se plictisesc și nedumerit de comportamentul tău. Și ceea ce el va experimenta emoții într-o astfel de întâlnire mult așteptată!

Dacă ați trăit doar o întâlnire cu el, apoi se lasă la timp va fi foarte dificil. Dar, amintiți-vă, așa cum este necesar pentru cazul. Reluare comunicare activă cu prietenii, face unele lucruri preferate, răsfățați-vă cu haine noi.

2. Oh, această dorință veșnică de noutate!

De ce fetele abandonează băieți, fete și băieți? motivul este de multe ori că partenerul devine prea previzibil. Noi știm ce va aduce mâine, ce să se aștepte de la lor preferat într-o oră, el sau ea va reacționa la o glumă, unele anecdotă spune compania, etc. etc. Cum să păstrați tipul de lângă el? Întotdeauna să fie imprevizibil, să fie un secret, un mister pentru el. Nu este așa? Nu putea? Totul este rezolvat. Încercați să-l astăzi să se comporte perfect: peste tot cu el să accepte, să laude, să spunem cuvinte bune la om. Începe o viață nouă. comutare completă. Și mâine, începe să acționeze în sus, ceea ce face remarci caustice să răspundă cu răceală la atingerea lui. Și nu se explica! Nu neapărat face acest lucru într-o zi. Schimbă data să rămână mereu un mister pentru el. El nu trebuie să știe în ce formă apăreți astăzi. Principalul lucru - pentru a schimba tactica din timp în timp, arată imaginație și flexibilitate. De exemplu, pentru a urca la omul obosit și iritabil cu reproșurile - o mai scump. Stai cu ochii pe partenerul tau, este foarte sensibil la starea lui de spirit. Și totul se va dovedi.3. Cel mai de dorit femeie - femeie ocupată.

O comune femei greseala - a aruncat pentru un iubit toate hobby-urile ei. Bărbații aproape niciodată terminat. Se pare că are o pasiune, se dezvoltă, și tu ești încă în picioare. Și cine este interesat în comunicarea cu limitată a omului și a fixat? Prin urmare, termenul de căutare credite hobby-uri. lucru favorit va extinde gama de comunicare, va duce la creșterea personală. În plus, veți avea întotdeauna ceva de făcut, astfel încât să devină mai independent de partenerul lor. El trebuie să știe că favoritul său - o femeie de succes, care este încă interesat de altceva decât persoana lui. Și ea nu va sacrifica afacerea lui pentru el.

4. Programarea pe viitor, ne oferă acum.

Cum de a păstra un om, Nanolyubov

Încercați împreună cu iubitul ei împreună pentru a face planuri: o zi, o săptămână sau o lună, pe un week-end sau de vacanță. Odată cu trecerea timpului, omul începe în necunoștință de a planifica pentru viitor, împreună cu tine. Dar nu uita niciodată simțul proporției. Deci, planificarea unui viitor comun, în orice caz, nu vorbim despre căsătorie sau copii. Acest lucru este foarte periculos. Totul are timpul său. Dă-i posibilitatea de a veni la formularea acestor dorințe.

5. Păstrați intrigi

Cum să păstrați tipul pentru totdeauna? Nu se dezvăluie complet, păstrează misterul. Să mintea lui roiesc în mod constant întrebări legate de tine și de relația ta. Abil interes încălzit îl va face să se gândească la tine mereu și a acelor mistere pe care le acordați el. Simțiți-vă liber să folosească aluzii, să-l aștepte răspunsuri, de a crea un pericol secret sau imaginar. utilizați Pricepere aceste instrumente, iar rezultatul este evident.

6. interes real

Barbatii ajunge rapid obosit de doar iubitori. Încearcă să fii un prieten cu el. Un interes deosebit în afacerile și grijile lui, să fie fericit pentru succesul lui, să-l țină în vremuri dificile. Amintiți-vă, oamenii sunt conștienți de ei înșiși și să realizeze potențialul lor în activitățile lor. Prin urmare, atunci când o femeie este cu adevărat interesat de ceea ce este cu adevărat important pentru partener, atunci când ea cere pricepere întrebări cu privire la acest subiect și poate purta o conversație pentru bărbați este foarte importantă. O femeie începe el să aprecieze și mai mult, iar în relația va fi o credibilitate deosebită. Este întotdeauna atras de locul unde te înțeleg și sunt cu adevărat interesați de viața ta.

7. Gelozia - nu este doar un semn de lipsă de încredere, dar, de asemenea, forța motrice din spatele relației.

Aflați cum să stârnească în mod corespunzător gelozie de sex masculin. El trebuie să vadă că sunt interesante pentru altele care să acorde o atenție pentru tine. Dar, în orice caz, nu merg în străinătate. Numai un flirt, și nimic mai mult. După izbucnirea de gelozie, este necesar să se liniștească omul ei. Dar el ar trebui să ne amintim că puteți pierde în orice moment, pe care le plac și ceilalți oameni, care vor fi recompensați pentru privilegiul de a fi cu tine. Un om este prin natura sa un vânător, și chiar și atunci el va face totul pentru a nu-și piardă prada râvnit, că ești tu. Dacă sunt prin natura lor - un om gelos, atunci trebuie să-l ascundă. Citiți articolul despre modul de a opri iubitul gelos.

Nu spuneți niciodată iubita ta despre fostii tineri. Asta a fost înainte (BDT), atunci nu contează. Chiar dacă un om te întreabă despre trecut, să știe că această relație nu înseamnă nimic pentru tine. Și Doamne ferește să spui ceva rău despre relațiile din trecut. Dacă nu se poate mentine o comunicare normală cu „fostul“ Omule, tu știi acest curent alege nu neapărat. O femeie care vorbește cu dispreț despre foștii săi bărbați, în ochii partenerului lor actual scade imediat. Alegerea ta este să ne gândim că, în trecut, aproape de tine au fost doar tinerii mai merituoși.

Nu întreba, și omul trecutului ei. Dacă el este acum cu tine, ai totul în urmă, sau el vrea să uite relația sa cu el mai devreme. Nu încercați niciodată pe atitudinea sa față de femeia anterioară. Dacă a înșelat-o, nu te-ai schimba în mod necesar. Toți oamenii se schimbă în timp. Și relație similară nu se întâmplă.

Și, în sfârșit, rețeta de bază pentru o relație fericită este de a menține aproape de voi, oameni buni:

O listă de recomandări cu privire la modul de a păstra tipul. Ea poate fi continuată pe termen nelimitat. Fiecare femeie are propriile secrete și trucuri mici, cheia lor, care este potrivit doar una aleasă. Principalul lucru - să aplice sfaturi cu înțelepciune, după caz. Bărbații nu obosesc de lucrurile tale de sex feminin și frecvente modificări ale dispoziției. Nu te pierzi în urmărirea unei relații fericite. La urma urmei, ceva ce a atras la început. Și nu disperați, dacă nu ține un om a venit lângă el. Deci, pur și simplu nu a fost menit să vă. Întâlnire cu singurul său încă să vină!

Nu ai citit asta?