Cum de a păstra un om psiholog

Cum de a păstra un om psiholog
Există o mulțime de literatură și articole, care discuta problema cum să țină un om. Sexologii da sfaturi cu privire la modul de a păstra un om în diferite stadii ale unei relații, chiar dacă ambele nu sunt gratuite. femei înțelepte vor împărtăși experiențele lor și vă sfătuiesc pe toți să îndure.Dar pentru fiecare femeie, indiferent cât de banal situația nu a fost întotdeauna singur, pentru că noi toți avem personalități diferite, principii diferite și obiective în viață. Dar totuși, cum să păstreze un om? Există mai multe moduri, dovedite și nu și-au pierdut relevanța lor în timpul nostru. Încercați să profite de unele dintre ele și să se bucure de viata lor impreuna.

Cum de a păstra un om pentru totdeauna

Întotdeauna rămân atractive. Dar nu confunda datele naturale și formează un bine îngrijit. Este o femeie bine îngrijită este întotdeauna atractiv;

natura masculin - poligame. Ele sunt, de fapt, masculii care au nevoie pentru a fertiliza un număr mare de femele. Ei doresc acest lucru. Prin urmare, femeile sunt problema, să fie întotdeauna diferite și unice. În reprezentanții de sex feminin au un cadou unic - ești o actriță. E un rol nou în fiecare zi;

Nu ar trebui să ascundă interesul altor oameni pentru tine. Lăsați partenerul vede și știe asta. Pentru bărbați întotdeauna atractive ceea ce vă place și sunt interesați de altele asemenea. Nravtes alți oameni, atunci nu trebuie să se gândească la cum să țină un om;

Fii amantă reală. Nu neapărat în fiecare zi pentru a aranja o sărbătoare, dar un cuplu de razbaluyte feluri de mâncare sale preferate;Dacă sunteți într-adevăr un cuplu, atunci trebuie să aibă interese comune. Nu renunța la ei, deoarece treburile lor casnice de muncă. Fă-o împreună;

sfatul psihologului: cum să păstreze un om

1) Încearcă să se uite aproape întotdeauna foarte bine. Reprezentantul sexului puternic, ochii notorie fond. Doar nu au suma naleplivat mare de machiaj. Oameni ca fetele naturale și îngrijite.

2) Înțelege entuziasmul său. Întreabă-l ce face în liber de la locul de muncă sau de studiu de timp și ce hobby-urile sale. Încercați să mențină interesele sale și, dacă este necesar, să fie interesate de aceeași.

Dacă vă întrebați cum de a păstra un om, să învețe să joace dame și șah, ceas de fotbal cu el, dacă el are o mare afecțiune pentru aceste activități. Acest mult vă aduce împreună, el na observat că aveți un număr mare de interese comune.

3) Să fie un mister pentru el. Nu să-i spună despre viața sa de dragoste din trecut, dar el nu întreabă despre asta. Și chiar dacă cer, apoi încercați să nu spun toate detaliile mici, este, probabil, modul tau de viata, el își dă seama că, pentru atât de mult timp nu a fost în căutarea pentru un reprezentant ideal de sexul frumos ca tine. Nu este necesar să-i spună despre fostul ei prieten și cu atât mai mult nu ar trebui să-i reproșeze ceea ce face ceva greșit în care acestea sunt.

4) Pentru o anumită perioadă de timp rămân inaccesibile pentru el să țină un om. Reprezentanții sexului puternic nu sunt foarte mândru de femei ușor disponibile. Dacă vă place tânăr puternic - așteptați cu sex, dacă vrei să stai cu el pentru o lungă perioadă de timp. Extend timp romantic: La revedere, noaptea trece pe sub sărutul lumina lunii.

5) proprii cuprinzătoare, afectează tânăr. De exemplu, du-te scufundări, semn sus pentru karate sau de a începe colectarea ceva. Spune-i despre toate hobby-urile sale și el într-adevăr aprecia.

6) Asigurați-vă fiecare întâlnire a fost de neuitat. La urma urmei, nu numai reprezentanți ai sexului puternic sunt obligați să surprindă femei, dar, desigur, vice-versa. Nu ezitati sa dea de obicei pe tema breloc dragoste, încercați să compună și să citească o poezie, încearcă să surprindă cu ceva special.

Fă-l clar pentru el că numai el te va primi un adevărat fericire. Toate acestea vă va da un răspuns la ea atât de mult te excita o întrebare: „kakzavoevat și să păstreze un om“

Cu acest articol am citit: