Cum de a păstra un om sau o metodă magică simplu tip 4

Cum de a păstra un om? Cum să păstrați tipul în relația, așa că nu a mers la altul? Pentru a fi cu tine și iubirea ta a durat foarte mult timp, toată viața ta? Vă sugerăm să încercați din 4 moduri simple, sigure, dar eficiente de magie. Ce trebuie să faci și ce trebuie să înțeleagă în același timp?Cum de a păstra un om sau o metodă magică simplu tip 4
Ai căzut în dragoste. sentimente puternice si cu reciproca. La început, totul pare să fie mare între voi evoluat, ai fost inseparabile, sa uitat un exemplu real de inimi iubitoare. Dar acum se întâmplă ceva pauze ca și în cazul în care unele forțe malefice încep să interfereze cu relațiile tale bune. Nu vrei să-l pierd ... Ce poți să faci este de a păstra un om sau un tip cu el, dacă la orizont se ivi spectrul de separare sau dacă el vrea să plece deja în mod clar?

Ce se poate face pentru a rămâne un favorit cu tine?

Fă-l astfel încât partenerul nu este lăsat, nu sa transformat în direcția celorlalte doamne ale inimii - este o artă, care psihologii dispuși să vorbească cu femei și doar oameni cu experiență. Vă vom arăta cum să păstreze iubitul sau prietenul ei de magie.

Există mai multe modalități de a ajuta la satisfacerea așteptărilor. Utilizați-le sau nu - a vă decide pentru tine. Cu toate acestea, înainte de a le aplica, ar trebui să se gândească cu atenție și asigurați-vă că această persoană este „astfel“, „numai“, pentru care unul trebuie să recurgă la un efect magic.

În nici un caz nu a făcut referire la frica de singurătate: este, să-l puneți blând, nu cel mai bun ajutor în dragoste și relații. Vorbește cu mine sincer, drept, tare, poate chiar crud. Păstrați un om decent, un iubitor, un bogat, etc. etc. pentru considerente sportive sau mercenar - scopul este foarte, foarte discutabil, iar realizarea acestuia poate dăuna atât în ​​cele din urmă.Dacă rezultatul gândirii onest este pozitiv și vă decideți că este încă omul tău și este merită să lupți, face un ritual care este format din 4 parti. Le puteți face în orice ordine, orice număr de ori pentru a obține rezultatul, adică, până în momentul în care vă simțiți este clar că riscul de a lăsa singur cu partenerul tau.

Cum de a păstra un bărbat sau băiat: un ritual magic

Atunci când un iubit este departe de casa ta (nu neapărat pentru totdeauna, doar vin înapoi la sine, sau, să zicem, se întâmplă de afaceri), în liniște aruncat după el un pic de sare. Este important ca ea a venit pe umeri, brațe, taie piciorul. Nu este nevoie să arunce întregul pachet - doar câteva boabe. Este un truc magic vechi, care își propune să încurajeze partenerul să se întoarcă în același loc. El va veni aici ca animalele sălbatice sunt atrase de oameni stabilite în desișul cutii cu sare. Glume deoparte, dar sarea are scopuri magice puteri de purificare.

Rezistența pământului

Colecta unele nisip din tălpile pantofilor în căutarea unui om care doresc să păstreze relația. Apoi, aceste particule se presara usi de intrare cortina din casa lui și să spună: „Pe măsură ce squeaks de nisip din balamale, și lăsați memoria mea nu da odihnă.“ Acest ritual de magie simplu va face partener, cel puțin gândesc la întoarcerea.

Puterea sângelui

Ia-o picătură de sânge din deget inelul de mâna stângă. Când te sărut, lăsați la scăderea unei persoane dragi gât. Această magie „marca de proprietate“ este suficient pentru a speria pe alti candidati pe inima lui.

Fă fotografia împreună, a pus pe paharul cu apă curată. Apoi, se presara încet în el o linguriță de zahăr, spunând complot: „Cum gustul de zahăr în apă, și veți aștepta cu nerăbdare buzele mele dulci“ Apoi, începe să se amestecă zahărul și spun încă o propoziție: „Îmi place această apă dulce, pătrunde în tine, iar tu nu vrei o alta.“

Notă: magie - nu e totul

Unele dintre sexului frumos au stabilit ei înșiși întrebarea fundamental: cum să păstreze un om sau un tip de viață? Puterea de magie, desigur, o mare, dar nu-l supraestimează, mai ales atunci când vine vorba de astfel de metode „soft“ de influență.

Trebuie să-l susțină cu comportamentul său drept. Este demn de atenție la ceea ce este în așteptare pentru un iubit, și cred că dacă sunteți în stare să-l dea totul la el (cu toate acestea, este necesar să se gândească mai devreme, chiar înainte de orice etape). Nu te amesteca, și pentru a reflecta asupra a ceea ce vrei, și dacă el este dispus să dea ceea ce vrei. Deoarece numai o astfel de persoană ar trebui să investească timpul lor, energie și sentimente, în scopul de a păstra un astfel de om sau de băiat, puteți să își asume responsabilitatea pentru un efect magic asupra comportamentului său.

Vrei să arate articol unui prieten? Faceți clic! 🙂