Cum de a păstra un om - secretele femeilor

Cum de a păstra un om - secretele femeilor
Cum de a câștiga un om, știm deja - de 100 de ori pentru a citi despre el. Dar fiecare dintre noi știe că cel mai greu om de a păstra.

Omul ca o incurcatura. atunci când o femeie îi permite să meargă, el este demis, iar atunci când ia în mâinile sale, el derulată.Ce să fac, așa că nu a lovit drum și nu au înflorit?

Met meu Prince, să-l intereseze, legându-l cu excelente relatii pe termen lung, suntem fericiți că acestea sunt gata pentru această relație să sacrifice aproape orice.

Ei bine, atunci nu dona? Pentru un iubit-o - nimic! Și vom dedica atât de mult timp favorit, după cum este necesar, de multe ori în detrimentul propriilor interese și hobby-uri, care sunt din ce în ce mai puțin și mai puțin, iar cercul de prieteni tot ce se îngustează până când se închide pe o singură persoană. Și de ce avem nevoie de nimeni altcineva? La urma urmei, se pare că pentru a merge la nunta.

Asta e, de multe ori mersul pe jos în grădinile luxuriante ale propriilor lor vise de o viață fericită inseparabilă, vom înceta să observăm aproape toate schimbările care au loc în relație, precum și cea mai importantă - schimbarea comportamentului partenerului. O notificare este de obicei prea târziu - după ce a aflat despre schimbarea sau de a lua o pauză în relațiile, în loc de nuntă de așteptat.

Și, din moment ce analiza tardivă a relației, nedumerit - ce altceva ar vrea? El a primit de la mine! Acestea sunt gândurile conduce la concluzii eronate foarte frecvente: „Toți oamenii - bastarzi“, „Ei nu știu ce vor“ și așa mai departe!.

Dar noi suntem cu voi, nu vor să se gândească stereotipic! Așa că hai să încercăm să înțelegem mecanismele care determina un om să crească la rece la o dată iubit. le înțelege, și punerea în practică sfaturile prezentate mai jos, va fi capabil de a construi relații care sunt benefice pentru tine si tu doar, și întotdeauna rămân „numărul unu subiect“ pentru oamenii lui.

Deci, de ce oamenii se răcească?

În primul rând, fiecare persoană dorință inerentă de noutate. Dar dacă o femeie să-l întâlnesc, cumpără cizme noi sau de colorare a părului ei, bărbați, exploratori și cuceritori prin natura lor, caută noutate în relația.

În al doilea rând, ea joacă un rol important de instinct cucerire. Ea nu poate fi anulată, este posibil să se joace de-a lungul. Cum de a face acest lucru, a se vedea mai jos.)

În al treilea rând, importanța femeilor scade datorită comportamentului său disponibil. Sunt oameni cu care poți vorbi oricând doriți - acestea sunt disponibile, și există un „deficit“, disponibilitatea care - o chestiune de noroc. Cine ar prefera să comunice în primul rând?

După cum știm, pentru fiecare acțiune există o reacție.
A pierdut interesul? Legați să se, astfel încât acesta este ca o mână!

Umflați importanța lor în ochii lui.

Acesta va trebui să efectueze unele schimbări în tine - devin doar o astfel de fată nu primește obosit de iubire - un puternic, independent, de succes și chiar un pic bitchy (bine, ce se poate face - știi, el a iubit doar unul, iar celălalt își permite să iubească. și dacă sunteți gata pentru un flux nesfârșit al iubirii sale - face un pic - lasă-l să te iubesc).

1. Pentru a provoca frica de pierdere

Păstrați-l în suspans. Acestea îți formezi valoarea ta. Tu dragă! Ai limitate!

Încearcă să se joace cu el într-un joc:
„Mai aproape - pe.“
Un timp pentru a fi cu el un foarte frumos și bun, și apoi - din nou! - și dispar. Numiri - „Nu, nu pot astăzi,“ solicită - „Oh, nu, îmi pare rău“ nu ai acasă, și, în cazul în care la domiciliu,

Calendarul poate fi diferit. Dacă te întâlnești în fiecare zi, apoi o săptămână de separare îl va înfiripa. Asta e. Dacă o dată pe săptămână - chiar și a ratat o lună. Setează perioada de separare, astfel încât, pe de o parte, te duci dincolo de cadrul acceptat, iar pe de altă parte, nu a existat nici un motiv pentru el să creadă că ați plecat.

Lăsați timp să se plictisească. Acesta va puzzle peste comportamentul tău. Și imaginați-vă emoțiile sale la reuniunea!

Cel mai probabil, nu va fi ușor să facă acest lucru. Da, sunt familiarizat cu. Desigur, l doriți apel insuportabil sau vizita. Ocupa-te cu ceva. Am vrut să sun - alege un număr de prieteni, a vrut să se întâlnească - du-te la filme sau cumpărături. Întotdeauna amintiți-vă că lucrați pe rezultatul, și este, crede-mă, în valoare de ea! În plus, punctul 3 de lectură, vei realiza pentru ei înșiși în cazul în care să direcționeze energia și puterea internă, și, probabil, nu au nici măcar timp pentru a fi plictisit!

Și aici este un alt joc care ia acest Heartbreakers.

„Astăzi - Mâine“.
morcov și metoda băț. Astăzi vă - foarte farmecul. Îți place și te lauda-l literalmente toți au fost de acord cu totul, se comportă cu amabilitate și întruchipează idealul de idealuri.
Și mâine - cățea rece. Obraznic, remarcile caustice nu lasa-ne să-l atingă. Și nici un cuvânt despre motivele! Să-l caute încrederea lor.

Nu neapărat face acest lucru de zi, schimba termenii, astfel încât, în nici un caz nu putea să prevadă, în ceea ce Guise apăreți el azi. Cel mai important lucru aici - contrastul. Tu ești diferit, ești mereu nou. El va da seama că absolut nu știu.

Principalul lucru - timp în timp pentru a schimba tactica, conectați imaginație și flexibilitate. Fa-l sa se uite la ei înșiși într-un mod diferit!

2. Continuarea pentru a crea o concurență pentru ei înșiși

Lasă-l să știe că el nu a fost singurul. Niciodată nu încercați să vă forțați.

Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți o alegere, alegerea acelor persoane care să contacteze (cu cine să vorbească, du-te pentru o plimbare, etc.), în cazul în care acesta refuză, că, în nici un caz nu-l fac, nu impun. Este mai bine să fie pedepsit. Apoi.

„Dragă, nu ai putut veni, am nevoie pentru a muta cabinetul. Nu a fost astăzi? Ei bine, nu te deranja, voi întreba Misa. " Primchitsya ca niște aripi!

În jurul trebuie să fie un om mai bun decât el. care vă interesează. El trebuie să înțeleagă că doriți o mulțime, dar el devine numai. Acest lucru, combinat cu dvs. „răceala temporară“ și teama de a pierde tine - o motivație foarte bună de a câștiga o femeie de peste si peste din nou.Și în scopul de a consolida motivația și să dea hrană la instinctul său de cucerire, vă oferim un joc, care este frumos E. Berna numit „Hai la naiba!“. Ea merge la „Cheers“ în compania mixtă. Ideea este simplu: aduce împreună o pereche de fanii lui și de a lua pe ei pentru a concura pentru dreptul de a câștiga atenția. Puteți sprijini egal cu toate ostentativ de locație, dar puteți selecta pe cineva unul, lăsând celălalt, desigur, o portiță pentru speranță. Bărbații „nu se hrănesc pâine“ - poate demonstra răceala lui în fața unei doamne frumoase!

Fii jucăuș. Starea de spirit în sine în modul în care cocheta - fara ca nici un joc nu va avea ca rezultat. Play, ești o femeie! O femeie este dat de natură.

Starea internă a cochetărie - dorința de a mulțumi oamenilor, plus încrederea în aspectul lor (și nu neapărat de a face părul ei în salon), plus deschis, adică, dorința de a accepta token-uri. Creați această stare (și deja există un dragut jumătate de zâmbet și o licărire rău în ochii lui) - și mai mult!

Stai o stare de spirit ludic, începe să dea semne de atenție. Este atât de ușor și natural! Un om ușor întârzie o clipă, apoi uita-te repede departe, verifica apoi - a început privirilor? Cuplat! Alte Trimite un zâmbet dulce chiar în momentul în care toate ar râde de orice glumă. A spus, un zâmbet cald - prin urmare, ciugulit!

Fii generos - Să-L zâmbet, ochii cald, complimente mici, scurte atingere, și veți vedea că cea mai mare parte atenția sa concentrat pe tine oameni.

sfaturi de siguranță: încercați să nu trimită semnale prea explicite sexuale (priviri languroase mângâindu diverse suprafețe, lingerea buzelor, etc.), acestea pot fi interpretate nu în favoarea ta. Creează impresia unui vesel optimist, un pic misterios, cochet, dar nu mai mult, fată,.

Poate că știi oamenii au o întrebare de genul: „Odată ce ai un neobișnuit comportă. „Care poate fi răspuns enigmatic:“ Am doar o stare de spirit foarte bună astăzi. "

3. Pentru a extinde cercul de prieteni și au un hobby

Cele mai frecvente femei greseala - părăsească entuziasmul lor pentru cel iubit.

Barbatii rareori face acest lucru. Deci, se pare că - el este pasionat de ceva, evoluează, iar tu ești încă în picioare. Deci, într-adevăr, puteți obține plictisesti - cărora le place să comunice cu un număr limitat și fixat (deși foarte iubitor) persoană.

Găsiți-vă un hobby fascinant - aspectul lucrurilor tale preferate vă va oferi o mare: aduce cunoștințele la nivelul următor (cum frumos să fie în ceva profesionist!), Extinde cercul de prieteni (pot exista mulți oameni interesant - un spațiu pentru crearea competiției!) , veți avea întotdeauna ceva de făcut - crește independența. Și o muncă serioasă de formare favorit duce la o creștere naturală personală. Profesională a afacerii - întotdeauna o persoană interesantă.

El trebuie să vadă că ești o femeie de succes. care sunt pasionați de altceva decât să-l! Și tu nu ești gata să-l sacrifice de dragul de ea!

Deci, face munca interesantă și punerea în ea energia, veți obține:

  • Independența și angajament: aveți un caz interesant și scopul acesteia. Striving pentru scopul său, va crește originalitatea lor.
  • Noi cunoștințe: vă întrebați, frumos să vorbești. Tu dezvolta, și nu în picioare încă.
  • Întâlnește oameni: o concurență sporită. Sunteți interesat de nu numai el, ci și pe alții. Va trebui să fie pe degetele de la picioare pentru a obține ai pe cineva furat.
  • El ar ști - pas dreapta, pas la stânga - și-l vei pierde.
  • El are toate gândurile sunt doar de tine. Și nu va avea timp pentru încă unul!

4. Programul viitor

Ai nevoie să-i dea un sprijin pentru planificarea comună pentru viitor. Prin urmare, - cât mai mult posibil ritualuri comune. De exemplu, în fiecare duminică seara vă petrece împreună. Și nimic altceva. Să se dezvolte în obicei persistente, și dacă el ar fi în stare să-și petreacă seara cu tine, fiți siguri - a oferit un sentiment de vinovăție.

Ritualurile pot gândi la loturi: Observați cuplu iubitor - au o mulțime construit pe ritualuri. Este foarte util pentru a face planuri împreună: o săptămână, o lună, în zilele de sărbătoare ( „Să mergem în această săptămână la film?“, „Să mergem la mare, în vara!“, Etc.).

Rămas inconștient, aceste ritualuri redeseneaza viziunea sa asupra viitorului. El, fără să știe, va intra în planurile lor de viață.

Nu uita, de asemenea, că, pentru a face acum, forma trecut. Deci, - accent pe amintiri plăcute. Fa-i daruri pe care le va reaminti. Este mai bine, dacă nu este un moft, care poate fi pus într-un colț și uitat, și lucruri pe care trebuie să se ocupe în fiecare zi (un ceas cu alarmă cu o melodie frumos, simpatic cerc, pix).

Dar, prin construirea de planuri comune, să respecte un simț al proporției. Evitați formularea deschisă a căsătoriei și a copiilor. este subiecte periculoase. În cuvintele lui S. Gorin: „Cel mai bun mod de a scăpa de tip douăzeci de ani - să spun că visezi pentru a da naștere la el. Cel mai bun mod de a se lega la un treizeci de ani - spun același lucru ". Deci, alege situația.

Dar acest mod de programare comportamentul lor sunt deosebit de eficiente atunci când un mic „vechime“ a relațiilor. Formulați cererea dvs. și inserați-l în conversație ca un samoharakteristika mic. De exemplu, „Îmi place când dau flori“ sau „Îmi place foarte mult cadouri neașteptate“ sau „Sunt mulțumit atunci când un om mă laudă“, „Nu voi uita niciodată omul care îmi aduce cafeaua în pat.“ El va lua cu siguranță în considerare toate acestea.

5. intrigă și să nu se dezvăluie complet

El crede că te cunoaște pe de rost? Ei bine, acum ceva ce se poate dovedi contrariul!

Intrigue - apoi da naștere la multe întrebări în mintea lui cu privire la tine și relația ta, și speră să primească răspunsuri.

Interes - un instrument puternic care face gândurile sale din nou și din nou pentru a reveni la tine și subiectul pe care le zatronesh. Pricepere, utilizați acest instrument, inventează deciziile lor neașteptate, și pentru a începe, utilizați următoarea rețetă:

Creați aluzii. Sună-l și spune, „Oh, este vorba despre ai învățat asta. (Trunchia povestea, nu a răspuns la întrebările lui) Îmi pare rău, este necesar să se meargă, cu întârziere. Vorbim mai târziu. "

Imprumuta aceasta așteptare. „O să-ți spun mâine, sau miercuri seara.“ În așteptare poate fi orice. De exemplu, în prezent ( „Am o surpriză teribil pentru tine. O să-l iubesc! Doar trebuie să aștepte“).

Tăierea „secret.“ Lui Într-o zi, un prieten de-al meu a scris SMSku prietenul meu despre acest conținut: „Astăzi am vorbit cu mama ta, și a învățat ceva despre tine. Înțeleg că e secretul tău. Dar nu pot să cred că - nu-i atât de crud. „Rezultatul a fost acolo! O mulțime de greutăți aceasta, ea ia spus „taina“ - faptul că el a fost odată un copil rupt acoperi aripi.

Încearcă să-i spun: „Astăzi am întâlnit prietenii ... pentru a vorbi. Și pentru tine, de asemenea, a vorbit. Am învățat ceva despre tine. Acum știu unul dintre secretele tale. " Apoi, a schimbat brusc subiectul și nu răspunde la orice întrebări.

Lista poate continua, dar va fi mai bine și mai productiv dacă vă păstrați ea.

Siguranță: Utilizați aceste retete după cum este necesar. Nu abuz. și apoi doar te mai crede. Și nu uitați, insinuări au încă „așteptări doskazyvat“ - pentru a justifica și“secrete" - să dezvăluie. Asta este de a spune că va avea ceva. Prin urmare, să se pregătească în avans inofensive (cum ar fi prietena mea) răspunsuri. Amintiți-vă, răspunsul este adresat conștiinței sale, deci trebuie să fie logic, și întrebarea de interesant - la inconștient, și deci trebuie să fie enigmatic și nesigur. Si lasa totul pare să arate ca o altă bucată de „chestii pentru femei“ - știm cum funcționează!

Acum aveți toate instrumentele nu numai să-și păstreze dreptul de a vă oameni, dar, de asemenea, pentru auto-îmbunătățire. Se poate începe numai pentru a acționa - și obiectivul dvs. va fi atins! Ești o femeie singură minte!

nonsens, la toate nerealiste. în sex shop - deci merge cu ușurință.

Cu toate acestea, cu toate bibelouri această prietena dată este o pădure.

Misa muta cabinetul, bine, lăsați-l să fie cu el, și apoi se mută tot ce vrea, ea a fost nerăbdător să se mute cabinetul de azi? OK, mâine mă simt un îndemn să o ajute altfel Anzhelochka. Deci?

Ea a fost atunci mâine va spune să-mi - bine, OK mâine și mâine ce sotresat aer? Am uitat mâine.

Mai aproape am vrut să joace mai mult. hmm amuzant pentru a vedea. Deci, puteți juca dvoem atât de mult, astfel încât ea ofigela, și apoi vorbesc serios să nu se întâmple din nou.

ritualuri de programare - Da schaz doar această rutină și ucide, întotdeauna surprinde placut cald.

Creați suplimentare. probleme de relaționare super. ca și în cazul în care acestea au fost atât de puțin.

Așa că nimeni să nu pooping.

Femeia avea nevoie de un om pentru un singur - pentru a alimenta vitalitatea. capul familiei, capul, de protecție, etc, și o femeie protejează un bărbat și are grijă de el și relația lor.