Cum de a păstra un om Sfaturi și tehnici

Toți bărbații sunt foarte diferite. Este un fapt! Cineva ca blonda in miniatura, in timp ce altele prefera femeile cu părul maro cu picioare lungi. Dă o femeie căputa, iar cealaltă trage la poartă liniștită a vetrei de familie. Dar există reguli care funcționează în orice situație. Acest manual este un instrument versatil pentru a păstra votul dumneavoastră, indiferent dacă el sau coleric melancolic, Berbec sau Fecioara.Cum de a păstra un om Sfaturi și tehnici

 • Nu ascunde interesul lor în el, și el va observa ce este inteligent și frumos.

Nimeni nu va fi ținut cu forța. Omul rămâne aproape pentru simplul motiv că el este bine cu tine. Cel mai adesea, suntem oameni placuti care sunt ca noi, asa ca nu-ți fie teamă să arate interesul lor. Vezi ce se bucură, ce filme uite, prefera Kafka sau Davlatov. Din ce în ce interesați de modul în care a fost ziua lui.

 • Numiți-o incantare.

Un om vrea să aibă o floare exclusiv magnific, provocând admirația și invidia altor masculi. Nu ascunde talentele. Tipul tău este mândru să spun prietenilor cum grațios prietena lui plimbari sau se traduce babele peste drum ocupat cu îndrăzneală.

Acrobatie, în cazul în care știrile de geniu va aduce prietenii lui. „Omul, vazut ultima data in pictura Hermitage, care brodate cruce prietenul tău. Ei bine, ești norocos! "

Cum de a păstra un om Sfaturi și tehnici

 • Stai o femeie în orice situație.

Bărbații place să concureze, astfel încât lupte jucăușe doar consolida atașamentul său față de tine, dar dacă ai ceva mult mai bine să facă acest lucru, este o competiție. Este necesar colegilor, dar într-o relație romantică nu are nimic de a face.

Dacă sunteți artistic renovează preferat lui „nouă“, este, desigur, va fi cu voi întotdeauna, chiar și atunci când el va avea copii într-o căsnicie fericită. În căsătorie cu o altă femeie, deoarece pe Smith negru, de obicei, nu se căsătoresc.

Și nu joacă feminista, abandonarea armelor, le-a oferit politicos atunci când părăsesc masina, sau cu mândrie de plată la restaurant.

Nu ezitați să accepte ajutor. Dă un om să se simtă puterea și necesitatea ei. Dă-i ocazia de a arăta generozitatea și bunătatea lor. Oamenii îi iubesc pe cei care de îngrijire.

Nu se poate spune că doamna elegantă este mult mai probabil să păstreze un om decât har pyshnotelye. O chestiune de gust. Dar pata neglijent pe o bluză sau pungile de sub ochi suspicioși ca hippie dandy și engleza indiană.

 • Scapă de obiceiurile proaste.

Chiar și matershinnik bătăuș prefera, probabil, turgenevskuyu doamnă Manka Bonds. Bea, cumpăra și înjurături este rău, nu numai pentru sănătate, ci și pentru imagine.Cum de a păstra un om Sfaturi și tehnici

Alegerea, desigur, este plin de virtuți. Nu înceta să-i amintească despre asta. femeie inteligentă știe întotdeauna când să renunțe la fraza: „! Tu ești eroul meu“ sau „Ce ești deștept, asta e ceva“ Privirea ta admirând umple încrederea că va face față cu orice situație, și toate faptele și descoperirile sale el va face în onoarea ta.

Ei bine, care vrea să rămână aproape de tânăra doamnă, care este în mod constant plângându-se că șeful alezajului, catea vecin, caviar este scump, dar perlele sunt încă mai mici de zi? Dacă aveți nevoie de urechi recunoscător pentru poveste despre ce ratat ești, contactați prietenul tău jurat.

 • Nu fi materialistă. Să-l dăm seama că în cele din urmă sa întâlnit femeia care este interesat de el însuși, și nu banii lui.

În cazul în care obiectul atenției dumneavoastră nu a făcut destul, și vă preocupă numai lui titlu de conte englez, sau o colectie nepretuita de cutii de chibrituri, atunci vă rugăm să ia osteneala să-și ascundă propriile lor idei egoiste. Nimeni nu vrea să se simtă second-hand. Doar aplica în practică aceste instrucțiuni, și sa oferit voluntar pentru a vă oferi toate comorile mele, la fel ca cu adevărat încrezător în dragostea ta. V-ar beneficia de aceasta. Fata face doar bani fericit, demn de simpatie sinceră.

 • De multe ori cere opinia sa.

Spune: „Am vrut să cer sfatul.“ O scurtă pauză. Apoi problema. Încercați-l acum pe orice cetățean. Reacția te surprinde. El va simți inteligent și flatat.

Dă eroul tău o oportunitate să te învețe ceva. Galatea a fost atât de dorit pentru Pygmalion, pentru că el a făcut-o.

Cum de a păstra un om Sfaturi și tehnici

 • Niciodată nu a arătat prea multă inițiativă și nu pretinde a fi libertatea.

Nu este necesar să apelați mai întâi. Oricum, la începutul iubirii. Zece SMS-uri pe zi, cu declarații de dragoste sunt relevante doar în al treilea an de căsătorie.

Chiar dacă într-adevăr doriți să o parte cu el până la sfârșitul vieții este doar o oră după dragoste, nu grăbi lucrurile. Lăsați-l să se bucure de anticipare, oferă posibilitatea de a concura pentru premiul. Poate că nu ar fi o mulțime de alpiniști, în cazul în care calea de la început nu a fost atât de romantic complicat.

a întrebat de multe ori întrebarea: „Tu, care se numesc acum?“, „Unde ai fost?“, „Când te întorci?“ neplăcere sub formă de rulouri ochii când se uită de fotbal, sau a trimis vineri o reuniune a campionilor clubului sari în beton, și foarte curând, el va scapa vă de prezența sa.

Nu este nevoie să „pască“ l de dimineața până seara. Lasa un om, uneori, se simte că îi e dor fără tine, și, probabil, data viitoare când ar prefera să nu iasă din casă. Absența ta nu trebuie neapărat să fie asociat cu vizita rapidă la petrecerea burlacelor. Cauza Inofensive tip includ plăcinte bunica bolnavă este bine, de asemenea.

Cum de a păstra un om Sfaturi și tehnici

Și astfel, în scopul de a păstra un om ar trebui:

 1. pentru a deveni un companion favorit pentru el, cu care vrea să împărtășească gândurile și experiențele în fiecare zi;
 2. lasă-l să se simtă succes de partea ta;
 3. să-i amintească faptul că el este un inteligent, puternic, generos și natură;
 4. lasă-l să se simtă importanța lor;
 5. nu s-au calificat pentru libertatea sa;
 6. să devină o sursă de energie și de pozitivitate.

Numai o femeie inteligentă se simte, în cazul în care linia fină între un interes în om și invazia spațiului său personal, atenția și persistența. Doar unul dintr-o mie știe cum să arate un om care are nevoie de tine, rămânând autosuficient și independentă. Și această femeie, desigur, veți: numai frumos și înțelept, așa că va reuși!