Cum de a păstra un om spune un om, Josephine

Cum de a păstra un om spune un om, Josephine

Ce femeie nu ar vrea să trăiască cu viața ei dulce? La urma urmei, mulți dintre ei (și eu) cred că familia ar trebui să fie creată o dată pentru totdeauna. Dar căsătoria în sine nu garantează o viață lungă și fericită împreună. Omul suficient pentru a obține - ar trebui să fie capabil să țină. De unde știi secretele unei căsnicii fericite? Pe scriitor le-am spus Saymon Ouks, care a scris cartea „De ce barbatii se căsătorească.“ În lucrarea sa, el a dezvăluit toate secretele oamenilor dețin. El a vorbit despre modul în care să trăiască în căsătorie cu soțul tău sa considerat a fi cel mai fericit din lume și-a dat fericire pentru tine.1. Nu este nevoie să lase relația urmeze cursul

Crezi că au prins numai lui, poți „pune în jos aripile lor“ și să se relaxeze? Cu siguranță, nu! Pentru a menține în continuare oamenii să se comporte astfel încât a fost interesant să fie în jurul valorii de tine. Pentru a starni interesul, face o varietate de relații, nu permite rutina pentru a le face în stare proaspătă.

Nu uita pentru a indica faptul că este pentru tine - complet unic. Doar aprecia el și oferindu-i mai multe momente fericite. Nu ezitați să-i spun că o altă astfel în această lume nu este că el este cel mai bun (barbatii iubesc prea urechi, desi lasa la pupa, pretinzând că laudă și complimente nu au nevoie de ele). Ai grijă de el, deoarece chiar unchii mari în duș rămân adesea băieți.

2. Stați aproape și în durere și bucurie

Cum de a păstra un om spune un om, Josephine

Da, „... și în durere și bucurie.“ Barbatii au, de obicei probleme? În tăcere, ținând în toate emoțiile. Este noi, femeile se pot plânge prietenului ei într-o vestă și sufla de pe abur. Și oamenii se tem de tăcerea și, pentru că ei se tem să se arate slabi. Cineva, cu toate acestea, începe să bâzâi și blestem întreaga lume. Dar nu este punctul.

Arată-i că observați că el a schimbat starea de spirit, dar nu arunca la el cu acuzații și reproșuri, așa că tot nu va ajunge nicăieri. Când el vede înțelegere, probabil că doriți să vă spun despre dificultățile lor și chiar să ceară sfatul. Este mulțumit că sunteți într-adevăr cel mai intim și de neînlocuit pentru el.

3. Deveniți indispensabil

Pentru soțul ar trebui să fie toate - cel mai bun prieten, iubit și confident. Cu toate acestea, există o captură mică - cu atât mai mult se va simți să vă o singură entitate, cu atât mai puțin valoarea în timp, va avea tot ceea ce faci pentru el. Pur și simplu, el crede subconstient esti o parte din ei înșiși - o parte integrantă din care el nu se poate pierde. De aceea, din când în când trebuie să-i arate cât de mult bine faci, dar trebuie să-l exercite ușor pentru el. Arată-i ce-ar fi viața lui, dacă brusc nu va fi cu el.4. uneori, să nu fie disponibile

Datorită faptului că sunt întotdeauna la momentul potrivit a fost în jurul valorii de, preferatul tău puteți începe să funcționeze în liniște. Deci, nu va cramponati doar pe ea. Regulat merge la o întâlnire cu prietenii ei, cinema, expoziții, etc. Nu arunca interese și hobby-urile tale. Fii acțiuni spontane. Acesta îi va reaminti că aveți interesele lor, din cauza care, uneori, nu va fi acasă. Lasă-l în aceste momente efectuează o parte din lucrurile pe care le face de obicei.

5. raman atractive

Cum de a păstra un om spune un om, Josephine

Amintiți-vă, ar trebui să arate întotdeauna bine. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să sari de până la 5 dimineața și se aplică machiaj pe care el nu a văzut te trezi somnoros și ciufulit. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fugă la chirurg pentru a face un bust de silicon. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să te pasul cu diete fără sfârșit. Pentru a arata atractiv, trebuie să învățăm mai întâi să se respecte. Iată cum te uiți atunci când rulează la o dată la iubit? Ai urmărit părul, nu uita de machiaj, a pus pe o rochie frumoasă și pantofi. La domiciliu a purtat o rochie elegantă. Și acum crezi că ar trebui să atragă uzate papuci, halat de baie înfiorător și alte „farmecele“?

Dar el vrea să fie mândru de tine, vreau oamenii să devoreze ochii, și el a crezut în același timp: „Ce femeie! Și este - mea „Și ce altceva este plină de atitudine rea față de el, pentru ca el, de asemenea, este încetând treptat să aibă grijă de aspectul lor !. Nu-ți plac bărbații în pantaloni sudoripare stupide cu vezicule pe genunchi și grase tricouri? Asta e.

6. Opriți redarea pe nervi, și el va înceta să Wag dvs.

Dacă aveți ceva nu se potrivește (întâlnire cu prietenii, pescuitul cu ei la sfârșit de săptămână, etc), nu-i spui cum te-ai saturat de delectează sale cu acești idioți. El vede ca un ultimatum în care el se confruntă cu problema de a alege între tine și prietenii săi. Dar tu nu crezi în realitatea prietenilor lui Goonies? Doar te simți abandonat, și ceea ce este necesar pentru a spune Iubit. Lasă-l să decidă pentru ei înșiși ceea ce este necesar să se sacrifice, să dedice mai mult timp pentru familia lui. Principalul lucru - trebuie să fie decizia lui. Nu este nevoie să-l bate la cap în mod constant și să indice ce să facă, pentru că el nu e un copil. și un om adult.

Cum de a păstra un om spune un om, Josephine

Înțelegeți că orice om va plăti întotdeauna o atenție la alte femei. Dar aceasta nu înseamnă că el alerga imediat după destul fetița să o bagi în pat. V-te niciodată să se uite la bărbați frumoși? Doar te comporti rezervate. Când un bărbat vede un chip frumos, încântare pe fața lui. Când întâlnești pe drum un bărbat frumos, el a dat nici un semn, iar jumătate mai bine să nu se observă admirația ta. Deci, să se uita la fetele frumoase cum vrea el, pentru că nu le-a atins. Este mai bine să-l întreb ce atrage în această sau acea femeie, și vei beneficia de el însuși, pentru că Vei ști că te poți schimba pentru a deveni chiar mai sexy pentru partenerul său.

8. Fii sincer

Dacă aveți ceva nu se potrivește acțiunile sale, nu vă fie teamă să-i spun despre asta, dar nu insinuare. Vorbește calm, fără să ridice tonul. Este mai bine să fii sincer și pentru a rezolva problemele imediat, mai degrabă decât să aștepte, când se acumulează și se transforme într-o bucată de nemulțumire care poate zdrobi uniunea ta. Datorită deschiderii nu aveți săptămâni sau luni să se tortureze gândurile și așteptările de ceva rău rău.

Asta-i toate secretele relațiilor fericite dezvăluite scriitorului - un om.

Potrivit revistei „Good Housekeeping“

Alte articole de interes: