Cum de a plăti impozitele prin intermediul site-ului de Internet al Serviciului Federal Fiscal, WebMoney, Yandex Money, Banca de Economii

Autoritățile de control fiscal nu rămână în urmă ritmul general de viață și oferă utilizarea capacităților tehnice moderne la plata taxelor prin intermediul internetului.Plata taxei de site-ul serviciului de impozitare

Pentru a obține acces la contul personal, trebuie să contactați taxa pe o reședință și cere autentificare și parola.

Pe site-ul Serviciului Fiscal are capacitatea de a lucra într-un birou privat, unde puteți vedea toate informațiile despre relația sa cu bugetul țării:

  • Datoriile și plăți excedentare.
  • Elementele de proprietate care sunt în proprietate.
  • Istoricul plăților.
  • Sancțiuni.

În plus, este posibil să se trimită un mesaj către autoritatea fiscală, în cazul în care contribuabilul există întrebări.

La site-ul FNS pentru persoane fizice există posibilitatea produsul a plății taxelor, taxa de înregistrare asociat cu activitatea serviciului fiscal, persoana juridică sau antreprenorul individual poate crea un ordin de plată. FTS în sine nu este angajată în primirea de plăți, dar în cazul plăților cu site-ul dvs. redirecționează utilizatorul serviciilor de plată ale băncilor partenere.

Comoditatea principală este că contribuabilul nu are nevoie de o cantitate mare de numere și coduri - toate acestea vor fi transferate automat la serviciul bancar al Serviciului Fiscal federal și corect completate, inclusiv suma de plată a taxei.

Utilizatorul trebuie să aleagă metoda de plată (dintr-un cont cu cardul) și sunt de acord să plătească plata făcând clic pe butonul corespunzător.

Plata taxelor cu WebMoney și Yandex

Cum de a plăti impozitele prin intermediul site-ului de Internet al Serviciului Federal Fiscal, WebMoney, Yandex Money, Banca de Economii


Cele mai cunoscute sisteme de plăți electronice din România - WebMoney și Yandex.Money - oferă metode convenabile de plată pentru orice taxe și comisioane. Aceste sisteme nu sunt direct legate de Serviciul Fiscal Federal, și în ciuda faptului că multe informații de facturare în ele completate în mod automat, serviciile de plată proprii sunt sfătuiți să verifice toate numărul substituit, codurile de cont de cele indicate pe chitanță sau care au fost primite în mod direct cu autoritățile fiscale . Aceasta introduce un element de o anumită complexitate în procesul de plată prin intermediul serviciilor de plată.

Pentru produsul de plata impozitului de către un sistem de plată contribuabil, respectiv, ar trebui să aibă un cont în acest sistem. Sistemele de plăți să ia un procent pentru operațiunile de transfer: de exemplu, în sistemul Yandex.Money - este de 1%. Plata se va realiza în ceea ce privește plata bancar standard, - în decurs de 2-3 zile.

  • Pentru plata taxelor prin WebMoney, du-te la această pagină și urmați instrucțiunile (trebuie să introduceți TIN).
  • Pentru plata taxelor prin Yandex. Bani du-te la această pagină și urmați instrucțiunile (trebuie să introduceți TIN).

Data plății este considerată a fi debitat contul utilizatorului în sistemul de plăți. Dacă este necesar, sistemele de plată oferă posibilitatea de a imprima o copie a documentului de plată. La cererea utilizatorului, documentul de plată original, pot fi trimise prin e-mail.

Cum de a plăti taxe în Sberbank card de credit online

În plus față de plata impozitelor prin intermediul terminalelor și a sucursalei Banca de Economii, puteți utiliza serviciul Sberbank on-line, fără a lăsa acasă. Plata prin intermediul serviciului de la distanță Sberbank Online este util pentru proprietarii de conturi și carduri bancare de economii. Pentru plata aveți nevoie de următoarele:

  1. Pentru a începe cu serviciul trebuie să vă înregistrați. în urma căruia utilizatorul este format birou privat unde poate alege plata taxelor.
  2. Pe pagina următoare a listei beneficiarilor de plată care aveți nevoie pentru a alege cel care este desemnat ca beneficiar al primirii.
  3. Apoi comparați detaliile AutoComplete ale autorității fiscale pentru cei care sunt în primire.
  4. Am pus suma de plată, selectați metoda de plată (card de cont) și să plătească impozit.

nu va fi perceput Comisia pentru punerea în aplicare a plății fiscale prin intermediul Sberbank online, produse din contul Băncii de Economii sau card.