Cum de a promova site-ul dvs. în motoarele de căutare

Cum de a promova site-ul dvs. în motoarele de căutare

Buna ziua prieteni! În această lecție vom vorbi despre modul de a promova site-ul gratuit în motoarele de căutare Google și Yandex sisteme.

Desigur, de a promova afacerea online laborioase, și de obicei destul de lung. Rezultatul de promovare este afectată de mai mulți factori, de la popularitatea de interogări pe tema site-ului și se termină cu viteza de încărcare a paginii și adaptabilitatea (reacție) a site-ului de pe un dispozitiv mobil. Mai jos voi enumera măsurile necesare care nu necesită absolut nici un cost financiar și puterea de a face pentru toată lumea!permalinks configurate în mod corespunzător (CNC)

Aceasta este baza și fundamentul întregului site. Structura corectă a link-uri (URL) are nu numai un efect pozitiv asupra SEO promovarea site-ului, dar, de asemenea, face referire în mod logic, clar și plăcut ochiului de vizitatori pe site-ul tau.

pagini interne de optimizare site-ul SEO

Cheia succesului în promovarea SEO - optimizarea corectă a paginilor. La acest punct includ un text interesant și bine scris, de optimizare a imaginii, titlul corect și tag-uri antet pentru a utiliza H1 - h5.

Harta site-ului

Lecția dedicată creării unei hărți WordPress site-ul suntem cu voi de ce sortate în detaliu, este nevoie, și cum să-l creeze în doar câteva minute. Prezența unei hărți site-ului este, de asemenea, necesară atunci când adăugarea unui site la instrumentele Google pentru webmasteri și Yandex (pe acest lucru mai târziu).Harta site-ului - un atribut obligatoriu de orice site. Fără ea, avansarea în internet și nu poți face 😉

Adăugarea unui site la Google webmasteri unelte și Yandex

Imediat după crearea site-ului hărți trebuie să adăugați un site la bara de instrumente Google pentru webmasteri și Yandex. Ce va da și de ce?

Instrumentele Google pentru webmasteri:

  • setările de indexare
  • Căutare Google Analytics
  • Analiza de link-uri primite
  • Informații despre numărul de pagini în căutarea
  • statistici TIC
  • Informații generale, etc.

Nu aveți nevoie pentru a alege ceea ce este cel mai bun, trebuie să adăugați site-ul dvs. în Google și Yandex. Vei folosi aceste instrumente atunci când promovează site-ul foarte des 🙂

viteza de descărcare

Paginile web Turație și buna funcționare este importantă nu numai pentru oaspeți. Acest factor afectează atât clasamentul cererilor. iar rezultatele căutării ca un întreg. Nu puteți apela acest factor este cel mai important, dar uita despre asta pur și simplu nu fi!

Lecții care va contribui la accelerarea site-ul tau:

Verificați viteza site-ului, puteți utiliza serviciul PageSpeed ​​Insights.

Adaptabilitatea (reacție) a site-ului pe dispozitive mobile

În concluzie, aș dori să spun că SEO măsuri de optimizare nu sunt descrise în doar acest tutorial. dar ele pot fi numite cu încredere cheia. iar la etapa inițială de optimizare, acestea sunt obligatorii.

Buna ziua prieteni! În această lecție vom vorbi despre modul de a promova site-ul gratuit în motoarele de căutare Google și Yandex sisteme. Desigur, de a promova afacerea online laborioase, și de obicei destul de lung. Rezultatul de promovare este afectată de mai mulți factori, de la popularitatea de interogări pe tema site-ului și se termină cu viteza de încărcare a paginii și adaptabilitatea (reacție) a site-ului de pe un dispozitiv mobil. Mai jos voi enumera măsurile necesare care nu necesită absolut nici un cost financiar și puterea de a face pentru toată lumea! permalinks Configurat corespunzător (NC) Aceasta este baza și fundamentul intregului site. Structura corectă a link-uri (URL) are nu numai un efect pozitiv asupra SEO promovarea site-ului, dar, de asemenea, face referire ...

Cum de a promova site-ul dvs. pe Internet