Cum de a promova site-ul dvs. vă gratuit blog Maksima Obuhova

Buna ziua! Sunteți în contact Maxim Obuhov, iar astăzi vă voi arăta cum să promoveze site-ul dvs. le gratuit. Mai mult și mai convins că site-ul dvs. este stabil, este profitabilă și merită făcut. Poate că poate fi comparat cu un venit în schimbul de text. Acolo lucrezi și primi banii, toate să fiu sincer.Cum de a promova site-ul dvs. vă gratuit blog Maksima Obuhova

Și doar pe site-urile care lucrați și de a obține un venit stabil. profit Adevărat nu vine imediat, dar este, atunci când este vorba, ea devine aproape pasiv. Și trebuie să decidă să continue să lucreze pe site-ul și crește veniturile. Sau trebuie să-l părăsească și să se bucure de venit pasiv. Dar cred că există puțini oameni care doresc să se așeze în jurul valorii. Cel mai adesea, site-urile implicate sunt oameni creativi și nu sunt atât de ușor de făcut nimic.Pe parcursul celor 1,5 ani Sunt acest blog. In tot acest timp am fost în stare să aducă trafic la un blog pe doar 100 de persoane pe zi. Acesta a fost curse curs și până la 700 de unicate, dar aceasta este doar un efect temporar. Da articole pe blog-ul meu o mulțime, dar puțin trafic. Cu o astfel de problemă cu care se confruntă nu unul singur. Pe internet sunt bloggeri care au aceeași problemă.

Judecătorul de tot, această problemă este semantica. Aceasta este, cererile-cheie. Multe dintre articolele am încercat să pisa la cerere „bani pe internet“ și „modul de a face bani on-line.“ Dar, desigur, nu am făcut-o. După ce toate aceste cereri este foarte mare. Concluzia este că necesitatea de a căuta interogările cu cerere mare și o aprovizionare mică. Dar nu fi atât de ușor. Dar este mai bine să-și petreacă câteva zile și pentru a găsi aceste întrebări decât să reinvestească mai mult de un an, așa cum am.

Sfaturi pentru incepatori Cum de a împinge site-ul dvs., în primul rând, chiar dacă ai zero, complet au

Acesta a fost în articolul I, în cazul în care nivelul de concurență și-ar dori o unitate, dar în partea de sus nu a venit. Yandex primul sau pune-l în primul rând, și apoi aruncați într-o poziție de 20. Poate că calitatea nu este foarte, sau articol trebuie să fiarbă.

Care sunt unele webmasteri atunci când ajunge până la 1000 de vizitatori unici din motoarele de căutare?

Deci bine, esența a modului de a promova site-ul dvs. le gratuit, cred că ai prins ideea! Uita-te pentru indicii cu privire la concurență 1 - 5 articole de scriere și a zburat în top 10 Yandex! Asta e tot, noroc.

Cu stimă, Maxim Obuhov.

Vă recomandăm: