Cum de a promova site-ul - ghid pas cu pas

Dacă aveți un buget mic pentru a promova site-ul dvs., dar va dori cel puțin un pic pentru a îmbunătăți poziția sa în motorul de căutare, va fi foarte util pentru a învăța cum să facă o promovare căutare de bază. Acest articol descrie pașii pentru cei care gândesc cum de a promova site-ul dvs. pentru motoarele de căutare.Acțiunile descrise mai jos vor avea cel mai bun efect, după ce efectuați optimizarea internă a site-ului. Acest lucru, este recomandabil să se încredințeze unui specialist, mai ales că ea a fost unică și, prin urmare, nu este foarte scump (de obicei 30 $ la $ 80 ° C pentru un site standard în cazul în care cartea cu freelanceri).

Scrierea de articole pentru referinte.

Scrierea de articole poate fi tu însuți, dacă aveți timp și dorință, sau o carte cu copywriteri.

Recomandat în fiecare articol pentru a utiliza două link-uri: prima - de pe pagina de promovare a site-ului, al doilea - pentru acasă. Dacă pagina principală a promovat - doar un singur link.

De exemplu, dacă ați cumpărat 10 link-uri pe lună, 6-7 dintre ele ar trebui să fie bezankornymi (aici, aici, pe acest site, etc.) și numai 3-4 ancora (pentru a cumpăra un laptop, notebook-uri, etc de vânzare ) ..

Site-uri de căutare și de cazare.

După ce a scris articole caracteristică, va trebui să le plaseze undeva, astfel încât motoarele de căutare văd că site-ul dvs. sunt link-uri de la articole de bine scrise. Pentru articole de scris, este de dorit să se utilizeze un schimb de link-ul dovedit. În special, aș recomanda acest serviciu. bogată bază de bună reputație și a serviciului, pentru a vă ajuta să alegeți dintr-un număr mare de propuneri de prețuri diferite (de la cele mai ieftine pentru $ 3 la cele mai scumpe 300 dolari și în sus).

Pentru a începe să lucreze în serviciu, trebuie să creați un cont, depune bani în contul (vă puteți reface cardul sau WebMoney) și începe căutarea pentru site-uri.

Cum sa faci bani? Urmărind cât de multe de gând să-și petreacă. Prețul mediu de referință cu site-ul obișnuit - $ 5-10. Site-uri mai bune și vizitate pot solicita de la 20 $ la 50 $. Ei bine, prețul cel mai scump doar descris mai sus.

În acest schimb de linkuri pot fi cumpărate în ruble și dolari. Prin urmare, prețul de cazare este indicat în cele două monede. În unele dintre ele să plătească - alegeți (depinde de moneda pe care o aveți în cont).

În același schimb, unii webmasteri care postează articole, și să le ofere scris, dacă nu doriți să pierdeți timpul și nervii care caută un copywriter. Unii scrie că locul numai acele articole care scriu despre ei înșiși, și le-a pus în ele link-ul. Se pare că nu au încredere în stilul de scriere altor oameni.

Cum de site-uri pentru a posta articole de căutare.

Pe motiv pagina de căutare, „Filtru“, trebuie să implementați un câmp de sus și alegeți „Set complet de câmpuri.“

Ce site-uri aveți nevoie.

Site-urile trebuie să caute anumiți indicatori:

- vârsta a site-ului - mai mult de un an

- regiunea - una în care promovează (acest lucru poate fi fie un oraș și țară specifică în ansamblul său- pagini indexate% - nu mai puțin de 80%

- tema - astfel încât este cel mai apropiat de tema site-ului dvs. (după cum este necesar să se includă în această listă mass-media, deoarece acestea sunt potrivite pentru majoritatea subiecților)

- puteți seta prețul maxim pe care sunteți dispus să o plătiți destinație de plasare

- dacă aveți posibilitatea de a utiliza această resursă ca ahrefs.com. Puteți verifica chiar și site-ul și pe raportul de link-uri de intrare / ieșire de pe site-ul. Dacă raportul este pozitiv - calitate de donator. Dacă negativ, atunci acest site este de vânzare în principal, link-uri.

Apoi marcați site-ul dorit și a lovit „Trimite un articol“.

După plasarea, notificarea vine, trebuie să-l verifica. Verificați dacă totul este corect, vom apăsați „Pay“.

Verificarea și indexare.

După plasarea crawler indexeze link-ul mai repede, este de dorit să se adauge o nouă pagină cu articolul din indexul manual.

O dată pe lună, puteți verifica progresul site-ului pentru cuvântul cheie principal. Verificați poziția, puteți utiliza acest serviciu.

Acesta este modul cel mai primitiv de a promova site-ul dvs., dar va fi eficient dacă nu doriți să-și petreacă bugete mari pentru promovare și sunt dispuși să plătească un minim de timp site-ului.

Mai mult de 3 ani angajate în promovarea site-urilor în rezultatele căutării. Am lucrat cu atât piața vorbitoare de limbă rusă precum și cu limba engleză.
Îmi place să dezbat, așa că lăsați comentarii.

Acest material - traducerea unui site LunaMetrics articol. Acesta va fi util pentru cei care sunt deja bine versat în utilizarea Google Analytics pe site-ul dvs. și Citeste mai mult »

Pentru site-ul pentru tine de a deschide cartea, și nu un loc misterios unde vizitatorii se pierd, va trebui să instalați cel puțin un sistem de analiză web, care va spune Citește mai departe »

Nu numai că trebuie să aleagă subiectele Brosurile, dar, de asemenea, le execută în mod competent, surprinde în mod constant abonați materiale utile, pentru a extinde baza de contacte vizate și nu chiuveta negrilor Citeste mai mult »

În ciuda faptului că istoria SEO-optimizare a fost mai mult de un an, o mulțime de proprietarii de site încă nu au învățat că, înainte de a începe să lucreze la Citește mai mult »

Proprietarii de magazine online - sunt oameni de afaceri, care nu doresc întotdeauna să înțeleagă înțelepciunile activității angajaților lor salariați. Ele sunt mai preocupați de probleme globale: livrare, contabilitate, rentabilitatea întreprinderii. Pentru că Citește mai mult »

Ce este un server proxy? Acest nod, care acționează între calculatorul utilizatorului autorizat și alte resurse situate pe orice partea de server. Aplicații diferite. Cel mai adesea, pentru Citește mai departe »

Toată lumea crede că linkbildery (din limba engleză -. „Legături Builder“) - acestea sunt oameni care privesc numai în cazul în care pentru a pune un link către site-ul promovat. De fapt, Citeste mai mult »

Deseori, clienții servicii SEO nu înțeleg toate etapele care trebuie îndeplinite pentru promovarea site-ului de succes. Acesta este - motivul pentru neîncrederea contractorilor, precum și refuzul de a risca lor Citește mai mult »

Timp de aproape un an, voi fi plecat de la birou și a început să lucreze ca liber profesionist, face diverse proiecte ale clientilor. Ca să nu mai spun că a fost un an usor, Citeste mai mult »

Aboneaza-te la articole noi!

Sau ce omul este acela care nu vrea să știe ce trăiește vecinul său? Cu greu. Deci, în lumea afacerilor pe internet: toată lumea vrea să știe numărul de vizitatori Citește mai mult »

Orice persoană care abia începe să fie angajate în câștiguri de pe site-urile trebuie să se ocupe de problema bugetului pentru promovare. Desigur, primul lucru pe care vreau să pună în aplicare - este de a găsi modalități de a elibera Citeste mai mult »

Hosting furnizorii - companii care oferă utilizatorilor cu resursele necesare pentru a posta informații pe server. Piața modernă este reprezentat printr-o varietate de furnizori care oferă servicii. Site-uri Proprietar să înțeleagă că pentru a atinge succesul lor Citește mai mult »

Site-uri pentru a crea link-uri scurte - un serviciu care vă permite să modificați vizualizarea implicită a link-urile site-ului (a ta sau a altcuiva), reducând-o pentru comoditatea de stocare și Citeste mai mult »

Top articole