Cum de a promova site-ul la propriul dvs. site-ul de promovare

Cum de a promova site-ul dvs.? Site-ul de promovare-te

Cum de a promova site-ul la propriul dvs. site-ul de promovare

Acum propunem să continue conversația cu privire la câștigurile de pe site-ul și vorbesc despre modul de a promova un site tine si gratuit, cum să-și petreacă lor proprii de promovare a site-ului. Trebuie să spun că, pentru geniu financiar de promovare a site-ului nu am folosit serviciul străin cuiva, el a făcut tot ce se doar prin studierea informațiilor pe internet și în consultare cu alte webmasteri. După cum puteți vedea, site-ul este în continuă creștere și în creșterea performanței sale, a realizat deja progrese foarte bune, în ciuda faptului că resursele financiare pentru dezvoltarea sa a fost practic cheltuite.Deci, v-ați creat un site web pentru a câștiga bani și a început să-l umple cu informațiile (de conținut). Pentru a începe să câștigați de pe acest site, trebuie să înscrie cel puțin un trafic pentru a obține o poziție în motoarele de căutare, să construiască o varietate de indicatori. Desigur, dacă publicați pe site-ul într-adevăr informații utile și valoroase - viața ta se va dezvolta treptat în sine. Dar, în mod clar promovarea scop foarte bine accelera acest proces și va obține rezultatele dorite mult mai rapid. Ritmul de dezvoltare a site-ului va fi mult mai mare, și, prin urmare, face, va fi capabil să substanțial mai mare.

Mai întâi trebuie să decidă ce site-ul de promovare, care în temeiul înseamnă?

Site-ul de promovare - este de a stimula creșterea pozițiilor sale în motoarele de căutare, care, la rândul său, va asigura creșterea traficului de căutare, precum și participarea totală a unei resurse.

Promovarea site-ul se poate face în două moduri:

  1. Utilizați serviciile companiilor de partid / webmasterii terțe;
  2. Pentru a promova site-ul, în mod gratuit sau la un cost minim.

În primul caz, veți avea nevoie de bani în al doilea - munca si timpul. Personal, am ales a doua opțiune și a asigurat că nu este în zadar. Desigur, eu recunosc că pentru cineva poate fi mai ușor, și în primul rând, cu toate acestea, este necesar să se înțeleagă că, dacă pentru o promovare plătită, atunci resursa dvs. poate chiar rău, și, foarte mult. Și vei ști despre asta mai târziu, după așezarea. În plus, nu faptul că banii pe care le investească în promovarea site-ului, va fi rambursat vreodată. Deci, tu decizi.

În continuare, voi discuta principalele puncte pe care ar trebui să fie luate în considerare, prin efectuarea propriilor lor de promovare a site-ului.

Inregistreaza-te pentru serviciile analitice.

Dacă se gândesc la modul de a promova un site web, primul lucru ce trebuie să faceți - este să se înregistreze serviciile de resurse analiști din cele mai importante motoare de căutare:

După cum știți, Google Analytics va oferi mai multe informații utile pentru a promova site-ul dvs. la Google, împreună Yandeks.Metrika - pentru a promova site-ul în Yandex.

Înregistrarea în serviciile de webmasteri.De asemenea, este necesar să se înregistreze două servicii pentru webmasteri - proprietarii de site-uri:

Aceste servicii vă va oferi, de asemenea, o mulțime de informații utile, și chiar sugerează pe care le aveți pe greșelile site-ul dvs., și cum să le rezolvați.

Înregistrează-site-ul dvs. servicii de analiză și webmasteri Yandex și Google au nevoie pentru a literalmente imediat după lansarea site-ului în funcțiune.

Cuvinte și expresii care alcătuiesc site-ul de bază semantic, va fi necesar să se includă practic fiecare articol publicat sau notă. Și pentru fiecare articol pentru a selecta cuvintele cheie - cele pe care doriți să-l găsiți în căutare.

Motoarele de căutare au propriile lor servicii convenabile pentru selectarea cuvintelor cheie:

  • Yandeks.Vordstat;
  • Instrumentul pentru cuvinte cheie Google.

Cu ajutorul lor, puteți afla frecvența de interes pentru a solicita (cât de des se câștigă în căutare), similare sau complementare cu căutările care sunt în căutarea pentru mai multe persoane câștigă această cerere, toate includ în mod competent în textul său.

Optimizarea pentru pagina de interogări de căutare.

Unul dintre cele mai importante momente pentru promovarea unui site pe cont propriu - o distribuție competentă de cuvinte cheie pe fiecare pagină a resursei, care este, optimizarea motorului de căutare a paginilor.

Principala cerere-cheie este foarte de dorit să se scrie:

Harta site-ului.

Pentru a auto-promovare site-ul a fost mai rapid și mai eficient, asigurați-vă că pentru a crea o hartă a site - un sitemap.xml un fișier special, care va trebui să descărcați în webmasteri Yandex și Google. Acest fișier va afișa structura roboților de căutare a site-ului, dacă este cazul, acestea vor fi mult mai simplu să-l pentru a explora și indexate, o vor face mai repede. Deoarece informațiile de actualizare de pe site-ul, harta site-ul, de asemenea, vor fi actualizate automat. Forma un fișier sitemap.xml poate fi folosind plugin-uri sau manual - după cum preferați.

Pe cât de des site-ul dvs. va veni de la rețelele sociale, cât de multe referiri la ea va fi lăsată la rețelele sociale depinde nu numai de prezență, ci și poziția site-ului în motoarele de căutare.

Promovarea pe forumuri.

Ma gandesc la modul de a promova un site gratuit, nu uitați despre astfel de instrumente disponibile, cum ar fi forumuri. Puteți înregistra pe forumuri (în primul rând - tematic, dar, de asemenea, pe tema generală a forumurilor cu trafic mare), pentru a comunica cu acuratețe acolo și să ofere linkuri către resursele lor, încurajând sesizarea.

Cu toate acestea, să acorde o atenție: nu ar trebui să fie ca spam-ul! Dacă sunteți în primul scrie mesajul „tot aici!“ Și lăsați link-ul - tocmai blocați. studieze cu atenție regulile fiecărui forum, și nu le rupe. Dă-le oamenilor un sfat bun și se referă la un articol de pe site-ul său, care poate servi ca o confirmare a cuvintelor tale.

forumuri de multe ori vă puteți lăsa link-uri în semnătura sau din profil. Deci, vă puteți lăsa doar mesaje utile în acest subiect tematic, și vizitatorii, văzând conștientizarea problemei în discuție, va fi un link în semnătură.

Cataloage site-uri.

Atunci când resursa este ridica un anumit număr de pagini sau de vizitatori, puteți începe să adăugați directoare, dar numai în calitate, pentru a nu dăuna site-ului. Este atât și de a construi masa referențial, și oferă tranziții suplimentare.

conectarea site-urilor interne.

Îmbunătățirea site-ului factorii de comportament pot fi prin intermediul așa-numitul internă de legătură, și anume, stabilind textul link-uri interne: o pagină pe site-ul dvs. la altul.

User-friendly interfață.

Nu mai puțin importantă pentru menținerea factorilor de comportament bun și o auto-promovare gratuit a site-ului este simplu și ușor de utilizat interfață. Cu alte cuvinte, un utilizator de logare pe un site web, fără probleme ar trebui să înțeleagă unde și cum el va fi capabil să găsească informația pentru el.

actualizări de conținut regulate.

În cele din urmă, ultimul punct important pe care ar trebui să fie amintit atunci când se analizează modul de promovare foarte site-ul - o umplere regulată a unei resurse de informații noi, utile, unic, optimizat. Pentru un site nou, acest factor este deosebit de important.

Nu contează modul în care promovați site-ul dvs., dar în cazul în care este foarte puține informații - el nu va ridica un număr mare de vizitatori și, în consecință, nu poate aduce un venit mare.

După cum puteți vedea, promovare site-ul singur - nu este un astfel de caz complicat. Dar, desigur, este nevoie de o investiție de timp și efort, și apoi pe cât de bine va veni la ea, și cât de mult timp de lucru și să investească, va depinde de calitatea de promovare a site-ului.

Vă doresc succes în crearea și promovarea resurselor lor! Ne vedem la geniile financiare!