Cum de a promova site-ul pe propriul lor calculator pentru manechine

Cum de a promova site-ul pe propriul lor calculator pentru manechine

Cum de a promova site-ul dvs. le

Astăzi, vom încerca să răspundem la întrebarea cititorilor noștri, „Cum de a promova site-ul dvs. le?“. Deoarece această întrebare este destul de încăpătoare, l-am rupe în jos.prevederi cheie ale site-ului de promovare

Pentru știință de carte de promovare site-ul și a obține mai mulți vizitatori ai nevoie pentru a avea o idee clară despre ce să facă și de ce. Orice metodă de promovare este format din trei elemente principale:

  • Crearea unei liste de fraze cheie, care va promova site-ul;
  • Optimizarea internă în conformitate cu lista compilate;
  • Optimizarea externă.
  • Aici, pe acest drum și trebuie să se mute.

Listă de interogări cheie

Listă de interogări cheie, în mod ideal, ar trebui să fie format înainte de scrierea primului textul de pe site. Dacă nu (și este în nu 99%), ar fi scris articole pentru a modifica în conformitate cu elaborarea unei liste de cereri.
Pentru a forma lista se bazează pe date Yandex. Tu du-te în statisticile de interogare, introduceți cuvintele care corespund site-ului subiect, veți obține o listă de interogări.

statistici cuvinte cheie Yandex la cerere „Cum de a promova site-ul dvs.“

După ce a analizat cu atenție și analizate, scrie acele interogări care vor promova site-ul.

Un punct important: pentru tinerii site-uri este cel mai bine pentru a alege interogări de joasă frecvență (cele care se află în partea de jos a listei și numărul de care se estimează nu sute de mii, nu mii, dar valori mult mai mici). Numai pe astfel de cereri este posibilă într-o perioadă scurtă de timp să se ridice la rândurile de sus al emisiunii. Trucul este că promovarea site-ul dvs. pentru interogări de joasă frecvență, în același timp, de promovare și de mediu Tweeter acestuia.optimizare internă

Dacă sunteți un nespecialist în domeniul creației și promovarea de site-uri, în mod inevitabil, va fi făcut greșeli. Pentru a identifica aceste erori este necesar să se efectueze un audit al site-ului. Ar fi mai bine să încredințeze o astfel de lucrare de artă serioasă, dar acum este suficient pentru a verifica varietate de programe care vor identifica greșelile majore. corectarea lor va lua o multime de timp, dar rezultatul este în valoare de ea.

Următorul pas va fi de a evalua și conținutul corect. Pagina de start ar trebui să fie plasate articole scrise sub cererea de frecvență principală (mijlocul), care va fi punctul central al site-ului. Dar, asigurați-vă că cuvintele cheie nu sunt repetate prea des - motoarele de căutare prea mult nu sunt binevenite. Cuvintele cheie articol este suficient pentru a insera de câteva ori în intrarea directă (nici o schimbare) și de câteva ori într-o formă modificată, de asemenea, este necesar să se înregistreze cheile în «titlu». Un astfel de număr mare de chei pe un singur articol este de ajuns.

Un punct important pe care motoarele de căutare au început să acorde o atenție nu atât de mult timp în urmă a început la caracteristicile comportamentale, acest lucru este modul în care vizitatorii se comportă pe site. Principalul criteriu în evaluarea calității site-ului a fost rata de esec. Procentul de eșecuri este luată în calcul atunci când un vizitator a venit la site-ul și a închis imediat. Cu un procent mare de eșecuri se concluzionează că informația de pe site-ul neinteresante și / sau de proastă calitate și site-ul este redus la problema.

optimizarea externă

Astăzi, site-ul de promovare, „vizibilitate“ motoarele de căutare ale acestuia depinde în mare măsură de numărul de link-uri externe (de exemplu, link-uri către pagini de pe site-ul dvs., postate pe alte site-uri). Se pune astfel de link-uri pot achiziționa sau gratuit. Pentru viața tânără, care este profitabil (încă) veniturile, plasarea plătit este scump, așa că ia în considerare metode gratuite.

Există un număr suficient de moduri de link-uri gratuite de plasare, aici sunt unele dintre ele:

Posibilitățile sunt multe, dar utilizarea lor necesită timp. De asemenea, pentru creșterea ofertei de referință în cadrul fiecărei rețele sociale articol inserați buton, este de a atrage, de asemenea, o mulțime de vizitatori vizate.

Toate aceste recomandări sunt în nici un caz universal. Pur și simplu, există anumite cerințe care trebuie îndeplinite de către o resursă de calitate. Respectarea acestor cerințe va crește probabilitatea de promovare a site-ului. resurse frumoase, utile și interesante, treptat, „creșterea sa în greutate“ de rating, în creștere extrădarea. Creați un conținut de știință de carte, respectiv, fiind emise, și site-ul dvs. va fi promovat.

Du-te la Înregistrați

5 gânduri cu privire la „Cum de a promova site-ul dvs. pe cont propriu“

Am promova site-ul de construcție tine. În doar câțiva ani, am făcut următoarele concluzii:
1) Avem nevoie de conținut unic;
2) Conținutul ar trebui să fie interesant pentru cititori;
3) Textul trebuie să fie decorate în mod corespunzător: paragrafe, imagini, liste, etc.
Asta e de fapt, tot ce ai nevoie pentru a promova site-ul. Motoarele de căutare va observa un site facut pentru oameni.

Încă incredibil inventie - un blog. S-ar părea un site obișnuit, dar a schimbat fluxul de informații, site-ul a trecut în mâinile unei singure persoane, și-a deschis o altă fațetă a comunicării cu lumea.

și care poate fi încercat serviciu megaindeks. Toate sfaturile vor fi rezolvate, dar nu pot