Cum de a promova un site-te

Cum de a promova un site-te
Bună ziua dragi prieteni și cititori de blog lessons-joomla.ru. Acest lucru a avut curajul de a scrie un articol cum de a promova site-ul dvs.. Nu mă consider a fi SEO-maestru, dar în timp ce lucrează la crearea și promovarea site-urilor dobândite o anumită experiență și cunoștințe și să încerce să împărtășesc cu voi. Luați în considerare regulile de bază.Aproape fiecare proprietar al unei resurse Internet la un moment dat încercarea de a promova un site tine. Și, în general, este destul de sarcină fezabilă - orice SEO-experți a început o dată cariera sa, și, prin urmare, șansele de a înțelege, la prima mana toate detaliile promovarea și promovarea site-urilor au toată lumea. Desigur, marile resurse orientate comercial adesea recurg la serviciile de experți în promovare și în cele din urmă a obține rezultatele de care aveți nevoie, a cheltui o gramada de bani. În cazul în care planurile dvs. nu includ o finanțare pe termen lung pentru operațiunile din străinătate - este timpul să preia promovarea site-ului în sine.

Caracteristici de auto-promovarea de site-uri se află în faptul că bugetul pentru astfel de proiecte este de obicei limitat și metodele cele mai utilizate sunt fie gratuite sau nu destul de legal. Dar, chiar și cu un „bagaj“ limitat de instrumente pentru creșterea în popularitate, traficul site-ul, și l-au lovit în paginile de rezultate de căutare este doar o chestiune de timp. Desigur, în cazul în care acest lucru va face toate eforturile.

Prima etapă. La fel ca în orice afacere, în promovarea site-urilor cel mai important - un bun început. Aceasta este, de fapt, pentru a obține primele rezultate sunt întotdeauna mai complicate decât în ​​serie pentru a spori eforturile în viitor. Și ar trebui să înceapă cu o evaluare a site-ului și de a lucra la optimizarea internă. La urma urmei, că site-ul a avut o perspectivă de dezvoltare, acesta trebuie să fie în conformitate cu cerințele de calitate de bază. Este important pentru toți - de la proiectare la dimensiunea fontului și culoarea. În cazul în care un aviz obiectiv este dificil de a te face - mai bine pentru a cere străini pentru a testa cele mai notorii „gradul de utilizare“ a site-ului, lipsa de care nu ruinat un proiect bun încă într-un stadiu incipient. De altfel, forumul PR-CY SEO este o întreagă ramură. este dedicat site-uri de evaluareOptimizarea site-ului pentru comoditatea vizitatorilor, este necesar să se acorde atenție și paginile de disponibilitate pentru indexarea motorului de căutare. Pentru a face acest lucru, face reconectării, conectarea paginile site-ului unele cu altele și să dea coerență și armonie în întreaga construcție. Această abordare va permite roboților de căutare pentru a găsi rapid și materiale index postat pe site-ul, crescând treptat greutatea sa în cadrul SERPs.

Cea de a doua etapă. După terminarea lucrărilor pe site-ul în sine, este necesar să se procedeze la următoarea etapă de lucru - promovarea externă. Măsuri pentru a crește greutatea site-ului și promovarea acesteia, există multe - de la înregistrarea în directoarele și motoarele de căutare pentru a obține backlink de la calitatea și cantitatea de care depinde în mare măsură de succesul de promovare. Vă recomandăm următoarele servicii:

  • Achiziționarea de legături eterne cu site-uri de calitate în Gogetlinks;
  • progresul articolul în Miralinks;
  • Link-uri eterne ieftine de la site-uri cu selecție manuală de înaltă calitate, site-uri de donatori Blogun.ru;
  • cumpara link-uri ieftine cu selectarea manuală de înaltă calitate, site-uri de donatori în Sape.

Obțineți mai mulți vizitatori pe site-ul dvs. și de a ajuta la promovarea practicilor cum ar fi utilizarea de resurse pentru a posta anunțuri și articole într-un astfel de mod de a atrage trafic spre site-ul. În acest scop, serviciile cele mai potrivite Abonați-vă, dar puteți utiliza și alte site-uri similare.

Să rezuma. În prima etapă, întotdeauna am recomanda, recomanda, și va recomanda pentru a crea un proiect pe Joomla (site) de pe computer. Acesta oferă. Acest lucru vă va oferi un start bun în punerea în aplicare a recomandărilor din prima fază. Pe scurt, se pare ca acest lucru:

Aici numai apoi se toarnă proiectul finit pentru găzduirea lor. Odată ce site-ul dvs. este găzduit pe Internet face următoarele:

  • folosind RDSbar în Firefox verifica link-urile de ieșire de pe site și să le ștergeți sau aproape de index, dacă este necesar;
  • înregistrând un site Yandex și Google webmasteri și adăugați la sitemap;
  • Noi cerem oamenilor pentru a testa gradul de utilizare și designul site-ului;
  • Lucrăm la bug-uri.

Punerea în aplicare a acestor reguli simple va garanta că, după indexarea site-ului dvs. vă va iubi motoarele de căutare și vizitatorii vor. Și atunci trebuie să se angajeze pe cea de a doua fază a tigai. Ei bine, asta-i tot cu privire la modul de a promova un site tine.

Mult noroc în eforturile dumneavoastră!