Cum de a promova un site-te de până la 5000 de vizitatori în 7 luni

Cum de a promova un site-te de până la 5000 de vizitatori în 7 luni

Bună ziua, dragi prieteni!
În acest articol am decis să scriu despre cum să promoveze propriul site în motoarele de căutare cu investiții financiare minime. Voi pas cu pas pentru a scrie ceea ce am făcut pentru a realiza o astfel de participare la selecție șablon și terminând cu link-urile de cumpărare.Cum de a promova un site-te de până la 5000 de vizitatori în 7 luni

Astfel, în scopul de a promova site-ul pentru un astfel de trafic, mi-a luat 7 luni. Tin, chiar și odată ce nu gândit la asta. Și în ciuda faptului că resursa reușit încă să intre de 3 ori sub AGS filtru de Yandex.

Deci, cum vă promovați site-ul în motoarele de căutare pentru:

Deci, am decis pentru a descărca un șablon gratuit și procesa singur. Am repara toate erorile, un aspect puțin modificat, și sa dovedit destul de bine. Puteti vedea. șablon din acel moment nu s-au schimbat și nu intenționează să, deși blog-ul pentru o lungă perioadă de timp care le-a câștigat.

Cum de a promova un site-te de până la 5000 de vizitatori în 7 luni

Dacă doriți să vă site-urile dvs. se încarcă rapid, vă sfătuiesc să citiți articolul „Cum să accelereze WordPress» Acolo am descris toate jetoanele care sunt aplicate.

3. Optimizarea tehnică.
Înainte de a promova site-ul de cuvinte cheie, este important să se elimine toate greșelile care pot afecta resursa. Și asta e ceea ce am făcut:

  • Am creat un fișier robots.txt și că ea însăși a scăpat de pagini duplicat;
  • Am făcut site-ul principal oglinda folosind 301 redirecționării;
  • Eliminați toate codurile rău intenționate în șablon;
  • Eliminați un antet H1. În mod implicit, au existat două.

4. îmbunătățiri minore ale site-ului.
Am încercat să fac blog-ul meu să fie convenabil pentru vizitatori, astfel încât acesta este revizuit în mod constant la noi chips-uri, în cazul în care pentru scurt timp, apoi a făcut:

Google Sitemaps XML și Dagon design Generator de Sitemap - cu ajutorul acestor plug-in-uri pot fi făcute 2 sitemap-uri pentru motoarele de căutare și vizitatorii. Plugin-uri foarte necesare, am scris despre ele în acest articol.RusToLat - Acest plugin vă permite să configurați permanent CNC link-uri WordPress. Ar trebui să fie stabilite, chiar înainte de a posta prima intrare pe blog. Apoi, după ce pagini de indexare Inapoi link-uri vor avea o problemă, și totuși nu este clar modul în care acest lucru va fi luat la motoarele de căutare.

Aceste semnale au fost obținute în totalitate naturale. Am încercat un pic de vânt pe unele pagini, dar link-uri naturale oferă un efect mult mai mare decât magazin cumparat.

7. Selectarea cuvintelor cheie.
Aici am ajuns la partea distractivă. Tot ce am scris mai sus, este posibil să se spună piatra de temelie, și este aproape totul, dar corect selectați cuvintele cheie nu este învățat cu toții. schema mea de selecție a cererilor de căutare foarte simple. În primul rând, am găsit cuvântul cheie principal pentru care vreau să ajung la partea de sus. Pentru acest articol, interogarea principală: „modul de promovare a site-ului.“ Dar muta doar o singură solicitare nu este foarte corectă. Dacă eu nu merg pe ea în partea de sus, nu primiți vizitatori la site-ul, și dacă-l, este foarte puțin, pentru orice există interogări aleatoare.

Dar există o altă cale. Cu ajutorul programului Slovoder Caut cozile la cuvântul cheie principal. Inserez expresia „modul de promovare a site-ului“ și faceți clic pe „analiza“.

Cum de a promova un site-te de până la 5000 de vizitatori în 7 luni

8. Un conținut unic și util.
După ce am pregătit cuvintele cheie au început imediat scrierea de articole. Am încercat să scrie cel mai bun articol de pe Internet, care este fără referire la partea din stânga sus. Desigur, am ales acest subiect. în care judecătorul bun, și am fost scris despre. Dar problema era că nu știam limba română. În primul rând scris în limba ucraineană, apoi am tradus în Google translator în mai multe remedieri de erori din Romania.

Acum, în ceea ce privește optimizarea. schema mea a fost foarte simplu. Am prezentat toate cozile o dată în articol, pe lângă interogarea principală introdusă în antet Titlu și H1. De asemenea, prezent în cererea de Alt tag-ul (descrierea imaginii) și în exil. Uneori, individualizata cuvinte cheie tag-ul puternic, dar nu este atât de important. Dacă sunteți interesat, puteți citi articolul „optimizarea site-ul intern“, este a doua parte a tuturor pictat în detaliu.

Cum de a promova un site-te de până la 5000 de vizitatori în 7 luni

9. Site-ul de legătură internă.
Pe Internet există o mulțime de sisteme diferite cu privire la modul de a face internă de legătură. Dar nu am adera la orice scheme, ci pur și simplu pune link-uri în cazul în care acestea sunt necesare vizitatorului. În plus, încerc să fac astfel încât paginile care sunt promovate de mare a cererii, a castigat mai mult in greutate.

Pe lângă reconectării manuală am luat altul și automat: pesmetul și înregistrările unitare similare la sfârșitul posturi.

10. Link-uri de cumpărare.
În ciuda faptului că participarea a crescut bine și fără atașamente, dar am decis să accelereze procesul și să investească un pic de bani. Pe de promovare, am petrecut un pic, aproximativ 10 000 de ruble, dar banii am investit din propriul buzunar, nu câștiga un ban de pe internet.

În plus față de achiziționarea de legături veșnice la începutul blogging-ul am decis să cumpere câteva semnale de la Twitter pe prospero.ru bursa de valori. Banii mi-am petrecut acolo un pic, undeva la 300 de ruble, dar am fost capabil să accelereze indexarea blog-ul dvs. și să aducă unele interogări în partea de sus.

Ei bine, asta-i tot. După cum puteți vedea pentru a obține 5.000 de vizitatori în 7 luni, nu este atât de dificil și nu are nevoie să-și petreacă milioane de oameni. Acum, că știi cum să promoveze un site în Yandex și Google. Mult noroc pentru tine, prietenii mei.