Cum de a promova un site-te

Aflați cum să promoveze un site tine, nu încerca, probabil, doar leneș. La urma urmei, indiferent de modul în care site-ul de înaltă calitate sunt, fără o promovare motor de căutare se bazează pe participarea sa de mare este absolut lipsit de sens.Anterior, pentru a promova un site și a obține vizitatori unici a fost suficient doar pentru a cumpăra link-uri. Din păcate, motoarele de căutare sunt în mod constant actualizarea algoritmii lor, și mai multe moduri relativ simple pentru a promova mai mult de lucru. De aceea, pentru a promova site-ul în partea de sus, aveți nevoie pentru a efectua o întreagă gamă de activități, ținând seama de toate detaliile și aspectele acestei proceduri. Doar în acest articol ne-am pregătit instrucțiuni pas cu pas privind metodele de lucru în mod constant de promovare a site-ului. Deci nu te duci!

Etapa №1. Analizeaza tema site-ul web și concurenți.

Acest pas va permite de a forma strategie SEO-promovare și pentru a stabili lista de lucrări.

Vom împărți acest pas în mai multe etape:

1. Evaluarea indexarea în motoarele de căutare. Puteți utiliza seogadget.ru de serviciu;

 • set site-ul oglindă primară în fiecare webmaster;
 • setați zona de sit;
 • verificați pentru robots.txt erori și sitemap.xml.

3. Efectuarea unei analize concurent - ajută să înțelegem pe ce să se concentreze asupra subiectului. În plus, va fi, de asemenea, în măsură să ia pentru ei înșiși cel mai bine site-urile lor;

4. Selectați cererile sub care vor fi necesare pentru a crea și de a optimiza pagina de destinație.

Etapa №2. Forma nucleul semantic.

nucleu semantic (CR) - o listă de termeni de căutare, cu alte cuvinte, o listă de fraze cheie care caracterizează tema resursei.

Am pictat serviciile. cu care se poate colecta CR, deci nu vom harpă pe ele. În schimb, vom trece peste planul de lucru pentru pregătirea de bază semantică de înaltă calitate.

Deci, este necesar pentru a forma CR:

1. Analiza cererii de căutare în zona lor;

2. Identificarea tipurilor de interogări care sunt tipice pentru diferite nevoi de căutare. În total există 3 tipuri de interogări:

 • Tranzactionala (business) - este de vânzare o interogare care exprimă dorința utilizatorului de a efectua o acțiune, cu alte cuvinte, o „tranzacție“.
 • Informații - aceasta este o cerere care este utilizat pentru a căuta unele informații cu privire la un anumit subiect.
 • Cererea de navigare - o cerere care are drept scop de a căuta un anumit site.

3. Crearea unei liste de cuvinte primare și expresii;

4. Extindeți lista folosind interogări asociate. Dacă un limbaj simplu, că solicitările similare pe această temă;

5. Identificarea celor mai eficiente interogările din lista generală;

6. Comparați lista rezultată de cereri cu informațiile care se află pe site-ul.

Etapa №3. Formează o structură largă a site-ului.

Un alt punct important în SEO-optimizare, care afectează poziția site-ului în rezultatele căutării - este formarea unei structuri largi a unei resurse Internet. Pentru a face acest lucru, în fiecare grup pentru interogările de căutare, trebuie să creați și să optimizați paginile site-ului.Prin efectuarea acestui pas, amintiți-vă că:

În cazul în care pentru a obține idei pentru noi pagini?

 1. Analizeaza rezultatele căutării;
 2. Analizeaza competitorii;
 3. Efectua o căutare pe site-ul web;
 4. Analizeaza gama de produse sau gama de servicii.

Aceasta este o procedură destul de lungă. Cu toate acestea, pentru a obține efectul dorit, cât mai curând posibil, este important să se efectueze lucrări importante privind formarea structurii paginilor.

PASUL №4. Lucrul la optimizarea site-ul intern.

După crearea unei pagini care urmează să fie distribuite căutări pe ele. Aceasta este o parte foarte importantă de promovare. Dacă lăsați-l să scape, proiectul nu va fi vizibil pentru publicul țintă care vine de la motoarele de căutare.

Pentru a optimiza paginile, trebuie:

1. Creați și publicați pagini de metadate:

 • Titlu, și anume titlul paginii, pagina care promovează vizibilitatea în motoarele de căutare.
 • Descriere, și anume scurtă descriere a conținutului paginii, care va afecta, de asemenea clasament pagina în rezultatele căutării.

2. Crearea și publică pozițiile H1-H6. Acestea ar trebui să fie plasate în textul paginii și precum și metadate care conțin cuvinte cheie. Este important să ne amintim că titlul H1 pentru o singură pagină este prescris doar o singură dată.

Cum de a promova un site-te

În plus, pentru optimizarea internă a site-ului este de asemenea necesar:

PASUL №5. Optimizarea conținutului.

Regulile de bază pentru formarea de conținut:

PASUL №6. Organizați-linking intern.

După crearea de pagini de destinație, trebuie să pună în aplicare internă de legătură, care va permite utilizatorilor și roboți de căutare pentru a naviga cu ușurință la alte pagini ale site-ului. Dacă nu, atunci sunt șanse ca acestea să nu indice Topul motor de căutare.

Cum de a promova un site-te

PASUL №7. Optimizare de navigare și designul site-ului.

Impactul de navigație și de resurse de proiectare privind indicatorii de promovare comportamentale. Cu alte cuvinte, dacă suficient utilizatorii pot naviga cu ușurință site-ul și designul său care nu provoacă respingere, aceasta contribuie la îmbunătățirea parametrilor de comportament ale resursei, care, la rândul său, îmbunătățește poziția proiectului în SERP. Prin urmare, sarcina acestei etape - pentru a îmbunătăți navigarea și designul site-ului.

Pentru a reduce rata de respingere este necesară pentru:

 1. În mod corespunzător aranja pagina „Despre noi“;
 2. Organizarea informațiilor pe site-ul;
 3. Verificați disponibilitatea și informațiile de contact privind costul bunurilor și serviciilor;
 4. Verificați posibilitatea de deplasare între pagini;
 5. Forma corectă a comenzilor;
 6. Modificarea culorii elementelor de pagină pentru un aspect mai plăcut.

În plus, puteți crea o versiune mobilă a site-ului, ceea ce va spori vizibilitatea unui site web pentru utilizatorii de telefoane mobile, care, de asemenea va contribui la creșterea conversiilor, datorită traficului mobil.

PASUL №8. Efectuați optimizarea externă.

Optimizarea externă implică o achiziție link-uri (link building) pagini promovate. Rețineți că nu este necesar să achiziționeze link-uri dacă nu ați terminat lucrul la optimizarea resurselor interne. În caz contrar, nu va obține efectul maxim, și destul de probabil face mai rău.

Pentru înaltă calitate, optimizarea externă este necesară pentru a produce următoarele lucrări:

Cum de a promova un site-te

Mai mult decât atât, este important să se creeze și să publice un astfel de conținut pe site-ul, care ar răspândi utilizatorii înșiși sau se face referire la acesta. Aceste link-uri sunt considerate a fi cele mai utile.

promovarea site-ului presupune un loc de muncă permanent pe o resursă: extinderea structurii sale, schimbarea textelor, procesarea meta tag-uri, lucru interne leagă și de a construi o greutate de referință naturală. Aceasta nu este o lucrare de o singură dată, iar procesul constant și consumatoare de timp, care necesită o înțelegere profundă a tuturor fazelor și nuanțe. Realizarea site-ul de ieșire în partea de sus poate fi numai performanța calitativă a lucrărilor privind SEO-promovare!