Cum de a promova un site tine - ghid pas cu pas

Am nevoie de optimizarea motorului de căutare? Aceasta este o întrebare retorică la care răspunsul este evident. Pentru traficul webmasterul mediu de căutare - principala sursă de vizitatorii site-ului. Pentru proprietarul afacerii - aceasta este cea mai ieftina sursa de noi clienti. Poate promova aproape orice site-ul ar fi cunoștințele și dorința motoarelor de căutare. Hai să vorbim despre ce cunoștințe aveți nevoie și care este baza de promovare a motorului de căutare.Principiile de bază ale funcționării

Sarcina motoarele de căutare - plumb vizitatori la site-uri care răspund nevoilor lor. relevanța paginii (se potrivesc) interogarea de căutare bazată pe algoritmi care iau în considerare mai mulți factori diferiți. Acești factori pot fi împărțiți în trei grupuri mari, pe care voi vorbi mai mult. Acestea sunt elementele de bază ale site-ului de promovare și trebuie să înțeleagă este necesar.

Este important de remarcat faptul că toți factorii pot fi influențate. Unii o influență mai ușor, unele mai greu, dar, în cele din urmă, poziția în rezultatele căutării depind în mare măsură de acțiunile de optimizare a.

Pentru problemele motor de căutare de relevanță de conținut, care este determinată de conținutul paginii. Printre acestea se numără:

Acestea ar trebui să fie optimizate pentru cuvinte cheie promovate.

Link-urile ajută motoarele de căutare determină valoarea paginii. Acestea sunt împărțite în interne și externe. Influența legăturilor externe se reduce treptat, cerințele de calitate sunt din ce în ce mai stricte, dar ei încă mai au un impact foarte mare asupra poziției. Link-uri interne sunt, de asemenea, posibilitatea de a influența poziția în rezultatele de căutare, în plus, acestea sunt libere, astfel încât acestea ar trebui să acorde o atenție deosebită.

factori de comportament

Factorii de comportament includ o gamă largă de opțiuni, aproape toate din care pot fi măsurate. Poate fi măsurat:

Nu puteți măsura numărul de utilizatori care au revenit la căutare, știe doar motoarele de căutare. Dacă aveți de gând să promoveze site-ul dvs., apoi ignora factorii de comportament este imposibil. La urma urmei, comportamentul cel mai precis utilizator indică un sistem de regăsire, dacă algoritmii de relevanță identificate în mod corespunzător pagina.

Cum de a începe promovarea site-ului?

Etapele de avansare de aproape fiecare meci site-ul (există excepții, dar ele nu vor spune). Singura diferență este în detalii, care de multe ori sunt individuale și depind de tipul de proiect. In total sunt cinci etape.Strângerea nucleu semantic

Semantică de bază - un set de cuvinte și fraze cheie care caracterizează un site pe ele și vor găsi resurse potențiale vizitatori din motoarele de căutare. Promovarea începe cu colectarea de CR, deoarece ajută să se identifice imediat cea mai mare cerere, prioritate și de a dezvolta un site cadru. Acesta este fundamentul fără de care astăzi poate fi distribuit doar în cazuri excepționale.

Ca prim pas, eroarea poate fi plină de faptul că toate etapele ulterioare de promovare va pierde eficiența. Dacă ați ratat câteva fraze cheie nu sunt de o importanță primară, acesta este un lucru, dar dacă din cauza neglijenței în colecția de cuvinte cheie ați creat o structură neregulată a site-ului, este destul de altul.

conţinutul de umplere

Conținutul de calitate - cheia succesului. În această etapă, încearcă adesea pentru a economisi bani, dar nu este absolut nimic. Trebuie să înțeleagă că salvarea cu privire la conținutul poate face mai mult pentru toate celelalte etape ale promovării (trebuie să-și petreacă un buget mai mare pentru link-urile să se înrăutățească factorii de comportament, etc.).

optimizare internă

Un punct extrem de important ca, deoarece conținutul poate avea o influență decisivă asupra promovării site-ului. Dacă arunci conținutul de lucru (metadate, titluri, documentele de înregistrare, etc.), adică:

  • Lucrările la gradul de utilizare și navigare;
  • Optimizarea vitezei site-ului, cod și alte aspecte tehnice care sunt importante pentru SEO;
  • perelinkovka interne;
  • Lucrările la structura site-ului.

Prin necesitate și alte lucrări efectuate, de exemplu, adăugarea de mikrorazmetki. Este important pentru toți, cu ajutorul unora dintre elementele, puteți influența în mod direct poziția în rezultatele de căutare pentru un număr de cereri. Restul afectează experiența generală de utilizare a motoarelor de căutare și site-ului.

link-uri externe

În plus, tot trebuie să mai întâi de evacuare și să aducă în minte toate metodele interne de promovare a site-ului, și după procedând la achiziționarea de link-uri externe. Este foarte posibil ca link-urile nu au nevoie de unele interogări, de ce le cumpere?

Analiza și îmbunătățirea factorilor de comportament

Această etapă este ultima, și el este un bun de optimizare este continuă. Despre factorii comportamentali am următoarele elemente:

Acestea sunt explicate foarte bine. Există, de asemenea, o notă de faptul că ignorați acest pas în promovarea site-ului imposibilă.

Alte metode de conducere de trafic pentru site-ul

Promovarea site-ul în motoarele de căutare nu este numai proces consumatoare de timp, dar, de asemenea, durabil. În cazul în care traficul este necesar rapid, să utilizeze metode alternative pentru a atrage vizitatori. Luați în considerare de bază.

Tachinare, și alte klikandery

Pentru a fi sincer, nu am nici o experiență în acest domeniu, așa că se poate baza doar pe surse terțe de informații. Prin urmare, toate aceste metode pot fi caracterizate prin cuvântul „potențial.“ La urma urmei, ei au potențialul în comparație cu celelalte metode pot fi:

Dar ele nu sunt potrivite pentru toate site-urile, dar acest lucru pentru a conduce vehicule de trafic pentru canalul este și nu uita despre asta. Traficul nu va fi foarte mare calitate dar va fi relativ ieftină.

concluzie

Pentru promovarea cu succes a site-ului aveți nevoie de: