Cum de a pune nou-născutului de a dormi - cu balansoar și fără prea mult copilul ar trebui să doarmă, și în ce poziție

Fiind o mama - aceasta este fericirea, și în același timp o mare responsabilitate. Și dacă mama nou formată, și experiența cu copilul, ca atare, nu are, nivelul de anxietate ea vine, uneori la limita. Nu vă alarmați în mod inutil, încredere în sentimentele tale, pentru a asculta vocea interioara - si atunci nu va avea întrebări cu privire la modul de a pune în pat nou-născut. De asemenea, este necesar să se consulte cu prietenii ei, care au deja experiență.Cât de mult somn ar trebui un nou-născut?

Această întrebare nu se poate răspunde fără echivoc, pentru ca fiecare copil ca unic ta. În plus, natura copilului și pe durata somnului afectată de faptul, ca timpul petrecut femeie gravidă în așteptare pentru reaprovizionare:

 • În cazul în care mama viitoare a dus o viață activă și distracție ei preferat a fost de echitatie in aer liber, atunci este probabil că va fi copil va arăta o activitate similară. Lay nu va fi ușor, mama mea va trebui să facă.
 • Dacă mama a iubit să-și petreacă timpul liber, situată pe canapea, fiul sau doochurka fi, probabil, de asemenea, un iubitor de somn. Cei mai mulți părinți noi simt că este noroc pentru mama mea, dar unele sunt îngrijorați cu privire la durata copilului de somn.

Cum de a pune nou-născutului de a dormi - cu balansoar și fără prea mult copilul ar trebui să doarmă, și în ce poziție

Nou-născuți, care nu a fost încă o lună, aproape de dormit 20-22 de ore pe zi, starea de veghe numai atunci când disconfortul pe care le aduce scutec foame și shimbarea. Pune-le nu este dificil, dar amintiți-vă că această cifră este aproximativă, iar cazurile sunt diferite. În cazul în care copilul are un apetit bun și o sănătate bună, dar visul dureaza 16-17 ore pe zi - asta e nici un motiv de panică mama.

Dacă fericirea mici mamei în mod constant plâns și nu a dormit pentru o lungă perioadă de timp, și a pus toată familia lui, ar fi oportun să se consulte un medic. Medicul pediatru va fi capabil de a diagnostica corect motivul pentru lipsa de somn, dar în unele cazuri, este necesar de a vizita un neurolog. Cauzele de anxietate pot fi colici sau dureri de cap cauzate de presiunea intracraniană. Nu așteptați și cred că totul va trece de la sine. Rezonabile pentru a obține consiliere profesională, pe care mama mea alege pentru sfaturi sau accidental.

În ce măsură să doarmă un nou-născut?

Ca și în cazul adulților, copiii au propriile lor preferințe personale în alegerea unei postura de somn. Așezați nou-născutului nu este la fel de convenabil pentru el - astfel încât să asigure că primiți de ieșire noapte de nesomn. Urmărind omul tău puțin din timp în timp (zi și noapte) timp de câteva săptămâni, puteți determina cu ușurință ce poziție de somn a ales un copil tau:

 • Unii copii place sa doarma pe spatele lor,
 • unii preferă să se odihnească pe o parte,
 • există copii care preferă să pozeze pe stomacul ei.

În orice caz, nu neagă copilul în confort și nu încercați să influențeze preferințele copiilor. postura selectat va asigura o ora de culcare rapid, și astfel ajută pune nou-născutului, cât mai curând posibil.

Deci, postura de somn sunt după cum urmează:

Cum de a pune nou-născutului de a dormi - cu balansoar și fără prea mult copilul ar trebui să doarmă, și în ce poziție

 • Pe partea din spate. Absolut postura în condiții de siguranță, în care copilul dumneavoastră va fi confortabil și mama mea. firimiturile stiva de pe spate poate fi atât ziua cât și noaptea. Multi copii dorm cu plăcere în această poziție, brațele și picioarele întinse.

Cum de a pune nou-născutului de a dormi - cu balansoar și fără prea mult copilul ar trebui să doarmă, și în ce poziție

 • Pe partea sa. Lay firimituri în poziție pe flanc în timpul reprize de somn. Pentru ca copilul nu este predat, puteți să încadrați un flanc de laminate într-o rola de scutec strans, un prosop sau o pătură. Această poziție este bună, deoarece, în caz de regurgitare după hrănire copilul nu este în pericol de sufocare. Nu uitați să alternați părțile, pe care ai pus copilul tau. De exemplu, noaptea trecută ar putea fi pe partea stanga, iar mâine - dreapta.


Cum de a pune nou-născutului de a dormi - cu balansoar și fără prea mult copilul ar trebui să doarmă, și în ce poziție

 • Pe stomacul lui. Această postură pentru somn inca provoaca in randul pediatrilor si mamele experimentat o mulțime de discuții. Unii cred că nu este nimic greșit în faptul că copilul doarme pe burta lui, și altele - care cresc riscul de sindrom de moarte subita. Sa observat că copiii dorm pe stomac, suferă mai puțin colici, deoarece există un fel de masaj abdomen, ajutând să se deplaseze mai ușor departe de gaze din intestine de somn.

Metode de copii ouătoare

Modalități de introducere a nou-născutului este într-adevăr o sumă uriașă, dar toate se reduc la cele trei comune elemente utilizate ocazional:

 1. Propunere de boală.
 2. Co-dormit.
 3. somn de sine.

Propunere de boală - un mod eficient și rapid pentru a pune copilul să doarmă, dar foarte curând vei realiza că acest lucru nu este o opțiune. La sugari este sistemul vestibular foarte slab, astfel încât acestea sunt ușor de rock pentru a dormi, dar copilul obișnui repede această metodă de a merge la culcare și va necesita în mod constant. Va trebui să-și petreacă ore de mers pe jos în jurul casei cu un copil. Ca urmare, copilul va fi fericit și vesel, și mama mea în pericol de a fi somnoros și iritabil, deci utilizați această metodă pentru a stabili un nou-născut pentru a dormi mai puțin.

Co-dormit este benefică, deoarece mama si copil. Se crede că, în acest caz, o mamă care alăptează este activat lactației și somnul copilului devine mai profund și mai relaxat. Singurul negativ este faptul că tatăl unei familii cu timpul necesar pentru a trece de la patul conjugal pe canapea.

Cum de a pune nou-născutului de a dormi - cu balansoar și fără prea mult copilul ar trebui să doarmă, și în ce poziție

Auto adormi la sugari este, de asemenea, găsite. Unele mame aplicat uneori eforturi herculeană, care ar fi pus să doarmă copilul, folosind toate metodele posibile și consiliere bunicile. Așa că atunci când aud că copilul nou-născut să doarmă pe cont propriu, au surprins chiar și acest fapt. De fapt, obiceiul de a adormi în mod independent, ușor doar atunci când repetați același ritual de plecare să doarmă pe o bază de zi cu zi, adică, modul de observare.

De-a lungul timpului, copilul va înțelege că, după o noapte va aștepta pentru o baie caldă și o sticlă de lapte (sau sîn) cald, după care mama l-au pus în pat și a adormit. La început, nu toată lumea va fi atât de netedă, dar dacă repetați acest ritual într-unul și același timp, copilul se va obisnui cu ea. Fii ferm, ușor și persistent repetați acțiunile sale din nou și din nou - și apoi rezultatul nu va dura mult timp.

Cum de a pune un copil fără balansoar noaptea?

 1. Asigurați-vă că ora de culcare copilului. Un semn sigur de oboseala - acest lucru este atunci când copilul căscat, ochi terț, motiv capricios. La aceasta varsta, copiii obosesc mai repede, astfel încât să nu întârzie - du-te lenjerie de pat.
 2. Se prepară o baie cu un decoct de plante, sau de a folosi spumă de baie pentru copii: în farmacii este o selecție largă de amestecuri pe bază de plante gata făcute pentru copii de înot. Mulți copii place să înoate, puteți achiziționa, de asemenea, un cerc special pentru scăldat copilul, care permite copilul să înoate pe cont propriu, stau pe linia de plutire. Cu toate acestea, în nici un caz nu lăsați grudnichka în apă, fără supraveghere, este periculos pentru viață.
 3. Inainte de a merge la culcare sau hrăni copilul amestecul de san, foamea nu va permite copilul să doarmă liniștit, se va trezi periodic, plângând și capricios. Nu este necesar să se recurgă la boala de mișcare nou-născut când sa trezit brusc pe timp de noapte. Verificați scutecul, încearcă să-i dea piept sau mamelonului. Pat-l pe spate sau de cap, pentru a lua brațele și să-l apăsați pentru ea. vorbi în liniște și ușor pentru el, acțiunile tale ar trebui să fie încrezător și calm.

Ajută-ți copilul să adoarmă în favoritul său prezintă nici o problemă, avem nevoie de a găsi doar propria rețetă pentru calm. Mama cântând lullabies includ muzica moale, care imită zgomotele naturii, da puțină apă să bea cald. Fiecare familie are secretele sale. există în lista proprie.

Cum se obișnuiască să doarmă în pătuțul lui?

Cum de a pune nou-născutului de a dormi - cu balansoar și fără prea mult copilul ar trebui să doarmă, și în ce poziție

De fapt, pentru a preda copil să doarmă în pătuțul ei pentru mama mea nu prezintă dificultăți deosebite. Cel mai important lucru pentru a înțelege ceea ce vrei cu adevărat. Dacă ați practicat înainte de culcare împreună, atunci ar trebui să înceapă să se mute patul copilului lui. Apoi, hrana pentru animale pe timp de noapte, puteți schimba copilul. Treptat, atunci când copilul se obisnuieste la locul lui, te poate împinge pat la o distanță. În această privință, este mai bine să nu ia timp pentru a face lucrurile treptat și în etape, dând copilului și mamei să vină la termeni cu situația.

Cât de repede acalmie copilul?

Nou-născut grudnichka ușor perioadă de acalmie, în cazul în care mama, înfășarea și tremurături, să ia copilul în brațe. Unii copii dorm pentru perioade lungi de timp într-un scaun cu rotile, care a zguduit părinții. Utilizarea suportului sau leagăn special pentru copii este destinat, de asemenea, pentru a facilita eforturile de adulți, în scopul de stabilire. alternativă modernă la trăsurile și mersul pe jos lung pe camera - este de a utiliza fitball. Luând mâna copilului și stând pe fitball, mama este foarte ușor de rău de mare, și apoi Tuck copilul.

Sfaturi pentru copii Găini

 • Asigurați-vă că temperatura și umiditatea din camera a fost la un nivel adecvat. Pentru temperatură optimă nou născut variază în 18-22 de grade. Cazul de 25-27 de grade, nu este necesară, dacă nu este rar.
 • Imbaiati firimiturile înainte de a merge la culcare, a pus o îmbrăcăminte curată, caldă, confortabilă.
 • Asigurați-vă că copilul este hrănit.
 • Stinge lumina luminile din cameră, lăsând doar veioza inclus, pune copilul.
 • Sing cântec de leagăn pentru copii. Lăsați copilul nu au fost încă să înțeleagă semnificația cântecelor, situată în poziție uddobnoy, dar înțelege în mod clar un singur lucru: mama mea aici, ea îl iubește.

Natura a pus in fiecare femeie instinctul matern, care se transformă instantaneu imediat ce mama mea ar lua nou-născut în brațe. Amintiți-vă că calm, încrezător în corectitudinea acțiunilor mama într-adevăr nevoie de copilul tău.