Cum de a pune semnale luminoase pentru tencuiala pereților cu propriile sale mâini fotografie

Din calitatea glet de ipsos va depinde în cele din urmă, foarte, foarte mult. Lucrările ulterioare privind decorarea instalațiilor spațiale interioare sau exterioare vor fi efectuate exact pe partea de sus a stratului de tencuială. Intrebati orice tencuitor maestru despre importanța tencuieli de calitate și de a obține un răspuns clar cu privire la cât de important este să efectueze această fază a lucrării în mod corect.Cum de a pune semnale luminoase pentru tencuiala pereților cu propriile sale mâini fotografie

De asemenea, oricare dintre ele pentru a sărbători un detaliu foarte important. cel mai important pas în pereții ipsos ale unei balize care prezintă speciale competente și credincioși. Vrem să-ți spun. cum de a pune balize ipsos. În primul rând aveți nevoie pentru a determina ordinea. atunci când aceste aceleași faruri stativ.

semnalizatoare Când necesare

Răspunsul este destul de simplu. înainte. așa cum ai început să pună un strat de tencuială. Este important să ne amintim că suprafața este destinată sub tencuială, trebuie să fie pregătită. Acest lucru înseamnă:

 • Pe suprafața de lucru, dacă un perete sau tavan, nu trebuie să existe diferite tipuri de rosturi, fisuri, urme de ipsos vechi sau tapet, și așa mai departe. D. Peretele trebuie să fie neted și perfect plat.
 • Dacă fisura este gravă și suficient de adânc, poate fi nevoie de armare.
 • Porțiuni de tencuiala de suprafață, care stau în mare măsură pe pereți - .. Proeminențele lipirea cărămizi, etc., trebuie să fie îndepărtate și tratate cu trenuri speciale, mai bune decât cele care vor fi în continuare tencuieli.
 • În cazul în care lucrările planificate cu compoziții pe bază de ciment, o suprafață de beton, se recomandă să se fixeze suplimentar rețeaua de suprafață ipsos de construcții.

Cum de a pune semnale luminoase pentru tencuiala pereților cu propriile sale mâini fotografie

 • Este de dorit să se pre-tratarea pereți sau plafoane, cu un grund special de penetrare profunda, este mai bine să efectueze această procedură de mai multe ori.
 • Adecvată și este adevărat pentru mulți dintre cei care au început reparațiile, prețul de emisiune și a cheltuielilor. Din această axiomă simplu: este mai bine pentru a pune stratul de tencuială maxim admisă subțire. Prin urmare, este foarte important să se stabilească balize, astfel încât un strat de tencuială avansat scăzut. Nu a fost reperat în mod corect baliza în acest caz, va crește costul total al efectuarea lucrărilor de tencuire.

  În noua calitate și finețea a pereților mai bine decât casele construite în perioada sovietică. În consecință, pereții din casele vechi necesită timp decât în ​​cele noi.

  Cum de a pune semnale luminoase pentru pereti din ipsos

  Cum de a pune semnale luminoase pentru tencuiala pereților cu propriile sale mâini fotografie

  corectitudinea faruri

  Mai corect ar fi să vorbim despre corectitudinea faruri. A existat o serie de norme specifice:

  • Beacons va servi ca element definitoriu în pregătirea plafoanelor plane sau pereți. În cazul în care nu este de așteptat de suprafață curbă intenționată, acestea ar trebui să fie strict verticală sau orizontală.
  • Toate instalate pe suprafața (o suprafață) balizele ar trebui să fie în același plan, atunci când ne-am expune, de exemplu, două sau trei faruri pe perete sau tavan, acestea vor fi situate în același plan. Dacă punem semnalizatoare, astfel încât oricare dintre cele trei nu vor cădea în același plan cu cele două anterioare, tencuiala de balize stabilite astfel vor fi inegale, și în viitor, chiar dacă nu imediat, acesta va fi vizibil.
  • Beacons trebuie să aibă rezistență bună, pentru a prelucra suprafața tencuielii, ei nu au peșteră sub presiunea așa-numitele reguli.
  • Este important să se stabilească în siguranță și ferm balizele de pe suprafața de lucru.
  • În ceea ce privește distanța, răspunsul la întrebarea -Cum pentru a seta corect balize? - este după cum urmează: la o distanță confortabilă de tencuit. Profesioniști recomanda balize instalate la o distanță unul față de celălalt în aproximativ 1-1,5 metri.


  Cum de a pune semnale luminoase pentru tencuiala pereților cu propriile sale mâini fotografie

  Micul nostru ajutoare - faruri

  • Micul nostru ajutoare - semnalizatoare ar trebui să fie îndepărtate cu ușurință și în mod liber, după o rezistență suficient de ipsos, dar până la solidificare completă. Desigur, ele pot să nu prezinte urme de prezența lor, dar există cazuri în care câmpul nu este îndepărtat în timp, prin farurile monitorului sau alte acoperiri erau pete de rugină, și lucruri neplăcute similare:

  Pentru iubitorii de economisire este recomandat să se aleagă semnale luminoase mai ieftine, astfel încât, după toate lucrările de tencuit necesare, acestea ar putea fi pur și simplu aruncat afară.

  unelte necesare

  Pentru a produce poziția balizele de marcare pe pereți sau plafoane, aceasta trebuie să evalueze suprafața și determină planul stratului overlay necesar. Această procedură se numește „staking“. Pentru aceasta avem nevoie de:

  • fir cu plumb pentru marcarea linii (verticale) pe suprafață;
  • așa-numitul „nivel de spirit“ (sau gidrouroven), care va servi pentru a marca liniile, dar orizontală;
  • De obicei, despre care am vorbit deja. Este necesar să se stabilească în mod corect planul și verificați perete sau tavan în neregularităților (în combinație cu nivelul);

  Cum de a pune semnale luminoase pentru tencuiala pereților cu propriile sale mâini fotografie

  • nivel;
  • Cablu de vopsea speciala cu vopsea: ea poate ajuta să faceți o marcare rapidă a liniilor lungi;
  • creioane sau markere, creioane colorate;
  • monofilamente (adecvat și pescuit). Acesta va servi pentru a defini balize și reglementările avioane ipsos;
  • burghiu sau un ciocan cu un set de duze. Ei vom detalia perete pentru a instala dibluri, care, la rândul lor, ar fi necesare pentru a întinde linia de pescuit;
  • lasere nivel. Opțional, este necesar pentru a facilita procesul de trasare;
  • cruciade și șurubelniță dreaptă.

  Procesul de „trasare“

  În această etapă a lucrării, de fapt, nu este nimic dificil. Principalul lucru - nu se grăbește-te și de a efectua toate etapele strict în ordine:

  Cum de a pune semnale luminoase pentru tencuiala pereților cu propriile sale mâini fotografie

  Pregătirea suprafețelor pentru tencuire

  Cum de a pune semnale luminoase pentru tencuiala pereților cu propriile sale mâini fotografie

 • De la punctele condiționale A și B este măsurată orizontal către centrul și punctul de reper 10 cm (convențional C și D). Se repetă 4 și 5 puncte, dar pentru noile puncte.
 • Distanța de la C la D este necesar să se împartă în părți egale, astfel încât fiecare dintre ele a fost de aproximativ 10-13 cm. Observați mai punct (convențional E și F), care poate fi mai mult de două, în funcție de lungimea suprafeței. Similar cu punctul anterior construi E1 și F1.
 • Diblurile cu șuruburi de la punctele A, A1, B, B1, rotire, astfel încât suprafața în spatele ei la o distanță de 1-1,5 cm. Pentru punctele rămase efectuează aceeași operație prin înșurubarea capacului până la limită. Acum, primele patru puncte ale întinde sfoara. Să ne întind și diagonală de la A la B și de la B1 la A1.
 • In mijlocul segmentelor A și punctele nota B-A1-B1 A2 și B2, respectiv. Apoi, găurile sunt forate pentru dibluri.
 • Prin șuruburi de la aceste puncte este încercat să controleze nivelul de verticalitate. În primul rând, de la A la A2, apoi A2 la A1. Exact la fel - la punctele grupa B
 • După ce tensiunea de pe linia de pescuit la aceste puncte sau dantelă ușor pentru a determina dacă planul necesar avansat. În cazul în care liniile de pescuit sau cabluri de atins centrul potențial Triangle noastre, am obținut rezultatul dorit.

  Acest proces este descris pentru alinierea pereților. Să ne întoarcem la problema foarte importanta.

  semnalizatoare de instalare

  Cum de a pune semnale luminoase pentru tencuiala pereților cu propriile sale mâini fotografie

  Mai recent, a servit ca deșeuri de lemn diferite semnale luminoase, conducte de tăiere, etc În prezent, și cu diversitatea actuală de pe piața construcțiilor este mai bine să utilizați un profil special: .. o înălțime de 0,6 cm sau 1 cm.

  Aceste profiluri sunt realizate din oțel ușoare. Aceasta ar trebui să acorde o atenție deosebită calității achiziționate profilului, deoarece acestea sunt ușor deformate. Cel mai bun profil montat pe un soluții adezive speciale. Pentru aceasta, putem tăia un profil pe segmentele de lungime egală cu distanța dintre șuruburile vymerennym definind o suprafață plană pentru tencuiala. Se prepară o soluție cu o spatulă „Slaps“ așeza soluție pentru profilurile punctelor de fixare, respectând o distanță de 10-20 de centimetri.

  Noi luăm și pus profilul nostru peste bătaia. Păstrarea apăsat până când se blochează. Orice soluție lipici excedent, care vin după fixare, este recomandat pentru a elimina imediat. Este important să se ia în considerare utilizarea regulii - farul trebuie să fie strâns presat împotriva lui.

  De asemenea, este posibilă instalarea de balize, fără mortar, utilizând o elemente de fixare speciale din plastic. Există opțiuni pentru un semnalizator dintr-o soluție în cazul în care, în loc de același profil de baliză dorit generat din aceeași tencuială. Ca cu elemente de fixare din plastic, există principiul de lucru este același: toate lucrările efectuate sigur pentru a verifica cu regula.

  concluzie

  Cum de a pune semnale luminoase pentru tencuiala pereților cu propriile sale mâini fotografie

  FARURI pereți ipsos

  tencuiala de perete FARURI este ușor de pus pe cont propriu. Este de remarcat faptul că, în ciuda complexității aparente, procesul poate fi destul de ușor făcute cu propriile mâini. Nu uita să respecte tehnologia.