Cum de a realiza o casa lunga si gene luxuriante

Funcția principală a genelor - protejarea ochilor de a fi lovit de corpuri și obiecte străine. Cu toate acestea, uitând despre această caracteristică frumusețile moderne au apreciat valoarea estetică a genelor pe față și toate forțele care doresc să sublinieze volumul lor, lungime și curbe.Așa cum se spune, diavolul trăiește în detalii. Chiar și cu ochii mari, frumoase si expresive, înțelegem că cadrul lor joacă un rol important. O serie de frumuseti moderne tinde să aibă gene groase și lungi. Dar asta nu arata ridicol, după ce toate ar trebui să se străduiască să naturalețe.

Deveniti proprietarul lungi și luxuriante, pe langa genele cele mai naturale posibil și la domiciliu, fără ajutorul unor experți în capacitate, sau fără achiziționarea de medicamente scumpe.

Structura genelor

Pentru a obține rezultatul dorit, trebuie să înțelegem mai întâi ce sunt.

Acest par a avea o tulpina si radacina. Rădăcina se termină așa-numitul bec. Această parte este responsabil pentru lungimea ratei de creștere și grosimea genelor.

etapa de creștere

La fel ca toate firele de păr, fiecare genelor trece prin trei etape de creștere

 • fază activă de creștere,
 • stare faza de repaus,
 • pierdere.

Toate cele trei etape durează în general pentru o perioadă foarte scurtă de timp, de la 150 la 200 de zile.

Pentru a îmbunătăți calitatea genelor ar trebui să asigure nutriție îmbunătățită a foliculilor de par, cresterea parului si elasticitate. Prin urmare, pentru a rezolva problema noastră trebuie să fie cuprinzătoare.

În primul rând, vom face ajustări la putere. Este suficient pentru a adăuga la produsele dieta, cum ar fi nuci, legume, fructe, încercați să evitați coapte și cârnați - gene nu numai, dar, de asemenea, pielea, unghiile vă va spune mulțumesc.

Un impact semnificativ asupra genelor și a ceea ce ne-am pus pe ele și pe pielea din jur. Ie cosmetice, în contact cu pielea sau direct în jurul valorii de gene le pot da un efect favorabil sau negativ. Prin urmare, este necesar să se verifice sumele datorate înainte de cumpărare. Evitați mijloace, care includ cele menționate propilen glicol, diazolidinil uree, imidazolidinil uree (II Germol și Germol 115) aluminiu.

Un factor important este dacă aveți obiceiul de a lua machiaj înainte de a merge la culcare. In timpul somnului, genelor rimel vopsite se pot rupe. Machiaj previne respirația pielii, care, de asemenea poate încetini semnificativ creșterea procesului de gene.

Și, desigur, să evite stresul, încercați să nu fie nervos și urmăriți sănătatea dumneavoastră.

Complexul este de a îmbunătăți lungimea și volumul de gene de la domiciliu

După ce a studiat, în vederea realizării obiectivelor insuflat procedurilor Ballroom de îngrijire.

Acest sfat poate părea ciudat pentru cineva, dar pieptene cililor lor perie specială. În procesul de pieptănare stimuleaza circulatia sangelui in jurul foliculilor de par.Starea pielii pleoapelor și direct afectează genele noastre. Prin urmare, da atenția cuvenită. Folosiți creme specializate, se aplica comprese, hidratează, hrănește pielea pleoapelor.

pachete excelente dovedite de ceai verde la ceea ce ei ar putea fi ca un pic mai rece și caldă.

Masaj de secol - este o altă procedură în banca noastră purceluș. Se poate face. Amestecarea suc de aloe si ulei vegetal, proporția de 1 la 2 m.

Metode eficiente pentru a consolida gene de la domiciliu sunt descrise aici.

Vitamine si uleiuri

Ei bine, aici a venit timpul să se familiarizeze cu „artileria grea.“ Uleiuri și vitamine din complexul au un impact puternic asupra creșterii genelor. Folosind cursuri din timp în timp, vei fi întotdeauna o frumusețe cu ochi adânci și expresive. Principalul lucru - verifica fiecare ulei la o reacție alergică înainte de utilizare.

Pentru a nu se face rău, trebuie să vă amintiți următoarele reguli:

 • uleiuri aplicate și vitamine sau amestecuri ale acestora gene decojit și sprâncene;
 • în procesele inflamatorii ale bulbilor oculari ai acestor proceduri trebuie să se abțină;
 • Rata opri daca mucoasa inflamată a ochiului;
 • nu folosiți ulei dacă sunteți hipersensibil.

Pentru rezultate vizibile trebuie să utilizați ulei la cursuri timp de 14-30 zile. În mod regulat de 2-3 ori pe săptămână aplicat compoziții pentru gene.

Utilizați uleiuri algoritm

 1. Complet elimina make-up de gene si pielea din jurul ochilor.
 2. Puțin încălzească o mică parte din ulei.
 3. Aplicați uleiul în orice mod convenabil pe partea de sus a genelor. ulei Rastechotsya-se pe partea de jos.
 4. Se îndepărtează excesul.
 5. Stand ulei nevoie de timp - de obicei o oră.
 6. Îndepărtați uleiul cu un tampon de bumbac.

Nu merge la condamnatul unui cadran solar, dacă se aplică uleiului de lovituri de bici. Este de dorit să se efectueze această procedură înainte de culcare.

ulei de ricin

Cea mai opțiunea de buget, în timp ce acesta nu-și pierde în eficiență. Cu siguranță, cel mai popular ulei pentru gene. Ea afectează consolidarea părului, prin urmare, este recomandabil să se adauge componentele acestora care vizează îmbunătățirea nutriției și a creșterii. Poate fi vitamina E, alte uleiuri - caise sau de semințe de struguri. Atunci când este aplicat ar trebui să fie deosebit de atent pentru a evita contactul cu pielea, deoarece Aceasta poate provoca iritații și umflături.

ulei de migdale

Cea mai buna alegere pentru a spori creșterea economică. Rezultatul va fi vizibil după curs de o lună. pentru că este destul de lichid, este recomandat să picteze genele la mijloc, apoi în direcția uleiului stechot ei înșiși becuri. Pentru a îmbunătăți rezultatul, precum ulei de ricin, uleiul de migdale poate fi ușor preîncălzite.

ulei de brusture

Cântece de laudă despre beneficiile acestui ulei pentru păr practic fără încetare. Dar poate avea același efect asupra cililor. Vă mulțumim taninuri în compoziția sa, cili noastre devin mai puțin sensibile la fracturi, și anume, devin puternice si rezistente.

ulei de piersici

În special femeile sensibile le pot utiliza în condiții de siguranță ca este hipoalergenic. Nimic rău nu se va întâmpla în cazul în care unele ulei ajunge pe piele pleoapelor, aceasta nu produce iritații, ci mai degrabă contrariul. Un alt avantaj semnificativ - nu este nevoie să-l scoată după ceva timp, uleiul rămas. Acesta poate fi lăsat pe gene de până la 8 ore înainte de culcare.

ulei de măsline

Ea nu produce edem. Acesta are un efect pozitiv atât asupra cililor și pe pielea pleoapelor.

alte uleiuri

În continuare se va discuta despre uleiul care nu este utilizat în forma sa pură. Acestea trebuie amestecate în anumite proporții cu ulei de bază menționat mai sus.

Ulei din germeni de grau - o sursă de vitamine este diferită consistență groasă. îmbogăți în mod semnificativ de ulei de ricin.

uleiul de cătină este capabil de a restabili structura părului. Folosit în proporții egale cu migdale și de ricin.

Camforul trebuie utilizat cu precauție - două sau trei picături pe o bază lingură (ricin sau brusture).

ulei de Jojoba - baza proteinelor complement necesare și aminoacizi.

În concluzie, vă sugerăm să se familiarizeze cu mici trucuri și cascadorii în machiaj, care vor face gene mai groase: