Cum de a recupera rapid un om - primii pași

evenimente mondiale Cronica știri fierbinte din întreaga lume versiunea completă

Cum de a recupera rapid un om - primii pași
Probabil toată lumea știu sentimentul, când totul cade din mâinile și lumea exterioară începe să scadă, sute de mii de fragmente mici. În special, se confruntă cu aceste cupluri, dintre care omul este plecat. Acum vom încerca să vă spun în detaliu despre cum să se întoarcă omul și din nou face lumea incendiate culori strălucitoare.Înainte de a vi se va lua orice acțiune, ar trebui să gândească de două ori și în cele din urmă să decidă ce doresc cu adevărat. Poate te simți frica de singurătate și nesiguranță, și nu știi cum să se ocupe cu ea? Poate că într-adevăr a pierdut o parte bucata de sine, și tu știi cu cine doriți să-și petreacă restul vieții, pentru a ridica un copil, și să moară într-o singură zi?

Etapa №1. Faceți o analiză detaliată. La urma urmei, nicăieri bărbații nu lăsați soțiile lor și nu merg la amanta lui. Adunați-vă gândurile, luați emoțiile sub control complet și analiza ultimei reacții, evenimente, conversații și comportamentul. Ea determină când totul a început, și dacă există o posibilitate cumva toate astea rezolva? Care este principalul motiv pentru îngrijirea soțului de familie? Poate că toate acestea a trecut mult timp, si pur si simplu nu a observat sau nu a vrut să ignore anumite semnale?

Etapa №2. Tune la emoții pozitive. Dacă sunteți încă chinuit despre cum să se întoarcă dragostea de fostul partener, și să păstreze relația în această etapă, atunci răspunsul nu va trebui să caute o lungă perioadă de timp: „Nereusita“ Faptul că un iubit-o ai plecat, este un semnal îndemn care vă solicită să se schimbe. Pentru a restaura familia, ai nevoie în fiecare zi este puternic de lucru pe ei înșiși și propriile lor stereotipuri.

Cum să se întoarcă soția altei femei - ce să nu facă?

1. În genunchi cerșit pentru a merge înapoi. Acest comportament va aliena în continuare doar unul pe altul.
2. Nu există nici un „sex liber“. Daca sexul, este doar din dragoste, iar în cazul în care prima se va întoarce la familie. În caz contrar, nu se poate întoarce, deoarece vă va lua doar ca un „prim ajutor pentru sex.“
3. Fără taxe, reclamații și reproșuri. Amintiți-vă, în dezintegrarea relațiilor de familie nu se întâmplă că doar unii o să vină. Întotdeauna vina ambii parteneri. Desigur, unele mai puțin și ceva mai mult, dar o astfel de constatare nu ajută să se întoarcă cel iubit.
4. Nu face asta un om gelos ex. Deși toți oamenii prin natura lor - proprietarii nu-ți arăt toate astea calm față. Mai mult decât atât, nu pretind că trăiești fără el dulce în schimbarea ta viață nu sa întâmplat. Vorbește sincer și spune-mi ce ai analizat propriile defecte și gata acestea nu mai sunt tolerate.Cu toate acestea, dacă ajungem undeva și a ratat ceva din toate vyshenapisannogo încălcate, nu este necesar să se depună o panică, trebuie doar să ia lucrurile sub controlul lor. Recunoaste, niciodată nu este prea târziu să se schimbe. Încercați să arate omul tău că el putea să-și piardă pentru totdeauna.

Cum să se întoarcă un om, dacă ar fi avut cealaltă femeie?

Această situație are două capete. În primul rând - dacă sunteți în fiecare celulă a corpului tau simte că este doar o pasiune minut, apoi acționează. În al doilea rând - în cazul în care aceasta este cealaltă femeie, pe care el a fost mereu în căutarea, este mai bine să da drumul și mergi mai departe. Dacă doriți să se întoarcă un iubit-o înapoi la familie, un pic mai așteptați. Poate că el însuși își dă seama că relația stabilită pe parcursul anilor petrecuți împreună, mult mai valoros (dar au nevoie de unele ajustări), mai degrabă decât pe jumătate coapte cu o femeie la întâmplare.

Nu uita că dragostea nu trece fără a lăsa o urmă în inima ei rămâne pentru totdeauna o mică bucată. Omul abia s-au răcit și ai nevoie să-și condimenteze sentimentele sale din nou. Dar soțul nu ar trebui să creadă că, dacă el a mers la amanta sa pentru familia ta un astfel de act este un fenomen normal. Și el poate merge de mai multe ori și din nou să se întoarcă atunci când vrea.

Trebuie să-l facă să înțeleagă că a rupt cu trecutul o dată pentru totdeauna și este chiar dispus să-l ierte, dar, de asemenea, fostul soț trebuie să se străduiască să trăiască printr-o nouă rundă în relația ta de dragoste. Încearcă să nu-l insulte mai Înălțați și laudă pentru nimic. Și vă asigur că omul nu ar vrea să scape de o femeie care îi pasă cu adevărat.

Cum să se întoarcă fostul om tânăr, dacă ar fi vrut să burlacilor viață?

Micul trebuie să-i permită să se bucure de libertate. Adesea, oamenii dau seama în cele din urmă că această libertate și nu au nevoie, și că stereotipul fals: „Eu nu am mers pe jos în sus“, deoarece tineretul doar stă în capul lui. De asemenea, este posibil - începe comunicarea cu noi femei, el ar înțelege că „Ei sunt - acest lucru nu este pentru tine“.

Dar dacă un om îi place o viață burlac? Nu este nevoie să se încălzească situația mai bine-i dea o mână liberă. Dacă relația ta înainte de a Parting grav încordate, în timp ce cel mai bun consilier și ajutor. Acesta va oferi o șansă de soția lui abia prinde răsuflarea și să se răcească. Dacă va fi prea intruziv, aceasta doar va agrava situația deja dificilă.

Nu pierde contactul cu ex-ta, iar dacă acest lucru sa întâmplat deja - să încerce să le reînnoiască. Dacă există un urmaș comun, cu ocazia primei reuniuni este deja disponibilă. În cazul în care copiii nu sunt disponibile, poate fi apelat la el pentru ajutor, cum ar fi cea în casă, ceva a mers prost și nu sunt în măsură să-l repara. În cadrul întâlnirilor se comporta extrem de frumos și prietenos. Este important să nu aibă conversații pe tema separării, fără scandaluri și accese de furie, acuzații și lacrimi și plângeri ale vieții intolerabilă. Ar trebui să fie întotdeauna fată distractiv și lipsită de griji, lasa fostul vede ca a ratat.

Cum să se întoarcă fostul partener și de a lua dragostea lui? Pur și simplu, el trebuie să înțeleagă că ești femeia, fără de care este spațiu gol. Pentru a face acest lucru, pur și simplu trebuie să se uite peste tot și întotdeauna uimitoare, nu contează pentru a găti alimente la aragaz, te duci la magazin sau de a lua-out sac de gunoi. Este, de asemenea, susținută de prietenii ex-soț, și dacă el vrea să le transfere la nivelul următor - îl va simți și va trebui să decidă - să le dea un nou impuls, sau lăsați-l în loc.

Încercați să nu uitați niciodată un detaliu important - omul ar trebui să înțeleagă pe deplin că poate schimba totul și este gata de a schimba vechiul mod de viață și de ce ai nevoie de ea. Cu toate acestea, ține cont de faptul că comportamentul foștilor bărbați ar trebui să fie supuse, de asemenea, unele modificări. Prin urmare, numai atunci este plecat va fi mai bine pentru a discuta despre toate - pe care nu le place fosta soție și vice-versa.