Cum de a reduce sau de a crește conținutul de grăsimi al laptelui, conținutul de grăsime al laptelui, de sân scăzut de grăsime

Intr-adevar, probleme cu alăptarea mama bătute nou adesea atribuită faptului că ei se aplece laptele matern (sau, dimpotrivă, un lapte matern gras), ignorând complet alte motive posibile pentru creșterea în greutate mică sau comportamentul supărătoare la sân a copilului. Deci, de multe ori copilul se câștigă în greutate este rău doar pentru că mama este prea des se schimbă partea de alimentare. Faptul că laptele în uniforma sa de compoziție. Primul copil suge așa-numitul „înainte“ (laptele matern lichid, 90% apă), care satisface nevoia lui de a bea. A fost doar după „frontul“ începe să curgă „înapoi“ lapte, bogat în grăsimi. Dacă schimbați de multe ori partea de alimentare, copilul va primi în principal „din față“ lapte. Având în vedere că grăsimea în ea un pic, dar o mulțime de apă și zahăr din lapte, creștere în greutate slabă și anxietatea de durere în burtă (acesta din urmă din cauza lipsei majorității de copii lactaza digera zaharul din lapte) este furnizat. Prin urmare, pe parcursul unei alăptării nu se recomandă să se schimbe la copil ar putea ajunge la „spate“ din laptele matern gras, și au fost umplute.

În cazul în care alăptarea este organizată corect, care rezultă laptele matern copilul este optim, este necesar ca firimiturile speciale de grăsime. Și chiar dacă ți se pare destul de culoarea galbenă (am folosit să cred că mai mult lapte galben, asa ca mai grasa), în cazul în care copilul este hrănit și mulțumit, înseamnă că este în deplină concordanță cu nevoile sale în acest moment. Dacă încă mai cred că conținutul de grăsime din laptele matern nu au suficient, există un regim alimentar special pentru alăptare și remedii populare care pot ajuta să-l crească. De exemplu, aceasta reteta:

nuci decorticate Brew lapte de fierbere, se lasa la infuzat timp de o jumătate de oră, să ia de 2 ori pe zi, timp de 1/3 ceasca.

Se crede că nucile crește conținutul de grăsime al laptelui matern, dar nu uitați că acestea sunt foarte alergeni si pot provoca stomac deranjat copilul.

Dacă sunteți îngrijorat cu privire la faptul că, dimpotrivă, aveți prea gras laptele matern, încercați să bea 2L mai fluid pe zi (optimă - 2,5 litri), incluse în dieta supe, produse lactate lichide, etc.

Cu toate acestea, cele mai multe ori se dovedește că nimic să vă faceți griji. Conținutul de grăsime al laptelui matern - o valoare constantă determinată genetic, și perfect se potrivește cu nevoile copilului. Deci, dacă credeți că problemele cu alimentare datorită faptului că aveți laptele matern prea lichid, conținut scăzut de grăsime, sau, dimpotrivă, prea multă grăsime, cel mai bine este să se consulte cu experți în domeniul alăptării. Este foarte probabil ca problema se găsește în altceva (dispozitivul de blocare săraci, hrănire pe ceas, etc.)