Cum de a restabili vederea și a scăpa de ochelari

Cum de a restabili vederea și a scăpa de ochelari
Mi-e rușine să recunosc. Am 54 de ani, și am avut nici o idee că oamenii ar trebui să aibă grijă nu numai pentru dinți, păr, fata, etc. dar, de asemenea, pentru ochi. Și acum, după ce a început să facă exerciții pentru ochi uneori metodologia dovedită (și nu numai eu) este un medic american - un oftalmolog William Bates, am înțeles viziunea - este foarte important pentru mine. Ai grija de ochii tai este într-o clipă, și chiar dimpotrivă - este frumos, și este în acele momente când veți obține rezultate reale! Acum înțeleg de ce mama a refuzat în mod constant să poarte ochelari în cei 90 de ani. Deoarece ochelari afecta doar viziune. Și noi le transporta de la ignoranță și disperare, refuzând să creadă în existența altor opțiuni. Dar toate aceeași acolo! Datorită faptului că fiecare dintre două persoane de pe planetă, după patruzeci de ani de vizibilitate redusă, este necesar să se ocupe de ea. O astfel de tehnologie avansată în jurul valorii, dar pe viziunea, noi nu acorde atenție, spunând: „Da, această vârstă, nu există nici o achiziție în jurul acestuia“ Oricine vrea serios pentru a restabili vederea, fac apel la răbdare și prezența mare dorință. Când a depăși prima dificultate, atunci totul va merge fără probleme și în mod natural - cum ar fi spălarea dimineața sau spalatul pe dinti.În realitate, viziunea noastră este redusă cu unele relaxare si tulpina altor muschi care inconjoara ochii. Viața modernă este foarte zadar, totul se execută, graba undeva, țipi la copii, ne temem de ceva ce nu reușește, din cauza asta doar nervos, adică, Obținem de stres. viziune excelentă realizată de impactul acestor mușchi asupra formei exterioară a globului ocular. Bates, în studiile lor practice au arătat în repetate rânduri că principalul motiv pentru deteriorarea sverhnarguzka psihice care provoacă mușchii solicitării ochiului.

La persoanele miop mai multe reguli tensionate mușchii ochilor laterali (care au nevoie sa se relaxeze prin exercițiu) și mușchii longitudinale foarte relaxate ale ochilor (acestea ar trebui să antreneze același exercițiu).

În tot ceea ce prevăzătoare până la naoborot- puternic întins în lungul mușchilor oculari (care au nevoie doar să se relaxeze exerciții speciale) și mușchii transversale ochii încordate (acestea ar trebui să fie în același tren).

Cel mai important - toate mișcările ochilor ar trebui să se realizeze treptat, fără grabă, cu iubirea de ochii mei și credința în această teorie, atunci totul se va întâmpla în mod natural. Și acum să vorbim despre aceste exerciții simple, care pot efectua chiar și copiii copiilor noștri de școală și părinți în vârstă analfabeți, cu excepția cazului în care explica totul drept.

Cum și ce să facă exerciții pentru ochi

Scoateți ochelarii vor ține fără ei, ar trebui să fie fixat capul, muta doar ochii. Toate mișcările sunt netede și nu se grăbesc. Mai întâi trebuie să bine să clipească, astfel încât mușchii relaxat. Blink ca și în cazul în care un fluture fâlfâie aripile sale, care este, cu ușurință.

Exercițiul № 1
Bucle ridica - drop-down (de două ori), apoi clipi bine.

Cum de a restabili vederea și a scăpa de ochelari

Exercițiul № 2
Bevel ochii mici la stânga și la dreapta (de două ori), apoi clipi bine.

Cum de a restabili vederea și a scăpa de ochelari

Ochii ridicați spre dreapta - sus. În continuare, stânga-jos (de două ori), apoi foarte bine
clipi.

Cum de a restabili vederea și a scăpa de ochelariContact diagonală. Stânga - sus, dreapta - jos (de două ori), apoi clipi bine.

Cum de a restabili vederea și a scăpa de ochelari

Cum de a restabili vederea și a scăpa de ochelari


Ochii din titlu dreptunghi, mai întâi vizualiza în fața ochilor lui. În primul rând trage cu ochii sensul acelor de ceasornic, cu atenție clipi. Și apoi invers acelor de ceasornic, cu atenție clipi.

Numărul 5 Exercițiul „Dial“

Cum de a restabili vederea și a scăpa de ochelari


Ochii descrie un ceas mare. Podul va fi ca baza de săgeți. După ce descrie numere de apelare pe „ora“. Ridica ochii la 12 ore și apoi într-un cerc. 3 ore, 6, 9, 12 (de două ori). În mod corespunzător clipire. Apoi descrie cifrele shlazami împotriva "în sens orar" - 12, 9, 6, 3, 12 (de două ori). În mod corespunzător clipire.

Numărul Exercitiul 6 „Snake“

Cum de a restabili vederea și a scăpa de ochelari


Imaginați-vă vederea unui zig-zag „șarpe“. Și începe cu coada ochilor ei sunt desenate. Inițial, de la dreapta la stânga, și apoi vice-versa. Și în sus și în jos, în sus și în jos, în sus - în jos, în sus și în jos, și anume, ochii desena curba sinusoidă. În mod corespunzător clipire. Iar în direcția opusă: în sus și în jos, în sus și în jos, în sus și în jos, în sus și în jos. În mod corespunzător clipi (de două ori).

Numărul Exercitiul 7 „ochi Supraexpunere pe lumânare“

Cum de a restabili vederea și a scăpa de ochelari


Acest exercițiu se poate face în soare, cu o lampă, pentru orice sursă de lumină. Instalați lumânare aprinsă (într-un loc întunecat) la o lungime de braț, cu ochii tot timpul ar trebui să fie văzute de-a lungul nasului și, desigur - fără ochelari. Întoarceți capul spre stânga și uite de-a lungul nasului spre stânga. Mai mult, la fel de repede, întoarce capul spre dreapta, si uita-te deja pe partea dreaptă și, de asemenea, de-a lungul nasului. Întors la stânga, spre dreapta. Nu acorda nici o atenție la lumânare. Se aprinde pentru a face de 13 ori.

Cum de a restabili vederea și a scăpa de ochelari


Acum freca palmele împotriva celuilalt. și le ori ca o casă mică, a pus pe ochi ochelari, deși - acest lucru este palming. Coatele este de dorit să se pună pe masă. Calmează-te, relaxează-te, să ia o poziție confortabilă pentru corpul tau. Vom relaxa mușchii ochilor. Inveseleste-te acest lucru: „Ochii sunt bune mea, te relaxezi, acum o vom face - și cu fiecare nouă zi vei vedea mai bine și mai bine.

nevoie miop să-și imagineze modul în care relaxarea mușchilor ochilor lor laterale, fiecare din ochii lor ia din nou o formă rotunjită - bilele așa cum văd perfect în depărtare, eliberată de puncte.

nevoie prevăzătoare să-și imagineze cum relaxarea mușchilor lor longitudinale ale ochilor, deoarece acestea permit castravete din nou ochet sale întinse și perfect vedea în apropierea punctelor libere. Cum relaxarea retinei, celulele, conuri, bețișoare, vasele mici sensibile la lumina care hranesc retinei cu sânge. Relaxați-vă celulele ale nervului optic, doar să vă relaxați celulele analizatorului vizual din creier. Toate tractul optic complet si total relaxat.

Închide ochii. Ochii Zazhmurte sub palme - slabesc (de 3 ori). Fără a deschide ochii, mișcă mâinile de pe față și clătină ei - are un cap - în sus și în jos (3X). Dreapta-stânga (de 3 ori). Și ștergeți ușor came ochii (ca un copil). Respira adanc, expirati si deschide ochii, clipind foarte repede. Blink - clipire - clipit. Blink - clipire - clipire si uita-te la orice obiect din jurul tău.

Notă modul în care viziunea sa înrăutățit după exercițiu.

Cum de a restabili vederea și a scăpa de ochelari

Vă mulțumesc foarte mult pentru informațiile. Sănătate și toată averea ta!

Informații foarte necesar este, vă mulțumesc!

Galina! Vă mulțumesc foarte mult! Am citit de multe ori exerciții pentru ochi, dar ești minunat simplu, accesibil le-a subliniat în versiunea sa. Clever!

Uvazhaemaya Galina, vă mulțumesc foarte mult pentru poveste și descrierea exercițiului dumneavoastră! Cred că vor ajuta foarte mult. Fie ca Dumnezeu să vă dea sănătate și fericire!
Galina, vă rugăm să explicați mai mult exercițiu „Solarize ochii de lumina lumânărilor“ - Nu înțeleg, fac exerciții la soare sau o lampă și o lumânare pus în absolut (așa cum este ilustrat) loc întunecat, „exercițiu poate face soarele, lampa, atunci când orice sursă de lumină. Instalați o lumânare aprinsă (într-un loc întunecat) la o lungime de braț. " Cum este posibil acest lucru: în același timp, în întuneric și soarele? Vă rugăm să explicați.
Mulțumesc.

a salva pentru prevenirea, da, conform somn. Și pentru a restabili un cartier, suntem prea leneși.