Cum de a restabili viziune la domiciliu

Vision - abilitatea de a vedea obiectele din jurul nostru. În lumea modernă devine din ce în ce mai mulți oameni care suferă de tulburări de vedere. Recuperarea medical - este foarte scump și procedura neplăcută. Sight pot fi restaurate, iar la domiciliu, a face câteva exerciții simple.În general, vederea se deteriorează din cauza faptului că mușchii oculari se deplasează lentila, suprasolicitat. Oboseala acestor muschi se produce într-un astfel de caz, deoarece concentrația constantă, la un singur punct (de exemplu, un monitor de calculator). Există exerciții pentru a ajuta la ameliorarea tensiunii de ochii mușchii obosiți și recâștigarea acuității vizuale.

Luați în considerare un curs simplu de exerciții pentru ochi.

Cum de a restabili viziune la domiciliu

Primul și cel mai important exercitarea - palming. Exercită să se relaxeze ochii. Numele vine de la cuvântul „palma“ - degetele. Acest exercițiu încălzim ochii, care crește circulația sângelui și metabolismul, da ochii un repaus, muschii se relaxeaza. Acest exercițiu se poate face orice număr, oriunde. Este recomandabil să facă acest lucru imediat ce vă simțiți tensiunea în ochi.

Cum palming:


1) Se încălzește palma, frecarea-le împotriva celuilalt. Adăugați-le în cruce, la fel ca în fotografie
2) Am pus palma ochilor, astfel încât mijloc lor a fost de aproximativ globii oculari. Acest lucru nu atinge ochii (aceasta va provoca stres).
3) Sit / se întindă și să se gândească la ceva bun. Crede-mă, acest lucru este important.

Cum de a restabili viziune la domiciliu

Gimnastica pentru ochi

Acest exercițiu este că trebuie să facă mișcări ale ochilor. Când mutați contractul mușchii oculari și decomprimat, contribuind astfel la fluxul de sange catre muschi. De asemenea, aceste exerciții vor ajuta la menținerea muschii ochilor în ton. Va fi mai ușor să se concentreze vizualizarea pe subiect. După fiecare exercițiu, face palming, astfel încât ochii o odihnă de stres.

exerciții:
1) mișcările oculare în sus / jos și stânga / dreapta. Noi facem de 10 ori pe fiecare parte, direcții alternative.
2) mișcarea ochiului într-un cerc pe / în sens antiorar. Efectuarea de 10 de ori în fiecare direcție.
3) mișcarea ochilor pe diagonală. Efectuarea de 10 de ori în fiecare direcție.

Metode de lunetisti - acest exercițiu, care contribuie la dezvoltarea acuității vizuale:
1) Tăvi degetul arătător la nas pe cea mai apropiată distanță la care se deosebește în mod clar, și duble (în această poziție mușchii sunt încordate ochii), apoi încet-l eliminați, fără a pierde focalizarea pe ea (muschii se relaxeaza ochiului), apoi se apropie din nou și eliminați. Palming după acest exercițiu va ajuta ochii odihnă.

2) Închide-on. Ia mâinile unui stilou (sau orice alt obiect pe care vârful poate fi focalizat viziune). Trăgând mâna. „A fi“ și amintiți-vă un punct situat la o distanță de aproximativ 3-4 metri distanță de tine. Cu o frecvență de 3-4 secunde, apoi se concentreze viziune pe mâner, apoi ne-am găsit locul nostru. După acest exercițiu, puteți face palming.