Cum de a salva pagina ca site imagine

Pentru a face o copie a paginii ca imagine, trebuie doar să ia o captură de ecran, iar acest lucru se poate face chiar și fără partea care programele pentru tot ce are la computer. Va trebui să apăsați un buton de pe tastatură, care nazyvaetsya- PrtScn, și apoi du-te la Start și apoi Toate programele - în Paint. Apoi, trebuie să apăsați următoarea secvență de pe tastatură Ctrl + V, și veți obține o imagine pe ecran, și trebuie doar să păstreze modelul, care este stocat în folderul My Pictures. Formatul pentru stocarea selectați JPEG sau jpg.Posle astfel de manipulări desenul este gata. Tot desenul paginii dvs. este salvată ca imagine.Asigurați-vă imaginea este o captură de ecran, care este, după în Paint. Chiar la partea de sus există PRTSC cheie împreună apăsați simultan Shift, păstrat imaginea site-ului. Și apoi în Paint puteți lucra cu imaginea așa cum doriți.Uneori trebuie să păstrați pagina site-ul ca imagine, eu de obicei o fac într-o astfel de dovada plății și de a face cu ajutorul de capturi de ecran. Pe un computer care are butonul Print Screen este apăsat, iar apoi deschide programul său pentru prezentări și pastă, atunci puteți picta chiar și pe ceva (am un număr de pungă șterge sau fotografie grăsime cuiva). Există programe online pentru aceasta, ei sunt chiar mai bine cred.

Ar trebui să luați slepduet o captură de ecran. Dacă stai cu o tabletă, chiar în același timp, apăsați butonul off și în cazul în care minusik regla sunetul. Veți auzi un sunet click fotoapparatnogo - aici va fi imprimată și ecranul de imprimare. El va rămâne într-un dosar special.

Există diferite programe care au o funcție de captură de ecran (captura de ecran).

De multe ori avem nevoie pentru a face o fotografie pe site-ul undeva sa de a insera. Aceasta a oferit în acest scop, să ia capturi de ecran. Butonul ecran tastatura Print, care vă va ajuta să luați o imagine și lipiți-l într-un alt program.

Înapoi în categorie

Face Photoshop bun pentru Android?

Ceea ce înseamnă că eroarea 651 când vă conectați la internet?

alte întrebări

În cazul în care pentru a descărca / citit cartea Sherwood, „Viața dublă a lui Charlie St. Cloud“?

Cum de a elimina snap SMS Qiwi Wallet?


Întrebări și răspunsuri sunt prezentate pentru site-ul Otvet.expert exclusiv în scop informativ.