Cum de a salva pagina de pe internet - învățarea online împreună

Cum de a salva pagina de pe internet - învățarea online împreună

Continuând studiul de lucru cu Internet, astăzi aș dori să vorbesc despre modul de a salva o pagină a unui site. De ce ai putea avea nevoie? De exemplu, veți găsi informațiile de pe orice site. Știi exact ce să folosească aceste date, va fi în mod constant.Acesta poate fi orice masă sau orice alte date de referință, dar linia de jos este că este foarte incomod de fiecare dată să caute totul cu ajutorul unui motor de căutare, este mult mai ușor să ia și să stocheze datele de care aveți nevoie chiar de pe computer.

Considerăm că unele dintre cele mai populare browsere: Mozilla Firefox, Opera, Google Chrom și bun vechi de Internet Explorer. Cu acesta din urmă, probabil, începe.

Cum să păstrați pagina de site-ul (InternetExplorer)

Primul lucru de remarcat aici este prezența unei astfel de linii în fereastra de browser:

Este în partea de sus. Dacă nu, faceți clic dreapta pe o parte goală a ferestrei și a pus un cec „bara de meniu“.

Acum trebuie să se dezbrace de butoane pe care le avem, și putem trece la partea principală. Apăsați butonul „File“ și de a găsi acolo o linie „save as ...“.Apoi, deschideți fereastra sunteți familiarizați suficient spațiu de stocare a datelor. Numele acestei pagini, puteți schimba gustul propriu - pentru a reduce sau a face mai ușor de înțeles. Alegeți cu atenție directorul salva (a face acest lucru, astfel încât să nu uite în cazul în care fișierul a fost). Apoi, fără a schimba nimic în „tipul de fișier“, faceți clic pe butonul „Salvați“ și deschide acest director pentru a verifica fișierul.

Deschideți fișierul salvat în browser-ul, dar lucrarea nu are nevoie de o conexiune la Internet, ceea ce se întâmplă cu ei, și, uneori, bine, foarte util. Acum nu trebuie să caute informații pe Internet - acesta va fi stocat pe computer.

Cum să păstrați pagina de site-ul (Opera)

Găsiți în partea de sus a ferestrei browser-ului în colțul din stânga sus a acesteia următoarele:

În funcție de versiunea pictogramei programului poate arata diferit, dar cred că ai înțeles. Deci, deschis, directe mouse-ul pe linia „Acasă“, și pentru a găsi linia „Salvare ca“ meniul care apare.

În continuare acționează în același mod ca și în IE. Page menținut, toată lumea este fericită.

Cum să păstrați pagina de site-ul (MozillaFirefox)

Tot aici este un pic mai ușor. Butonul Noi de căutare din partea de sus. Acest lucru poate fi un buton „fișier“ sau butonul „Firefox“. Totul depinde de versiunea programului. Apoi, deschideți meniul, căutați linia „Salvare ca“ și de a salva în același fel cum am făcut-o înainte.

Cum să păstrați pagina de site-ul (GoogleChrome)

Tot aici este, în general simplu. Deschideți meniul contextual făcând clic pe orice „gol“ zonă a paginii, faceți clic-dreapta. Localizați linia în care „Save As“ și faceți clic pe ea. În continuare, cred, este clar.

După cum puteți vedea, aceasta este o operație foarte simplă, dar, de asemenea, foarte util. Vă sfătuim să mențină toate site-urile utile pentru tine. Acest lucru vă va proteja de multe necazuri în viitor, și va ajuta la salvarea un pic de trafic.