Cum de a scrie o teză despre crearea unui site web

Cum de a scrie o teză despre crearea unui site web

Efectuarea de lucru

stilistică

Amintiți-vă că scrieți o lucrare științifică, dar nu conduc LJ. Lucrarea trebuie să fie scrise în limba, aproape tehnic. Dacă copiați text de pe unele site-uri și blog-uri, ajusta pentru a se potrivi cu cerințele de stil. Evitați argou și jargon - „Hamster“, „moale“, „“ SEO, etc. Înlocuiți-le cu expresii echivalente ale limbajului științific și tehnic - „Homepage“, „software-ul“, „de optimizare“.Denumirile comerciale ale produselor sunt scrise în întregime în limba lor maternă, iar cea mai recentă versiune - nu „Photoshop“, dar, de exemplu, „Adobe Photoshop CS6“. Nu "Wordpress", și "Wordpress 4.4.1". Trebuie, de asemenea, utilizat în mod corect înregistrare - nu „Mysql“, și „MySQL“.

Toate abrevierile trebuie definite atunci când sunt utilizate în primul rând.

prodrom

Aceasta este ceea ce este scris în manualul de formare:

O problemă întâlnită frecvent în formularea obiectului, obiectul și scopul studiului. Să ne un exemplu. Fie R & D - „dezvoltare web-site-ul pentru vânzarea de coarne și copite pentru compania Barnyard.“ În acest caz:

 • Obiectul de cercetare - studiul activității de tranzacționare de SRL Barnyard
 • Subiect de cercetare - dezvoltare web-site-ul pentru vânzarea de coarne și copite pentru compania Barnyard, dezvoltarea de strategii pentru a promova un web-site-ului.
 • Scopul studiului = [obiectul] + [subiect] + calcularea eficienței economice a proiectului.

Un alt punct important - dacă aveți un subiect relevant cuvântul „a site-ului“, apoi asigurați-vă că pentru a utiliza acest cuvânt în exact aceeași formă (nu „site-ul“ nu „site-ul“ etc.). Dacă aveți un subiect care nu este pur și simplu referire la site-ul și magazin online, a fost proiectat în mod specific magazin on-line - cu un coș la versiunea de test a site-ului poate fi pe deplin completă o achiziție.

Capitolul 1. Fundamentele teoretice

 • Hosting (care este ceea ce se întâmplă, argumentele pro și contra gratuite și plătite)
 • limbaje de programare web și sistemul de management al conținutului (ceea ce este, ce sunt, ce argumente pro și contra)
 • Dacă faci magazin online - descrie aspectele teoretice de bază ale comerțului pe Internet (avantaje și dezavantaje, făcând opțiuni)
 • Promovarea site-ul (cum de a promova site-uri web, ce argumente pro și contra ale diferitelor metode de promovare)
 • Puteți face un mic glosar în care să se identifice și să descifreze abrevierile care vor fi utilizate în lucrare.


Partea teoretică - nu mai mult de 1/3 din muncă. Nu este nevoie pentru a adăuga un plus de profunzime a apei și să descrie acele lucruri pe care nu le va folosi în partea practică.

În prima parte nu este necesară:

 • duce la instalarea, configurarea și utilizarea anumitor produse software.
 • provoca orice înregistrări cod de program sau fișiere de configurare
 • scrie despre cum și ce să facă - lăsați-l pentru partea practică.

Primul capitol este permis „copy si paste“. Dacă utilizați un citat dintr-o sursă, desemnează referința - numărul între paranteze pătrate [5]. Această sursă trebuie să fie incluse în lista de referințe la numărul 5. Normele de înregistrare a link-uri descrise în manualul de instruire.

Capitolul 2. Partea practică

În partea a 2-a nici o teorie, NO copy-paste.

Scrie doar ceea ce a fost făcut de tine!

Un plan dur al doilea capitol este după cum urmează:

Cum de a scrie o teză despre crearea unui site web

 • Alegerea software-ului. În această secțiune, trebuie să aibă un tabel comparativ cu caracteristicile diferitelor soluții software.

După masa - o analiză comparativă detaliată a produselor. cel puțin 1 pagină A4 completă. Uneori, ei scriu „din tabel arată că cele mai bune Joomla 3“. Din tabel, de fapt, eu nu pot vedea nimic. Există doar tsiferki, micul plus și minusuri, din care orbiți. Explicați în cuvinte ce aleg Joomla 3, sau, de exemplu, 1C Bitrix.

Vom continua să lista de ceea ce trebuie să fie prezentă în partea practică.

Capitolul 3: Partea economică

Un exemplu de partea economică pot fi găsite în biblioteca de e-NFGI.

La calcularea amortizării, ține cont de faptul că este amortizat numai „hardware“, costul software-ului la calcularea amortizării nu este luată în considerare.

efect economic

La sfârșitul construcției economice a programului de recuperare a investiției. Ar trebui să arate ceva de genul asta (nu ca în partea economică eșantion):

Cum de a scrie o teză despre crearea unui site web

Programul ar trebui să fie:

 • Începe cu un „zero“. La începutul liniei cade la nivelul cheltuielilor (în acest caz, dezvoltarea a luat o luna), iar apoi începe să se ridice
 • etichetele axei
 • Locul de intersecție cu axa X este marcat ca un punct de recuperare a investiției

concluzie

Rezumând rezultatele. Ați în introducerea studiului au fost formulate. În concluzie, indicând faptul că au fost făcute - pe articole.