Cum de a stabili nivelul de siguranță site-ul cu consilierul WebMoney

Cum de a stabili nivelul de siguranță site-ul cu consilierul WebMoney

Noii utilizatori care vin la Internet, se confruntă cu un număr mare de oferte atractive. oameni mai critice le ignora sau studiază informația de pe ele, și apoi să ia decizii. Dar mulți pot cădea în diferite trucuri și să verifice toate de unul singur. Acesta se referă în principal câștigurile într-o rețea și altele asemenea.Desigur, nu totul este atât de rău pe Internet, în conformitate cu lumea reală. Dar, ar trebui să verificați întotdeauna toate posibile moduri reputație a site-ului, serviciul, un magazin online sau un infotovarov și servicii de vânzător individuale. Unele momente pot aparea cu vanzatori oneste, iar dacă are informații cu privire la rețea, este necesar să se cunoască.

Sosire pentru a verifica pe resursa de Internet de informații în mai multe moduri. În primul rând și întotdeauna principal - o căutare de informații on-line prin intermediul motoarelor de căutare. În plus, există diferite evaluări, atât în ​​RuNet și în Occident, care reflectă credibilitatea site-ului.

De obicei, widget-urile lor sunt aranjate în formă de aplicații pentru browser-ul web și afișează informații despre site-ul atunci când sunteți pe pagina sa. Ca o variantă a unei astfel de cereri, eu pot sfătui WebMoney Consilier, serviciu de sistem WebMoney Transferul de plăți electronice.

Instalarea aplicațiilor disponibile pentru toate browserele majore.

  • Pentru a face acest lucru, du-te la „Încarcă WebMoney Advisor“.
  • Dați clic pe acolo "setat pentru WebMoney Advisor (browser name)". În funcție de browser-ul dvs. vă va transfera la site-ul producătorului browser-ului, la care aplicația este descărcată și instalată. Sau procesul de instalare a aplicației va începe imediat (trebuie să fie într-o fereastră pop-up pentru a apăsa pe butonul „Start“ sau „Install“). De exemplu, în cazul browser-ul Opera va transfera să continuați la pagina cu aplicația în care trebuie să faceți clic pe „Install“.
  • O instalare aplicație fereastră, acolo faceți clic pe butonul „Install“.


După aceea pe browser-ul bara de instrumente pictograma va apărea cu imaginea logo-ul Webmoney. Când va fi pe pagina de browser, veți vedea că pictograma se schimbă la o minge. Culoarea sa va desemna sistemul de site-ul de membru și atitudinea utilizatorilor. Dacă faceți clic pe bara de pictograme va apărea cu informații despre site-urile, numărul de diferite comentarii și primele trei comentarii. Făcând clic pe link-ul de „citit una.“ Vei fi redirecționat către pagina corespunzătoare a WebMoney Advizora, și va fi în măsură să vă familiarizați cu opinia comunității. De asemenea, puteți lăsa feedback-ul dvs., dacă sunteți un membru al WebMoney sistem de transfer de plăți electronice.

Diferite tipuri de pictogramă indică următoarele (de pe site):

  • Gri - nu există date privind livrările ale comunității site-ul de resurse de internet WebMoney
  • Green - un site de sistem WebMoney participant
  • Galben - site-ul de sistem WebMoney participant de pe acest site sunt creanțe de la alți participanți la sistem
  • Albastru - site-ul serviciului WebMoney
  • Red „Stop“ - această pictogramă WebMoney Advisor va „tag-ul“ site-uri rău intenționate, o vizită care ar putea duce la o încălcare a sănătății și a informațiilor de securitate a computerului

Această metodă de obținere a informațiilor despre resursa este destul de util. Dar, desigur, nu singurul. Trebuie remarcat faptul că nu toate resursele de comentarii existente. Cu toate acestea, în cazul în care nivelul de încredere la site-ul este foarte scăzută, persoanele care au suferit, de multe ori este încă exprimat.

Forțată să te avertizez că am o aplicație corect instalat doar pe browser Opera și Chrome. Cu Internet Explorer și Mozilla Firefox au probleme. Poate că sunt legate de faptul că, după actualizarea aplicației browser-ul nu a fost încă actualizată. Dar acest lucru se referă la momentul actual. În plus, WebMoney Advisor se propune a fi instalat chiar și în timpul instalării software-ului WebMoney Keeper Classic.

„Definiți încredere în site-ul WebMoney Advisor“

Prezentare generală a serviciului WebMoney Advisor, prin care utilizatorii WebMoney lăsați comentarii pe web. Instalați aplicații WebMoney Consilier în browsere web Opera și Google Chrome. Uite cum funcționează.