Cum de a supune un om alerga încet de bărbați

Continuând tema începută în articolul „Cum de a câștiga un om. Concentrarea - un lucru mare! “. Aș spune că al doilea element după ce s-au concentrat pe un singur om, mai degrabă decât douăzeci și dintr-o dată, capacitatea de a da un om în picioare în spatele tău vâna. Da, da, să vâneze și să cucerești.Cum de a supune un om alerga încet de bărbați
Din moment ce, în scopul de a nu numai inițial ca omul, dar cauza interesului său mai departe, să-l mă iubească, în general - pentru a câștiga, trebuie să fie în măsură în primul rând să fie „vânat.“ Dar „obiect“ al dreptului, care, desigur, să scape de vânătorul, dar nu prea repede și să rămână mereu la vedere și să ajungă.

Și, desigur, nu vorbesc despre asta nu au nevoie de o femeie să se transforme într-un vânător și sezon de vânătoare deschis și pescuit asupra omului plăcut.

În articolul său „Cum să păstreze un om? Sau - inițiativa se pedepsește „pe site-ul sun-hands.ru am vorbit deja despre faptul că a lua inițiativa în relațiile cu bărbații și rasol după prima ședință, de regulă, nu duce la dezvoltarea relațiilor pe care femeia vrea de la un om. Cu toate acestea, scrisori cu întrebări despre „ceea ce inițiativa în relațiile cu bărbații“, „cum să se comporte, dacă un om nu ia inițiativa,“ etc. continuă să vină, așa că vom vorbi despre asta în detaliu.

Și la bărbați, se poate spune că natura „salvat“. Bărbați Natura a contribuit la viața doar o singură strategie - strategie de vânătoare. Acesta funcționează bine atunci când un om obține alimente (bani, bunuri).

Cu toate acestea, atunci când vorbim despre modul în care să dezvolte o strategie separată pentru curteze o femeie, Dumnezeu sau natura, aparent, a decis un pic leneș. Odată ce un om a fost de vânătoare de strategie, să-l folosească și

Cum de a supune un om alerga încet de bărbați
în scopul de a avea grijă de femei.

strategie de vânătoare, desigur, nu este foarte potrivit pentru curtam femei. Poate că ar fi mai bine să se dezvolte o strategie dedicată. Și se pare la fel de „cool“ ca și în cazul în care un om cu o suliță a fost agitare terci. Dar asta este ceea ce este, celălalt nu a dat. Cel mai probabil, o altă strategie ar fi pur și simplu nu se potrivesc în bărbați cap, nu pentru a ne judeca. Prin urmare, doamnelor, amintiți-vă pentru o viață, că atunci când este vorba de a supune omul, în primul rând trebuie să înțeleagă că un om îi place să cucerească.

Omul în natură - un vânător, iar pentru femei este doar încercarea de a vâna.

Dacă doriți să scadă în dragoste cu un om, să-l cucerească, dar nu da un om Hunt, el va fi profund dezamăgit. Femeile nu vor înțelege niciodată amploarea oamenilor dezamăgire, furie, și chiar furie, atunci când producția se sare în picioare și picioarele vânătorul și întreține familia.

Omul cel mai des în acest caz, să profite de situație, atunci se merge, de obicei, de la o femeie care nu-i dea posibilitatea de a satisface instinctul de vânătoare.

Axiomă: dacă vrei să cucerească un bărbat - să-l câștige ei înșiși.

Aici vine în ajutorul fratelui său - Don Juan, care a venit să viziteze. A început să se familiarizeze cu zeci de femei, și cu ei a lua pe fratele său, eroul nostru. Unele dintre aceste femei sunt frumoase si destul de pro-activ. Deci, ce? Eroul nostru scapă de la ei.

Ce concluzii putem trage din acest exemplu?

Nu contează ce un om de el însuși și de modul în care el este timid, ratat, săraci etc. el încă mai vrea să vâneze. Uneori puteți găsi afirmația că o femeie ca un om, dar omul este timid, apoi, în acest caz, un fel femeii de ca, puteți lua inițiativa. „Eroul“ nostru om timid. Cu toate acestea, atunci când frumoasa femeie a luat inițiativa, el a scăpat.Aici trebuie să înțelegem că această „inițiativă“. Dacă solicitați un pic de ajutor sau serviciu, atunci sunt de acord.

În cazul în care un pic mai mult pentru a menține aspectul, atunci sunt de acord. Dacă continuați conversația, atunci sunt de acord.

Dacă o femeie sau fată îndeplinește numi în mod direct o dată, ia inițiativa în sexul (vorbim despre prima dată), omul scapă. Sau, cel puțin, o relație cu el nu va cum ar fi femeia vrea. Și ai nevoie de ea, atunci viața trage omul și familia lui?

Următorul punct de reflecție este că inițiativa sexul (la începutul iubirii), și tot mai repede de acord să facă sex în prima sau a doua reuniune este, de asemenea, o eroare foarte puternic. Și bine, dacă nu vrea să se întâlnească cu acest om, atunci pot să vă înțeleg în continuare. Dar dacă vrei un om să te iubesc cu adevărat, dacă doriți să-l cucerească, să-l dor de tine, suspinând sub ferestrele și a oferit mâna și inima lui, atunci eu nu înțeleg. Nu înțeleg acele fete și femei care nu numai că sunt de acord, în prima reuniune la o relație intimă, dar oferă, de asemenea, propriile lor.

În acest caz, o femeie pur si simplu nu da un om „vânătoare“, și în funcție de natura omului, îl face mai mult sau mai puțin iritare.

Ca întotdeauna, un pic de decodare pentru a avertiza împotriva unei neînțelegeri.

Dacă un om caută în mod constant un sex femeie pentru, să zicem, o luna, iar într-o zi, nu am făcut (obosit, obosit, sau altceva), și în acea zi femeia ia inițiativa în sex, ea nu este o inițiativă, este o manifestare a consimțământului ca răspuns la persistența omului. Această „inițiativă“, în opinia mea, destul de acceptabil.

Același lucru este valabil și în viața de familie. Dacă un om ia constant inițiativa, sau, cu alte cuvinte, urcă în mod constant pentru tine, dar atunci ai „chef“, a „obosit“, apoi altceva, la un moment dat, omul începe să creadă că el a fost pur și simplu o femeie nu necesare. În acest caz, de asemenea inițiativă admisibilă. Dar chiar și în acest caz, nu exagerati. Spune-i omului ce vrei sex, pe care le obține plăcere de la sex cu el și l-au ratat. Dar să-l trageți în pat, în ciuda rezistenței sale, toate organizate atunci când omul nici măcar nu încerca să etc. acesta poate fi deja de prisos.

Deși, în opinia mea, o femeie în cele mai multe cazuri (nu întotdeauna), poate arăta un om care vrea sex, și fără a recurge la manifestarea directă a dorinței sale. Gesturi, cuvinte, saruturi, imbratisari, etc. toate acestea cu utilizarea corespunzătoare este de obicei suficientă.

Am în acest moment nu se vorbește despre valorile morale. Moralitatea este schimbat în mod dramatic în ultimele decenii. Cu toate acestea, natura și instinctele umane se schimbă foarte încet, în cazul în care, la toate schimbat.

Inițiativa Total în sex și de sex, în primul treia reuniune duce la o pierdere de interes din partea omului la femeie.

Cum de a supune un om alerga încet de bărbați
Următorul punct pe oamenii de vânătoare pentru o femeie este omul câștigă dragoste, atenție, timp și femeia admirat.

Pentru unele femei au vorbit, cei mai multi barbati doresc de la femei nu este doar sex. Vor să obțineți admirația femeii, ei vor să vadă mai mult de o femeie, ei doresc ei să acorde o atenție pentru a le.

Și, în consecință, în cazul în care un bărbat căutat de femei din toate acestea, aproape în primele ore ale iubirii, cu atât mai mult o femeie este un om nu este interesat. Și asta ar trebui să-l câștige, iar vorbirea nu poate merge.

Să ne fragmentar.

Primul - laudă excesivă și prea repede. Da, sunt de acord, oamenii sunt foarte mândru de laudă de la femei și bărbați au nevoie de laudă. Putem spune că pentru relații bune în familia omului laudă este necesar ca aerul.

Cu toate acestea, lauda și admirația femeilor trebuie să fie câștigat. Și laudă omul sincer și corect femeia care vede un om în prima sau a doua oară, aproape imposibil. La urma urmei, ea nu-l știu, ea nu știe afacerea sa, etc. și omul se simte.

Deci, trebuie să foarte atent pentru a lauda si admira omul, mai ales la începutul relației. Laudă, într-adevăr, dar nu să laude, și să-l mult mai ușor decât pare a face.

Dacă omul este frumos, bogat, de succes, etc. lauda la începutul unei relații, în general, contraindicată. Acest om a fost folosit pentru a lăuda și încântare nu este exprimat în mod necesar de cuvinte, și nu acționează pe ea. Mai bine să cârlig decât lauda. Dar mai multe despre asta într-un alt articol.

Al doilea - timpul de femei. Se întâmplă că timpul omului pentru a atinge joc de femei: „Vino mâine în atât de multe plimbari? - „Să mergem.“ "6:00 pentru a lua o plimbare?" - "o plimbare". Există un sentiment că femeile nu au nimic altceva de făcut decât să-și petreacă timpul cu omul, dar pentru a realiza acest timp nu este necesară.

Uneori, să fie „ocupat“ pentru om. O mai bună, desigur, dacă sunteți cu adevărat femeie ocupată, dar dacă nu, poți și să vină cu o scuză.

Nu spun că este necesar pentru a realiza o astfel de stare de spirit, atunci când nu-mi pasă, există un om sau nu. Ideal undeva ca aceasta: „Un om - o parte importantă a vieții mele, dar există încă o mulțime de tot felul de lucruri importante în afară de el.“ Rulați bărbații nu au nevoie.

Total, una dintre cele mai mari greșeli femeile din cucerirea omului constă în faptul că femeia nu apare instinctul vânător la bărbați. Ea nu dă un om să se cucerească. Și dacă vânătoarea nu are loc, oamenii de interes scade rapid.

Cu stimă, Rashid Kirranov.