Cum de a supune un om geamăn - sfaturi și trucuri

semn Gemeni este diferite abilități de comunicare și multe talente. Cum a atrage atenția asupra lui pentru a-ți o fată care se încadrează în dragoste? În acest articol vă va învăța cum să cucerească un bărbat Gemeni.Reprezentanții acestui semn zodiacal - oamenii sunt ambivalente. Se face aluzie la acest simbol al „gemeni“ lor. În anumite perioade de timp, acești oameni sunt foarte sociabil, vesel, iubit-up, iar alteori devin brusc retrase, capricios și demaraj. Aceasta este natura lor volatilă.

Omul Gemeni este foarte fermecător, vine din magnetismul care atrage alții, în special femeile. Este puțin probabil ca el va plânge de lipsa de fani, mulți doresc să-l câștige.

Chiar și fără a fi frumos, omul câștigă fetele cu inerente doar să-l ușor. Și toate datorită sfântul patron al semnului - planeta Mercur.

Sociabil, răutăcios și hilar semn zodiacal Gemeni nu-i place să creeze probleme. El se uită la viață cu o doză de ironie și autoironie, mereu gata să meargă pe o altă aventură. Dar este suficient de inteligent să nu pentru a obține în situații foarte periculoase. Tipul ăsta știe cum să scape de apă.

Cum de a supune un om geamăn - sfaturi și trucuri

Deci, partenerul tau sa născut sub semnul Gemenilor. E timpul să vorbim despre cum să cucerească acest om.

Inteligentă și vorbăreț

Gemeni om - un companion minunat. El este inteligent și bine citit, capabil să mențină o conversație pe orice subiect. Se pare că el are cunoștințe despre tot. Prin urmare, și prietena lui, de asemenea, trebuie să fie sociabil și vorbăreț. Dacă vei zâmbi doar în mod misterios, fără a exprima o opinie, tipul ăsta crede că ești prea prost.

El a fost cu adevărat surprins să afle că nu au auzit nimic despre ultimul cutremur din Japonia, sau despre o schimbare de guvern în Egipt.

Pentru a cuceri Gemeni dvs. fi curios sa tot ceea ce te inconjoara. Aflați mai multe informații noi, uite în Wikipedia. Și totuși - să ofere oamenilor cu tine să se înscrie la anumite cursuri, cum ar fi învățarea limbilor străine. Noi subiecte de conversație va adăuga scânteie în relația ta.

Cum de a supune un om geamăn - sfaturi și trucuri

Un alt aspect important este abilitatea de a asculta unul ales. Este important să se poveștile lui, știri, glume și anecdote pe care a ascultat cu atenție, asigurați-vă că pentru a răspunde la acestea, după caz: un semn al capului, cu cuvintele „da, cu siguranta“, sau de distracție, sărind râs. Nu întrerupe un om, dar nu fi tăcut ca răspuns.

Nepretențios

Omul Gemeni îi place schimbarea și noi experiențe. El caută mereu în jurul valorii de în căutare de noi oportunități pentru divertisment, de călătorie și de dezvoltare. Acesta poate fi numit chiar nerăbdător. Plictiseala - acesta este dușmanul său principal.

Prin urmare, de la Gemini veți primi, uneori, oferte pentru a merge cu el oriunde chiar acum. Sau mâine pentru a acoperi o altă țară pentru câteva zile, așa cum a avut ocazia neașteptată, „Desigur, draga, ai timp pentru a obține împreună. Nu uita pașaportul. Doar nu iau o mulțime de lucruri, suntem doar în week-end ... "

Omul Gemeni vrea ca iubita lui a fost un simplu curs. Aș putea dart dezactiva în orice moment și du-te cu el pentru noi experiențe.

Deci, dacă vă place totul pentru a planifica și programa o lună în avans, va trebui să se schimbe obiceiurile. Numai în acest mod va fi capabil de a câștiga un om Gemeni. În caz contrar, domnul se va plictisi cu tine.

Cum de a supune un om geamăn - sfaturi și trucuri

Nu limitează libertatea

Gemeni - semn zodiacal este aer. Se simte ca vântul, liber în orice moment pentru a acoperi în cazul în care le place. Îi place întâlnirile cu prietenii, petreceri, excursii, grătare pe natura și mult mai mult. Țineți acest om - încă, care dețin vântul.

Amanta ideala le va oferi un spațiu privat în care nu va interfera. Din păcate, în modul în care un barbat Gemeni întâlni de multe ori femeile care încearcă să-l controleze, să păstreze casa. Ei cred că este suficient pentru a crea o atmosferă confortabilă și pregăti o masă delicioasă la omul a petrecut tot timpul cu familia sa.Cu toate acestea, această strategie este sortită eșecului. Desigur, reprezentanții acestui semn apreciază și mâncăruri delicioase, și confort, care creează o femeie frumoasă, dar să-și petreacă toate zilele plictisitoare la fel de insuportabil pentru el. Când viața se transformă într-o „Groundhog Day“, Gemenii du-te - nici măcar nu fugi departe, fără să se uite înapoi.

Cum de a supune un om geamăn - sfaturi și trucuri

Twin gelos și vrea să aparțină numai lui. Cu toate acestea, gata pentru a vă oferi un spațiu privat, cu pace de spirit pentru a lăsa să mergi la o întâlnire cu prietenii sau la cursuri de spaniolă. Dar numai atâta timp cât intuiția șoptește el despre o posibilă infidelitate.

în continuă schimbare

Cum de a supune un om geamăn - sfaturi și trucuri

Gemenii pot cuceri, de exemplu, noua tunsoare sau schimbarea stilului de îmbrăcăminte. Din când în când planta un nou hobby. Astăzi vă cruce împletit, și mâine este călărie. Luna aceasta vă citesc ficțiune, iar următoarea - romantismul.

Ar fi grozav dacă nu deschide toate cărțile dintr-o dată la om.

Nu spune toate detaliile despre ei înșiși și interesele lor. Fii o parte din ele pentru mai târziu.

Dacă - ca o carte deschisă, Gemini crede că deja ați ghicit. El se poate plictisi și în căutare de o altă fată care nu a fost încă rezolvată.

În schimb, direcționa atenția asupra diferitelor fațete ale lumii voastre interioare. Și așa a fost interesant să învețe să devină cu adevărat o persoană versatil care are o mulțime de suflet. Dezvoltarea, aprofundarea cunoștințelor și să învețe lucruri noi.

Cum de a supune un om geamăn - sfaturi și trucuri

Acum răspunde la întrebarea, care sunt semne ale zodiacului sunt gemeni de sex masculin potrivite. Acest semn este foarte versatil. Nu este o fată cu care nu a putut găsi un subiect comun de conversație. Dar el deosebit de potrivit pentru femeile născute în semne:

  • Balanta - o mulțime de comunicare și petreceri;
  • Leu - concediu și dragoste pasionala;
  • Varsator - armonie intelectuală;
  • Berbec - vortexul de evenimente și idei;
  • Sagetator - o nouă aventură în fiecare zi.

Sfaturi reprezentanților diferitelor semne

Cucerește un barbat Gemeni, dupa cum am aflat, nu este atât de simplu. Diferite semne folosesc tactici diferite pentru a captiva și a cuceri cel ales.

Berbec femeie norocoasă - natura a înzestrat-o temperamentul viu, integritate și deschis, astfel încât gemeni, cum ar fi. Cuplul este în așteptare pentru o mulțime de pasiune în dragoste.

Taur femeie este suficient pentru a atrage omul de blândețe și farmecul ei. El va aprecia bun gust și tact ei. Sfat: Nu așteptați pentru o practic specială a celor aleși, nu este elementul său.

femeia Gemeni crede că a găsit un spirit înrudit. Principalul lucru este că aceste două nu sunt obosit unul de celălalt vorbesc fără sfârșit.

Cum de a supune un om geamăn - sfaturi și trucuri

Femeia Rac doresc acest om încrezător și popular în societate a aparținut numai ei. Ea va asculta-l, ascultând fiecare cuvânt. Twin, desigur, aprecia că atitudinea.

Femeia Leu este important, să fie admirat și respectat-o. Bărbatul la început să fie nedumerit de faptul că această fată va trebui să câștige. Dar, după ce ea spune „da“, cu care se confruntă marea pasiune.

Femeia Fecioara ii place un intelect dezvoltat Gemeni și agilitate în rezolvarea oricăror probleme. El, de asemenea, vor aprecia erudiție și cunoștințe extinse. Conflictele sunt posibile din cauza iubirii excesive a Fecioarei de ordine și curățenie.

Femeia Balanta este eroul nostru ca ea la prima vedere. Pentru a câștiga, este nimic special nici măcar nu trebuie să. Doar fii tu însuți și să păstreze o conversație casual cu el.

Femeia Scorpion nu este dificil de a seduce un Gemeni. El va fi fascinat de magnetismul inerente și misterul. Cu toate acestea Skorpionshi gelozie poate distruge o relație.

Femeia Sagetator va avea caracterul deschis inima eroului nostru și dragostea de schimbare. Ea însăși îi iubește, și chiar fata Sagetator va demonstra perspectivele sale largi, o multitudine de idei și o dorință de aventură.

femeia Capricorn nu este întotdeauna posibil să se înțeleagă Gemeni. Se pare că acestea sunt - complet opuse una față de cealaltă.

Dar, după cum știți, „plus“ atrage „minus“. Într-o versiune armonioasă a acestei perechi va fi un succes în viață.

Varsator femeie dragoste om sociabil, care este atât de interesant pentru a vorbi ore în șir și care vor aprecia fascinație extraordinară. Ea va câștiga ingeniozitate ales și abilitatea de a fi diferit.

femeie de pește este greu pentru a vedea un barbat Gemeni. El trăiește într-o lume a logicii și a rațiunii, și este - în lumea sentimentelor și fantezii. Cu toate acestea, ea va atrage moliciune, sensibilitate și sensibilitate pește fermecător.

Cum de a supune un om geamăn - sfaturi și trucuri

Astfel, în scopul de a câștiga un om Gemeni, trebuie să fie ușor de a merge, sociabil si vesel. Întotdeauna diferite și un pic misterios. Apoi, el se îndrăgostește și stau cu tine.

Cum de a supune un om geamăn - sfaturi și trucuri
5 semne zodiacale cele mai elegante
Cum de a supune un om geamăn - sfaturi și trucuri
Trei dintre semnele cele mai vicleni și insidioase ale zodiacului
Cum de a supune un om geamăn - sfaturi și trucuri
5 semne ale zodiacului, care este locul de muncă adecvat într-un zodiac Air bancă