Cum de a trata alopecia la domiciliu - tratament la domiciliu

Tratamentul Alopecia la domiciliu

Cum de a trata alopecia la domiciliu - tratament la domiciliu
Astăzi oamenii suficient de devreme pentru a pierde parul de pe cap - de multe ori la douăzeci și cinci de oameni au fost un cap mare de păr. Acest factor și a făcut necesară pentru a trata alopecia și cererea pentru acest serviciu. centre cosmetice si medicale vying pentru a oferi ajutorul lor în această chestiune, este recomandat să mănânce tot felul de proceduri și remedii pentru pierderea parului. Cu toate acestea, mulți nu sunt în grabă de a cheltui sume mari de bani pe medici si cosmeticieni, preferând să lupte pierderea parului in casa si in casa.De multe ori, în acest ei reușesc.

Alopecia la femei: tratament la domiciliu

Pentru tratamentul alopeciei la femei in casa este gândit o varietate mare. Medicina recomandat pentru scopuri medicinale unguente și șampoane speciale, vindecători sfătuiți să ia ceaiuri de plante și infuzii. Adesea, există destul de pur și simplu bea un curs de vitamine și de a face corecții de putere de curs, în scopul de a opri pierderea parului.

Multe femei sunt preocupați de ce fel de șampon poate fi utilizat pentru tratamentul alopeciei la domiciliu, iar dacă el ar putea face pentru a ajuta. Ajutor real sampon nu este în măsură să furnizeze, având în vedere faptul că părul cade din cauza prezenței unor probleme interne, fie că este un traumatism cranian sau substanțe chimice de otrăvire. Cu toate acestea, șamponul poate ajuta în cazul în care părul a căzut ca urmare a îngrijirii necorespunzătoare a acestora, sau lipsa de vitamine și substanțe nutritive.

Nu trebuie să uităm că pentru a face economii prin alegerea produselor cosmetice pentru păr, nu ar trebui să fie. Este recomandat să cumpere active de acest tip numai in farmacii sau magazine profil corespunzătoare. Cea mai bună opțiune este cea la care compania produce șampon va avea un profil al activităților lor și producția de produse cosmetice medicale. Unul nu ar trebui să cumpere în magazin mijloacele disponibile generale de vânzare de consum ca chelie, acestea sunt puțin probabil pentru a scăpa de.

Alopecia apare de multe ori din cauza beriberi banal. Este demn de remarcat faptul că cea mai mare parte părul începe să cadă în primăvară, deoarece organismul este obosit de iarnă și nu trimite la foliculii de par necesare pentru a menține starea lor normală de vitamine.

În acest caz, tratamentul alopeciei la femei se reduce la utilizarea complexelor de vitamine și pregătirea corespunzătoare a dietei de zi cu zi. Acesta ar trebui să conțină cât mai multe posibil de nuci, uleiuri vegetale, legume verzi si peste gras.Parul cel mai de dorit sunt vitaminele B, E, A și C. În acest caz, dacă nu le puteți obține de la produsele alimentare, puteți utiliza farmacie vitamine sau suplimente alimentare.

Tratamentul la domiciliu de sex feminin (focale) alopecie

Alopecia areata este o boala destul de rara, care apar la adulți, copii, bărbați și femei. Această patologie este demn de știință, deoarece nu este clar până în prezent modul în care dezvoltarea locală dintr-o dată este pierderea parului.

Alopecia (cuiburi), alopecie poate începe brusc și se termină la fel de brusc. focarului poate avea lungimi diferite, aceasta poate provoca pierderea unor cantități mari de păr sau același scop pentru o săptămână. În acest caz, zona afectată poate fi mic. Cauzele acestei afectiuni nu sunt încă bine investigate.

De asemenea, nu există un consens cu privire la modul de a trata alopecia areata. Astfel de metode cunoscute de mulți, cu nici unul dintre ele nu pot fi considerate universale, deoarece diferitele cauze ale acestei condiții. Când este vorba de tratamentul alopeciei la domiciliu, aveți posibilitatea să atribuiți agenți, ambele efecte locale și sistemice. Poate fi imunomodulatori, corticosteroizi, complexe cu minerale și vitamine, medicamente sedare.

Toate procedurile efectuate, în cele din urmă, sunt menite să stimuleze procesul de creștere a părului. Cura poate fi numit ținând cont de vârsta pacientului, evoluția în timp a procesului patologic, suprafața totală a terenurilor de chelie.

Cum de a trata alopecia la domiciliu - tratament la domiciliu

Metode medicale la domiciliu

Tratamentul de metode medicale alopecia areata se reduce la introducerea glucocorticosteroizi în buzunarele de patologie. Sensul terapiei este acțiunea combinată a medicamentelor imunosupresoare, cum ar fi. Această metodă de tratament nu are nici un efect adecvat în cazul în care zona afectată este mai mult de jumătate din piele, care deține creșterea părului.

Astăzi, tratamentul cu corticosteroizi este considerat a fi ineficiente, chiar dacă este combinată cu utilizarea mijloacelor de informare pentru a facilita penetrarea mai profundă a medicamentelor hormonale.

Efectuarea terapia topică imunosupressivnoy implică utilizarea difeniltsikloferona alopecia areata, dinitroclorbenzen, dibutil eter.

Cu condiția ca un steroid sistem dimensionată corect devine posibilă inversarea procesului de progresie a alopecia areata.

Cele mai populare acasă căi de atac

Medicina tradițională oferă un anumit set de instrumente pentru tratamentul alopecia areata.

Douăzeci de bucăți de nuci, decojite, măcinate și amestecate cu 100 ml dintr-un ulei vegetal. Amestecul rezultat trebuie frecat în piele înainte de culcare în zonele devastate de boala.

Tinctura de ardei roșu este preparat prin turnarea patru capsule de mărime medie și o jumătate de litru de infuzie vodca timp de trei săptămâni într-un loc întunecat, uscat. Amestecul ar trebui să fie o freca zilnic pe scalp in leziunile.

O anumită cantitate de căței de usturoi sunt reduse la o stare păstoasă și apoi aplicate la domeniul chelie in cateva ore. După finalizarea procedurii trebuie spălate cu șampon. Procedura trebuie efectuată cursuri săptămânale de durată și cu o pauză de zece zile între ele.

Timp de două luni, în fiecare zi pentru a freca scalpul in zonele de suc de aloe înfrângere. Dupa o pauza de o luna, repeta cursul.

Lingură ceapă proaspătă se amestecă în părți egale cu ulei de napi și umplut cu apă, fierte în prealabil și caldă încă. Remediu este aplicat pe site-ul rana timp de două ore, apoi se spală folosind un șampon. Trebuie sa se repete de trei ori în timpul săptămânii.