Cum de a trata dermatita la pisici, tratament

Dermatita - o boala foarte frecvente la pisici. Cel mai adesea, se manifestă ca o inflamație a pielii, dar fără formarea de cicatrici. Cauzele acestei boli pot fi destul de diferite. Această expunere la produse chimice, și stresului mecanic și termic - lista este lunga. Cu toate acestea, animalele noastre sunt adesea observate este forma traumatică și de droguri de dermatita, iar restul - mult mai puțin.Simptomele bolii sunt, de asemenea, manifestă în moduri diferite - în funcție de cauza. Dermatita sunt împărțite în cronică și acută: la animale cronice observate cojirea straturilor superioare ale pielii și formarea pliurilor de piele in acute - durere, umflare și febră. În cazul dermatitei complicații distruge epiderma pentru a expune capacul parțial papilar.

Cum de a trata dermatita la pisici explica cel mai bine la veterinar. Află în clinica veterinară, cauza bolii. Un medic veterinar va prescrie cel mai bun tratament. Pentru a fi diagnostic mai precis, va trebui să-i spun tot ce vyznat de pisica - despre dieta ei, stilul de viață, etc.Atunci ar trebui să excludă alte cauze și, în același timp, începe tratamentul imediat al dermatitei în funcție de tipul de boală. Elimină mâncărime și de a calma pielea va ajuta la vindecarea alergiilor care să desemnezi un medic veterinar. Puteți lua remedii homeopatice.

Instrumente de externe - unguente, creme - utilizați pentru a elimina senzația de mâncărime și exfoliere. De la remedii populare - ceai negru puternic, preparată ostuzhennoy la temperatura camerei. Asigurați-vă comprese și loțiuni de ceai fleece înmuiat într-o soluție de trei sau de patru ori pe zi.

Dermatite la pisici: tratament implică igiena. Pentru parul nu se va bulgări, cu atenție și-l pieptene cu o perie moale. La urma urmei, animale de blană lânos oferă chiar mai mare disconfort. În plus, în pâlcuri de microbi lână, purici și căpușe, va fi mai ușor să se înmulțească și, prin urmare, să agraveze boala. Pentru a evita infecțiile, și interzic pisica să se lingă locurile senzația de mâncărime, încercați să-i distragă atenția în acest moment. Adevărul este că, atunci când pisicile lins rănile lor, atunci, prin urmare, ele nu le permit să trageți.

Dacă observați că pisica suferă, dar de ajutorul tau este nici o îmbunătățire semnificativă, apoi du-te imediat la medic! Opinia expertului vă poate ajuta să înțeleagă mai bine boala si cauzele sale, precum și de tratamente bine alese animalele de companie merge rapid pe modificarea.