Cum de a trimite un om fără pereche, 10 cuvinte frumoase, se amestecă

Cum de a trimite un om fără pereche, 10 cuvinte frumoase

Cum de a trimite un om fără pereche, 10 cuvinte frumoase, se amestecă
Sunt oameni care nu înțeleg cuvinte politicoase. Umilească le cade frumos fără aplecarea pentru expresii obscene. Rămâne doar pentru a trimite cu încredere o astfel de persoană.În timpul umilire amendat. Din acest motiv, trimite frumos, astfel încât cuvintele tale nu sunt urmărite defăimare.

Mat exclude toate. Nu sunt într-o cocină.

Înainte de umilitor Trimitere dură măsură a riscului ratei, astfel încât să nu te prea dur.

1). Maxim, ai îndurat o astfel de umilire de la mine, că nu am nici o alegere, ci să vă trimită un sentiment de demnitate răniți.

2). Leva, nu ești om, și creatura inutile. Cât timp ar trebui să vă trimit, să te duci la „3 caractere gay.“3). Știi, Val, nu am vrut să te umilească, dar ai folosit pentru a ține pe un om, nu se gândesc că poate fi trimis departe pentru o lungă perioadă de timp.

4). Ești așa blestemat unizheniya- meu acest efort inutil să vă trimită, draga mea, la „pătrat stație“.

5). Indiferent de urât la femeie, în mod naiv să creadă el însuși un om. Boris, ați fost mult timp trimis pentru pierderea vieții în educația.

6). Te trimit, băiete, pentru al doilea într-un girusul rând. În plus față de saltea și umilire, sunteți incapabil de generozitate care curge dintr-un suflet frumos.

7). Vera, nadezhda- meu plecat, și dragoste- a murit. Nu doresc să te umilească, găsește-ți un tip rău, udate său mat cu trei etaje.

8). Când oamenii rupe, nu trimite și nu umilesc demnitatea altora. Ești frumoasă, ca un om, dar este complet goală, ca un om.

9). Eu spun: du-te afară, și te-ai întors ca un bumerang. Acest lucru este cât de mult să se umilească să-și piardă pe drum mândria vechi.

10). rogojina ta este Andryusha- abuz umilitor, care a trimis huligani sale „canari anadrome.“ Imitarea ai spus a ieșit din viața mea!

Încă o dată, acea persoană trimite un frumos și ușor la saltea nu smeri propria demnitate.