Cum de accident vascular cerebral o geaca de piele la domiciliu o varietate de metode și caracteristicile lor

articole din piele sunt practice, durabile si arata bine, chiar și după ani de uzură, astfel încât acestea sunt în mare a cererii și popularitate, atât femei cât și bărbați. Dar, mai devreme sau mai târziu, în procesul de funcționare îmbrăcăminte exterioară se pune întrebarea cum să accident vascular cerebral o geaca de piele la domiciliu pentru a păstra aspectul ei. Deși rareori apar pe suprafața cutele materiale și neregularităților, din moment ce pielea este destul de moale si plastic. Cu toate acestea, depozitarea prelungită sau necorespunzătoare a condus la nevoia de călcat, și atunci este important să știi cum să o facă.Există mai multe modalități de a îndrepta geaca de piele mototolită: cu utilizarea de fier și aburitor, precum și alte căi de atac la domiciliu. Este important să se respecte regulile și recomandările experților, astfel încât să nu strice lucrul. Și trucuri și nuanțe ale acestui proces va ajuta pentru a obține rezultatele dorite rapid și ușor.

Cum de accident vascular cerebral o geaca de piele la domiciliu o varietate de metode și caracteristicile lor

Este posibil pentru a netezi jacheta singur

Cel mai simplu și cel mai sigur mod de a avea grijă de elementele din piele de îmbrăcăminte exterioară - pentru a da curatatorii chimice, unde este curățat, pus în ordine și netezi corect. Dar, pentru a utiliza serviciile profesioniștilor nu au întotdeauna timp și oportunitate. Prin urmare, este necesar să se știe cum să accident vascular cerebral o jachetă de piele pentru a lua independent grijă de proprietatea sa.

Metoda cea mai răspândită de a egaliza de acasă lucrurile, care sunt obișnuiți cu toate gospodinele, este de fier. Dar mulți se tem să-l folosească pentru produsele din piele, astfel încât să nu strice produsul. Violarea utilizarea de temperaturi ridicate expuse poate duce într-adevăr la consecințe neplăcute. Dar acest lucru nu înseamnă că fierul nu poate fi folosit pentru călcat geaca de piele. Este doar necesar să se știe exact cum să facă acest lucru.

În plus față de metoda principală și cea mai eficientă de călcat, există alte trucuri care va ajuta la eliminarea ridurilor și rugozitate. Utilitatea acestora și rezultatele depind de mai mulți factori:

 • cât de mult timp este rotunjirii;
 • ce piele de calitate;
 • cât timp a fost ținut pliat;
 • atât jacheta îngrijit înainte.

În funcție de răspunsurile la aceste întrebări, puteți alege cel mai bun mod de a îndrepta o geaca de piele la domiciliu, și nu să-l strice.

Cum de accident vascular cerebral o geaca de piele la domiciliu o varietate de metode și caracteristicile lor

aplicații mobile pentru femei: economisi timp și nervi

Caracteristici ale diferitelor tipuri de călcat geaca de piele

În ciuda faptului că utilizarea fierului este considerată a fi metoda cea mai simplă și eficientă, aceasta nu este singura. strat neted poate fi și în alte moduri. Pentru a determina cel mai convenabil și adecvat, este necesar să se familiarizeze cu caracteristicile lor și să încerce fiecare în practică.

agățat jacheta

În cazul în care produsul de piele, pune pliat în dulap pentru o lungă perioadă de timp, și înainte de începerea sezonului rece, este necesar pentru a obține și să se pregătească pentru uzura în continuare, puteți încerca să netezi lucru prin spânzurare. Acest lucru va necesita cel puțin 2-3 zile, puteți închide o jachetă pe un umeraș sau scaun. Sub propria greutate greutatea produsului este construit treptat.

jachetă subțire poate atarna câteva zile, și să devină practic plat pentru o piele mai gros nevoie de un pic mai mult timp - până la o săptămână. Dar, de multe ori după acel lucru își recapătă forma inițială și finețea, prin urmare, potrivit pentru a purta cu nici un efort suplimentar.

Cum de accident vascular cerebral o geaca de piele la domiciliu o varietate de metode și caracteristicile lor

Aplicarea articole din piele crema hidratanta

În cazul în care jacheta din piele doare doar în câteva locuri, puteți utiliza netezirea locală. Pentru a face acest lucru, se aplică o cremă hidratantă, care ajută să se înmoaie și îndreptați riduri mici sau umflaturi. Aceste instrumente includ:

 • crema hidratanta special pentru piele, care pot fi achiziționate într-un magazin de pantofi și îmbrăcăminte;
 • vaselina;
 • ulei de arahide;
 • glicerol.


Preparate de pe suprafața materialului este aplicat cu un tampon de bumbac. După aceea, jacheta atârnat în formă ar trebui să fie lăsat într-un loc bine ventilat, pentru câteva zile. Hidratante și emoliente pentru a netezi ridurile, oferindu-i aspectul neted original.

Este important să se aplice orice unguente sau creme pe un pic, nu petele de ulei la stânga. Dar, din piele acest instrument este mai bine să nu se ocupe. Suprafața unui hidratant țesut nu este complet absorbit, iar el va rămâne o pistă urâtă, care apoi dificil de îndepărtat. Prin urmare, gândire despre piele artificiala cat buna, este mai bine să utilizeze alte metode.

Cum de accident vascular cerebral o geaca de piele la domiciliu o varietate de metode și caracteristicile lor

Caracteristici ale vaporului de aplicare

abur uscat sau umed a fost mult timp cunoscut pentru proprietățile sale de aliniere a diferitelor țesături și materiale, inclusiv piele naturală. Utilizarea de calitate în două moduri:

 1. Cumpara un mini-aburitor de construcții - un dispozitiv similar cu un aspirator, dar cu efectul opus. Printr-un generator special duza pentru abur pe suprafața pielii direcționată cu jet de abur. Distanța trebuie să fie de cel puțin 30 cm. Sub influența căldurii, pielea bine și rapid netezite. În schimb, un dispozitiv special, puteți utiliza vaporizarea de pe fierul de călcat. La finalizarea jachetei procedeu piele la uscat la temperatura camerei.
 2. Baie de aburi este utilizat atunci când întreaga jacheta aplatizat, și multe riduri și falduri inegale pe suprafața sa. Într-un castron mare sau o baie trebuie să se toarnă apă fierbinte peste ea să stea o jachetă pe un umeraș, și închide ușa camerei. Sub influența aburului produs mototolită din piele fierbinte netezite repede. Este important să se aibă în vedere faptul că produsul trebuie să fie protejat de umiditate. În plus, această metodă are o caracteristică - după câteva lucru mic „stau“ în dimensiune.

Cum să picteze pantofi la domiciliu. Pantofii vopsea sau ghete?

Perechi - o modalitate buna de a netezi cutele mototolite, dar au nevoie de a utiliza cu atenție, respectând măsurile de siguranță. Atunci nu va strica nimic, și returnați-l la aspectul neted original.

Cum de accident vascular cerebral o geaca de piele la domiciliu o varietate de metode și caracteristicile lor

Utilizarea de presă pentru călcat

presa special pentru piele călcat și produs delicat are două avantaje principale: în primul rând, este sigur, deoarece este proiectat pentru aceste țesuturi particulare, și, prin urmare, nu va deteriora produsul; în al doilea rând, este eficient și eficace netezește orice suprafață. Dezavantajul mesei de presa este greoaie - în apartament va trebui să găsească un loc pentru el.

Astfel de prese sunt adesea folosite în domeniul producției și vânzărilor de produse din piele. Prin urmare, jacheta mototolită poate fi atribuită profesioniștilor și de a folosi serviciile lor. Deși unele gospodine preferă să-l aibă la îndemână, mai ales în vestiar nu este doar o geaca de piele, dar și alte lucruri similare.

Cum de fier un fier sacou

Fier de călcat Pentru geaca de piele a fost în condiții de siguranță și a dat rezultatul scontat, trebuie să vă amintiți și de a efectua câteva reguli importante:

 1. Călcat ar trebui să fie printr-o pânză de bumbac subțire sau hârtie absorbantă. Atingând suprafața metalică a pielii nu este de dorit.
 2. Condițiile de temperatură de pe dispozitivul ar trebui să fie redusă la minimum, atât pentru mătase și alte țesături delicate.
 3. Nu apăsați puternic fierul de călcat la suprafața materialului, aceasta ar trebui să alunece mai ușor.
 4. Dupa ce a petrecut o parte din produsul de fier, trebuie să-l eliminați într-o parte, și o bucată de material textil tratat cu ușurință întinde mâinile.

Nu este necesar să se ocupe de toate jacheta de fier, în cazul în care are cutele mici si a ridurilor. Puteți pat doar scaunul mototolită.

Indiferent de modul în masă de produs din piele încrețită este ales, este necesar să se facă totul încet și cu atenție, mai ales având grijă de un lucru pentru prima dată. Este necesar să înțelegem care metodă este cel mai ușor și cel mai bun de a utiliza în viitor, doar pentru a le.

Cum de accident vascular cerebral o geaca de piele la domiciliu o varietate de metode și caracteristicile lor

Am prăbușit termometru cu mercur, ce să facă

Cum se păstrează pungi din piele și să aibă grijă de ei

Sub rezerva îmbrăcăminte din piele superioară pentru o lungă perioadă de timp, și chiar a servit câțiva ani mai târziu șosete arata ca nou, trebuie să învețe cum să-l păstrați acasă și să aibă grijă de - curat, uscat, fier,. Regulile nu sunt atât de multe, asa ca le amintesc, puteți simplifica foarte mult grija in continuare jachetei. Principalele caracteristici ale elementelor de stocare din piele includ:

 1. Nu este necesar să se plieze jacheta, lucrurile într-o pungă sau pus pe raft. Cel mai bine este de a menține elementul de piele pe un umeraș într-un caz special într-un dulap.
 2. umerașe Hanger ar trebui să fie mai mare și moale. sârmă metalică sau marginile din plastic deteriora captuseala interioara a lucrurilor, precum și produsul extins în guler și umeri.
 3. Pielea naturală este menținută la o anumită temperatură și umiditate, astfel încât să nu se execută uscat și crăpat. Condițiile optime pentru un astfel de lucru ar fi de 20-22 grade de temperatura și umiditatea de 40 până la 60%.

Urmând aceste condiții de depozitare, nu se va menține numai o stare bună de lucruri, dar, de asemenea, pentru a simplifica curățarea și uscarea produsului în continuare. La urma urmei, pielea ramane moale si supla, aproape nu are nevoie să bude netezire și nivelare.

În ceea ce privește regulile de îngrijire pentru lucrul de piele, ei, de asemenea, un pic, dar punerea în aplicare a acestor recomandări va ajuta de mai mulți ani să poarte un lucru atractiv, păstrați în formă și aspectul general. În primul rând, produsul de piele au nevoie de cât mai puțin posibil pentru a curăța și se spală, pentru că este impregnat cu un compus special, dând strălucire și de a proteja. În al doilea rând, spălarea și curățarea cele mai bune stânga pentru profesioniști, dar dacă acest lucru nu este posibil - să fie spălate manual, la o temperatură a apei de 40 de grade.

Al treilea aspect important al îngrijirii pentru o jachetă de piele este pictura ei. De-a lungul timpului, fisuri ale pielii și a distrus, în unele locuri, astfel încât trebuie să fie actualizat de culoare. Pentru a face acest lucru, utilizați o vopsea speciala pentru piele, respectând în mod clar toate regulile pentru instrucțiunile sale de aplicare.

Astfel, este clar din piele naturala cum netedă, și să caute lucruri. Chiar și la domiciliu se poate face în mod eficient și corect, care aderă la recomandările experților.