Cum frumos pentru a face o propunere de a se căsători fata - Revista online pentru bărbați

Cum frumos pentru a face o propunere de a se căsători fata - Revista online pentru bărbați

Sunt oamenii noștri sunt atât de înfricoșătoare încât atunci când gândesc la nuntă, nu se poate obține împreună și de a face ceea ce trebuie. Apoi, ne putem ajuta un pic mai puternic jumătate puțin din toată omenirea, și va oferi câteva exemple pentru a face mai ușor de a alege și de a determina metoda și locul pentru o astfel de procedură de important ca o propunere de căsătorie.Aici s-ar părea, fiecare tip într-o formă de simțurile sale, este gata să facă cea mai strălucitoare, da cel mai intim că el are și poate petrece ore gândesc face cât de frumos o oferta pentru fata, dar atunci când este vorba de faptul că, pentru a acționa, toate romantismul în cazul în care -Asta dispare și toate dorințele dispar.

metoda Unu

Dă-te jos pe un genunchi și trageți mâna iubitei sale un inel de logodna într-o cutie frumoasă. Este de dorit ca atmosfera a fost în jurul valorii de doar un astfel de fel ii place. Locația nu poate juca un rol, indiferent dacă acesta este un centru sala de potecă cumpărături, desișuri de pădure, apartament oraș sau un compartiment de tren, principalul lucru cu ceea ce-l hrănească pe toate.

A doua metodă, care este selectat, poate mai des decât directori în filmele lor.

Da, e cina la un restaurant, iar inelul trebuie să prezinte un chelner într-un pahar de șampanie. La sunetul melodiilor preferate vă face o ofertă unică, care, la care sunteți dispus să-și petreacă restul vieții, mână în mână.

A treia metodă este pentru iubitorii de atenția publicului.

Noi oferim cumpăra bilete la teatru pentru o comedie romantica, iar la sfârșitul apelului joc pe scena iubit și să facă o ofertă pentru toate segmentele de public. Desigur, această opțiune nu este ieftin și va trebui să plătească o anumită sumă de instituții de administrator pentru oportunitatea atât de publicitate romantică și plină să anunțe intențiile lor.

A patra metoda care a devenit deja plictisitor, dar puteți selecta oricum, daca inclina spre el.

Această metodă de manifestare a sentimentelor lor cu creta pe trotuar. Scrie cuvinte calde, de neuitat la prietena lui si apoi suna-o și cere să meargă la balcon. Invitați muzicieni și sub muzica melodios striga cuvinte de dragoste și propunerea sa.

Dacă doriți să facă o ofertă în timpul iernii și partenerul tău să aibă o mașină. Puteți scrie o propoziție pe zăpadă de pe parbriz.

A cincea metoda de modul de a face o propunere frumoasă fată - un apel la radio.

Apelați stația și să facă un cântec pentru iubit, apoi cere fata ta pentru a juca plumb și în cele din urmă face o ofertă. Cu sprijinul de conducere, vă va face față cu ușurință cu sarcina.

№6 metodă pentru cei mai indrazneti.

La următoarea vizită la părinții soției sale viitoare, cere-o mână cu rudele și prietenii. Deci, vă spun tuturor despre nunta eforturilor viitoare și viitoare cu această ocazie.A șaptea metodă pentru cei cărora le place jocurile.

Joaca-te cu prietenii în căutarea. Poate toate acestei acțiuni este de a organiza în natură, în populare și frumoase locuri din prietena lui. prieteni la premiul Convinsi de râvnit, ea a găsit-o. Un premiu va fi ambalat frumos caseta cu un card pe care este scris o recunoaștere sinceră a sentimentelor și un inel de nunta.

Nu vreau să deranjez mult? Faci deja o mulțime de cadouri pentru iubit? Apoi a prezentat o propunere cu cafeaua de dimineață. Adăugați o pereche de linii de organizare pe placul dumneavoastră, și totul va fi bine.

A noua metoda de cum să câștige inima unei fete o dată pentru totdeauna.

Rezervați-vă un tort superb cu cuvintele „Casatoreste-te cu mine!“. În plus, comanda de lucru manual cu bijuterie, cu aceeași inscripție. Acest cadou Buda amintesc mereu despre această zi remarcabilă și fabulos. Puteți aduce chiar catelusul cu kulonchiki pe gât și din nou aceeași inscripție. Va fi frumos.

Se prepară o cină romantică. Înainte de sosirea sa gatiti jumătate baie cu spumă și petale de trandafir. Și când totul este acoperit cu spumă și cufundat în romantism puteți pune în rață de cauciuc amuzant de apă cu inelul de pe partea din spate.

Rezervați-vă un buchet de trandafiri de lux la birou, în cazul în care nu soția ta viitoare. Și pe partea de sus a unui mugure special atașat la o cutie. Toți să se bucure sau mai degrabă invidiază fericirea ta.

Metoda a unsprezecea pentru iubitorii de senzații tari.

Comanda de ridicare un balon. Înaltă în cer poți striga tot ce ați acumulat în inima ta, și nimeni, dar voi doi nu va auzi. În plus, puteți amenința că sari de la balon în caz de eșec. Un răspuns pozitiv va fi garantat.

Asigurați-vă inscripția de pe pagina ei cu o propunere de căsătorie. Apoi, desigur, va avea o lungă perioadă de timp pentru a vă dezabona de la prieteni, ceea ce a dat răspunsul.

№13 metodă. idee nouă.

Toate vis din copilărie pentru a ajunge la un basm. Dacă doriți să fie pentru povestitor iubita lui, selectați-o poveste favorit și acțiune. Premiul principal - un inel puteți atârna pe pomul de Crăciun, deghizat, de exemplu, de nuci (ca un basm „Nuci pentru Cenusareasa“).

Cum frumos pentru a face o propunere de a se căsători fata - Revista online pentru bărbați

Dacă partenerul tău ți-a spus odată că el a vrut să sară cu o parasuta, este gata de a propune ideea de a se căsători. Când zboară mâinile împreună dețin și sentimentul de zbor, libertate umple jumatati de piept tale - asta e bine. Și apoi există surpriza ta, cred că, cineva trebuie să rămână în încântare.

am pregătit metoda cincisprezecea pentru frumusețile mai pământești.

Daca fata ta este un avid fashionista, și pasiunea ei pentru colectarea de pantofi sau saci, cumpara-i ceea ce ea a vrut atat de mult timp, și a pus un inel.

Nu ati gasit ceea ce cautati? Deci, vom continua să viseze cu privire la modul de a face o propunere frumoasă fată de căsătorie.

Metoda № 16 pentru adevărat romantic.

Va oferim pentru a vizita Anglia sau la Paris, și acolo în ploaie, mersul pe jos prin parcuri locale în cizme de cauciuc multicolore și haine de ploaie poti face un moment memorabil în viața viitorului partener. Arunca inelul într-o băltoacă și lăsați-l are în sine Rouse și să citească inscripția „Hai să ne căsătorim!“.

Bună ocazie pentru sugestii ați putea avea în restul mării. Aerul de mare, lumina lunii, plaja de nisip deja și așa va crea o atmosferă favorabilă, care poate fi atașat la un foc și cântând la chitară. Totul este perfect pentru ieșirea ta. Fă-o și să fie cel mai fericit.

№18 metodă. Propunere de transport de tramvai.

În cazul în care părinții noștri au fost acolo înainte de a cunoaște, de ce nu oferă să facă acolo? Asigurați-un tramvai special de vizitare a obiectivelor turistice, se decoreaza cu catifea, flori, invita prieteni, plimbare cu distracție pe colțurile preferate ale orașului și să facă o ofertă.

În acest caz, este important să ne amintim, nu în cazul în care o faci și cum o faci. Și dacă printre voi sentimentele sincere, răspunsul este întotdeauna pozitiv, și viața de neuitat.

Iubim unul pe altul, pentru că dragostea este ceea ce trăim pentru!